Efterrätten på nyår

Jag stod som sagt för efterrätten som serverades vid vårt nyårsfirande; Trifle på vit chokladmousse och jordgubbar. Himla enkel att slänga ihop och ett alternativ till den omtalade och klassiska pannacottan. På bilderna nedan ser ni min version av receptet från Ica, vilket ni hittar här.





Trifle på vit chokladmousse och jordgubbar.


Läsarnas Ord
Ord från: Johanna Utterberg

Men åh så gott det ser ut!! :)
Kram

2019-01-03 @ 21:10:08
URL: http://johannautterberg.se
Ord från: Sara Ekman

Ser jättegott ut!! :) Kram

2019-01-04 @ 08:44:59
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Matilda Berlin

Men alltså GUUU vad gott det såg ut!! MUMS <3

2019-01-04 @ 10:16:13
URL: http://matildaberlin.se
Ord från: Yasmine

Ser verkligen supergott ut! :)

2019-01-04 @ 17:22:55
URL: http://www.yasmissy.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

men oj så snyggt! och vad gott de såg ut :)

2019-01-04 @ 20:25:19
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Linnéa

Wohoo, jösses sååå gott - vi åt lingonparfait 🥰 kram

2019-01-05 @ 17:16:38
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Ord från: ajlimullersandvik.blogg.se

Jasmine, omg, det här ser FARLIGT gott ut!! <3

2019-01-06 @ 10:15:45
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0