Efterrätten på nyår
Jag stod som sagt för efterrätten som serverades vid vårt nyårsfirande; Trifle på vit chokladmousse och jordgubbar. Himla enkel att slänga ihop och ett alternativ till den omtalade och klassiska pannacottan. På bilderna nedan ser ni min version av receptet från Ica, vilket ni hittar här.




Trifle på vit chokladmousse och jordgubbar.






Trifle på vit chokladmousse och jordgubbar.

Läsarnas Ord
Ord från: Johanna Utterberg
Men åh så gott det ser ut!! :)
Kram
Ord från: Sara Ekman
Ser jättegott ut!! :) Kram
Ord från: Matilda Berlin
Men alltså GUUU vad gott det såg ut!! MUMS <3
Ord från: Yasmine
Ser verkligen supergott ut! :)
Ord från: Pauline Hurtig
men oj så snyggt! och vad gott de såg ut :)
Ord från: Linnéa
Wohoo, jösses sååå gott - vi åt lingonparfait 🥰 kram
Ord från: ajlimullersandvik.blogg.se
Jasmine, omg, det här ser FARLIGT gott ut!! <3
Trackback