Slut på 2oo8



Det är bara att räkna ner till tolvslaget.
Nu är det knappt sex timmar kvar av året 2008. Allting är så spännande! >.<
'- Varför är det så spännande?', frågade Rickard. Jo, för... Det är ett nytt år, en ny chans att bli en bättre människa. Det är spännande, för man vet inte vad som väntar en. Plus... att det ska bli intressant att se hur länge mitt och Rickards förhållande håller. Tror ni att det håller hela 2009 ut???

Mamma och L är iväg och firar med vänner. Jag och älsklingen sitter här och ska strax installera TheSims2 - Djurliv, som jag fick av Rickard i julklapp. <3 Hoppas på att det ska fungera utan problem. (a)
Klockan 19.45, kvart i åtta, börjar 'Grevinnan och Betjänten' på Svt1. Det får inte missas!!! Underbar kort sketch på en kvart. Ja, det låter väl bra, eller hur?
Efter det är det en timmas paus för oss. Och nej, inte sovrummet. Istället köket. På köksbänken älskling?? Nej, vi ska fixa tacos. :D Mums! Haha. *Besviken pojkvän* Hahaha, jag är så elak mot honom. Men så ska de tas. Haha! **Evil** Man måste ju hålla dem på avstånd. ;P
Haha, vi har otroligt kul tillsammans. Gud va vi har skrattat idag. En unbderbar avslutning på året, som leder mot sitt slut. Inte långt kvar nu.

Gott Nytt År på Er Alla! <3
Kramar
Jasmine & Rickard

Älsklingen är här! <3

Sitter här med Rickard brevid mig. Han masserar min nacke. <3 *Får en puss.*

Han kom på Juldagen, ganska sent, så då gjorde vi inte så mycket.
Annandagen åkte vi ut till mormor och morfar och firade jul där tillsammans med släkten på mammas sida. Det var mysigt. Släkten var som vanligt, förutom att min yngsta kusin Natalie inte var lika vild som vanligt. Rickard fick en del frågor, men han tog det okej... eller älskling?
Lördagen var riktigt slapp. Vi gjorde inte ett skit. ;P <3 Satt bara och kollade på film - några filmer som vi köpt till extrapris på IcaMaxi.
Söndagen... Då var jag, Rickard, L och mamma och bowlade. Det var skojigt! Jag vann. ;P Efter mig kom Rickard och sist kom mami.
Igår, måndag... tänkte vi ta tag i lite saker, men vi fastnade vid teven då också. MEN.... Vi gick upp tidigt. *Stolta*
Denna dag har däremot varit annorlunda. Vi har kollat film. Ovanligt? (a) Och... Vi ska snart åka in till stan och kolla bio. Myspys! <3 'Vi hade i alla fall tur med vädret - igen' blir det. Får se hur den är. Första filmen är ju underbar. x)

Nu måste vi ner och fixa mat. Risotto va' det här! <3

Puss och Kram till Er Alla!
Och Joseph - tack för den fina kommentaren. <3
/Jasmine och Rickard

Julfirande hos mamma

Har mumsat på julgodis vid teven. Mycket mysigt! <3
Efter det var det julklappsutdelning. Jag fick en film, tre böcker och TheSims2 - Livet i Lägenhet!
Tack så mycket för de fina julklapparna. :D

Min bakgrund ser annorlunda ut, beroende på vilken dator jag sitter vid. Nu, när jag sitter vid mammas dator, ser det rent av förskräckligt ut. x) Haha, förlåt för det.

Nu ska jag ner och steka små pannkakor, som vi ska ha till creepsen ikväll, när vi hämtat Rickard.
Vi åker här ifrån om en timma eller så... Tåget är ju inne vid tio-tiden.

Eftersom Rickard är här, kommer det bli ett uppehåll här i bloggen.
Jag är verkligen ledsen om det finns personer som tar illa upp. Jag vill att ni ska veta att jag absolut inte skiter i er. Ni är väldigt omtyckta och ja... Jag... Ledsen att det blir så, men jag vill inte sitta vid datorn, när jag har min pojkvän här. Jag lovar att jag ska försöka skriva ett inlägg eller två, innan året är slut. Ska försöka.

Ni alla för ha det jättebra!
Tack för att ni unnar mig tiden tillsammans med min pojkvän.
Tack.
Kramar <3
Jasmine

Pusslet väntar

Jag tänker övergå till mitt stimulerande pussel. Photoshop är inte min grej. Har försökt i snart en timma och nu orkar jag inte mer. Får se, när jag tar tag i det igen. Det blir inte idag. Inte imon. Inte denna veckan. Inte denna månaden. Inte detta året.... det blir alltså nästa år någon gång.

Pusslet väntar!




Kramar

Första stegen i Photoshop

Aldrig vågat prova, men nu bestämde jag mig för att göra ett försök.
Matilda hjälpte mig med headern, som jag har nu. Tack.
Det skulle vara roligt om man istället hade en som man gjort själv, så jag har tagit mig an den utmaningen.
Photoshop är inte jättelätt, men jag försöker och gör så gott jag kan. Rickard försöker hjälpa mig lite smått, samtidigt som han springer fram och tillbaka mellan datorn och sysslor. (Nej, älskling, be inte om ursäkt.)

Klockan är redan över ett. jag måste göra annat än att sitta här. :$
Har ju ett pussel att lägga klart.
Bör packa också, inför resten av lovet. Inte så mycket att packa, men man måste ju se till så att man får med sig allt.

God Förmiddag Folket!

God Förmiddag alla i världen!
Idag känner jag mig... inte glad, men... Jag vet inte vad jag känner. Eller... Det känns som att idag ska jag göra precis som jag själv vill. Kanske gå ut på fotopromenad? Pusslet ska jag försöka lägga klart. Vid fyra ska vi ta båten. Mamma hämtar mig och L på fastlandet. Det blir att åka till henne, julklappsutdelning, äta nåt... sen bara vänta på att klockan ska bli halv tio, för då ska vi åka till Centralen och möta Rickard. >.< Det kommer bli jättekul! <3 Han ska stanna nästan hela julllovet. <33

Kanske borde jag göra någon nytta idag? Ska ju börja med mitt scrap-booking-projekt och... Ja, bilderna måste framkallas, så jag måste bestämma vilka bilder som ska framkallas. Problemetn ligger väl i att... 1. Bilderna ligger på två datorer, så jag måste flytta över bilder till den andra. Via usb-minne? Vet inte hur man gör! xD *Fail!* 2. Jag kan inte bestämma mig vilka jag ska framkalla. Har ju så många bilder! 3. Inte ork att göra det. *Lat.* Jaja, jag måste ju göra det... någongång... Det blir väl efter lovet, när skolan har börjat. Då har man inte samma tid och då kan man skylla på det. Bra.

Jag vill skriva! Var ju med Katja i... tisdags. Den människan ger mig verkligen insperation! Jag blir alltid sugen på att skriva, när jag är med henne. <3 Får väl göra som henne, skriva korta noveller och sen utveckla dem till längre... till böcker (kanske, om jag orkar). Drömmar man har va... Vilka drömmar.



Bakgrund till bloggen

Nu har jag äntligen förstått hur man får en bakgrund till sin blogg. Inte jättesnyggt än, eftersom jag inte riktigt förstått allting än, men... Det är väl bara att prova sig fram, antar jag.
Ett så kallat jultema försökte jag mig på. Vet det sjutton om jag lyckades så bra. x)

Chattar med en underbar människa.
Han är verkligen en riktig vän.
Tack. <3


Kramar


Julafton

Chattar med lite folk. Alla verkar ha haft det... olika.
Jag tycker man var trevlig. Visst blev jag lite... deprimerad häpen och... till mig ibland, men det är sånt man får ta.
Andra verkar ha haft det... tråkigt och är inte alls nöjda med sina julklappar. Men... är det inte tanken som räknas? Det är väl inte det man får som har betydelse? Jag önskade mig ingenting, men fick ändå jättefina saker. <3
Andra... har tyvärr haft en hemsk jul. Tycker synd om dem.
Det blev inga bilder. Är inte så haj på att ta bilder på människor, så... Ja, inga bilder alls faktiskt.

Imon ska jag till mamma. Hon kommer och hämtar oss någon gång på eftermiddagen. Då blir det väl hem dit. Dela ut julklappar där. Sen på kvällen är det till Centralen som gäller. Annandagen firas hos mormor och morfar med släkten på den sidan.
Tills allt detta sker... ska jag sova, gå upp, äta frukost, pussla, packa väskan... Ja, typ sånt jätteintressant.

Natt på Er!
Kram

Snart ska det firas Jul

Pappa och L har gått ner till farbror, för att dricka glögg och äta pepparkakor. Dit kommer också farfar och Barbro, Barbrors barn och barnbarn och Ann-Maries systrar med familjer. Det är säkert jättemysigt, men jag kände inte för att följa med. Vill ha lite tid för mig själv.
Vid sidan om datorn slår jag in de sista julklapparna. Julkort blir det nog inga. Orkar inte. Har heller inte tid. Har gjort annat istället. Pussel! Det är vad jag gjort hela morgonen. Det är stimulerande. Jag mår bra av att pussla. Man glömmer allt annat. Underbart! <3

Emma ringde precis. Hon vill att jag ska komma ner, men nej. Jag har ingen lust. Jag vill sitta här. Fast Emma gjorde mig gladare. Tack. <3

Ska gå ner till farbror om en timma eller nåt. Måste ju vara där en stund innan Kalle Ankas Julafton. Jag älskar det! <33 Haha, jag är nog den enda, som verkligen uppskattar det. De flesta har nog tröttnat på det, men ser det ändå  - bara för sakens skull. Jag uppskattar det i alla fall. <33

Jaja, måste fortsätta med julklappsinslagningen. Efter det ska jag se till så att jag får på mig något finare, än det jag nu sitter i; mysbyxor och munkjacka. x)

God Jul!
Många julkramar

Jasmine

Depression

Vad är depression?
Hur hanterar man den?

Julaftons tidiga morgon

Här sitter jag. Vid datorn. Har varit vaken sen halv fem. Vet inte varför jag vaknade. Vet inte varför jag inte somnade om. Typiskt. Fast ändå ganska mysigt att vara uppe tidigt på Julaftons morgon.
Kan inte säga att jag är deprimerad, men jag känner att någonting är fel. Vet inte vad. Jag saknar mina äkta vänner. Jag saknar kärleken. Jag vill bort från alla svek. Bort från världen som inte accepterar. Jag... Någon dag ska jag göra det jag aldrig vågade göra.

Ska väl gå och lägga mig igen. Vet inte om jag kommer kunna sova. Har en del att tänka på. Om några timmar är det i alla fall dags att gå upp. Då ska man duscha och fixa i ordning sig. Måste slå in lite julklappar. Julkort? Får se.
Betygen har jag nog fått. De är hos mamma, så på torsdag kan jag kolla dem. Eller så kan jag gå in på Indranet och kolla där. Men nej. Betygen gör mig bara deprimerad. Och vem vill vara deprimerad så här i juletid? Då vill man ju känna julefrid. Men vad är egentligen julefrid? Jag känner inte ens någon julkänsla... men den kommer väl.

Eftersom mitt liv är så jävla kontrollerat av alla andra, så är det nog bäst att jag går upp och lägger mig nu. Annars märker väl pappa att jag sitter här och då blir det en massa frågor. God natt... eller God morgon. Och God Jul!

Vad är liv?

Levande? Vad betyder egentligen det ordet? Är det ett nyfött barn? Blodet som rinner från ett öppet sår? Eller tårarna som rinner från en sårad persons ögon? Är det lyckan vi ibland känner? Eller är det kärleken till omvärlden?

Vad är liv?


Mysdag hos Katja

Idag är det tisdag och dagen före Julafton.
Klädde granen hos pappa. Fin blev den allt. Dock inget krimskrams som jag och L gjorde, när vi var yngre.



Efter det att vi klätt granen, ringde jag Katja.
Riktigt mysigt att träffa henne igen. Det var ett tag sen.
Massa mys; muffins, clementin, film, snack och många skratt. <33

Till middag blev det ett litet julbord såhär innan den stora dagen.
Kvällen skall tillbringas framför teven. Uppesittakväll...
Får se hur road jag blir av det. Just nu har jag bara lust att sitta här.

Kram
<3

Förstöra

Jag förstår inte varför du alltid ska förstöra.
För förstöra, det är precis vad du gör.
Du förstör det som vi sakta, men säkert, försöker bygga upp igen.
Att ständigt bygga, men hela tiden misslyckas...
...då kan man lika väl låta bli att skaffa allt material till bygget.


Mörka kvällar gör mig trött

Inte konstigt att jullovet alltid går så fort. Det mörknar så snabbt, så man hinner knappt uppleva dagens ljus. Jobbigt. Då får man passa på att vara ute, så länge solen skiner. Tyvärr finns det inte tid till det tar jag mig inte tid till det...

Mysig dag idag. Åkte med en aggressiv busschaufför, men det börjar jag vänja mig vid. Västtrafik säger jag bara.
Mumsade te och pepparkakor, lussebullar och cocosbollar. <33
Fick hjälpt UK med att lägga in låtar på hennes Mp3. Bra att man kan vara till nytta! :)

Älsklingen har jobbat över. Det var något som krånglar, så han var tvungen att stanna kvar och fixa det. Stackars Rickard. Han har inte ätit något mer sen lunch. Dumma unge! Han måste ju ta hand om sig! <333 Nu sitter han i alla fall i bilen på väg hem. Duktig pojk. <3 :P

Imon ska vi klä granen hos pappa. Haha, här är den inte lila. Istället får den kläder av andra dess slag - allt ifrån röda kulor till kläder i gräddrosa. Haha, och sen hängs det också änglar, hjärtan och annat plock man gjorde som liten. Stackars pappa har väl inte hjärta att slänga all skit. xD För några år sen slutade vi hänga upp de gamla smällkaramellerna och det är jag säker på att pappa känner sig lättad över. =P
Pappa ska också koka julskinkan. Det är ju så himla gott! >.< Med senap såklart! <33
Ska vara med Katja också. Det ser jag fram emot. <3

Ska slå in klappar också... någon gång. Helst innan det är dags att dela ut dem. Julkort bör jag nog också göra. Har inte haft insperation och ork att göra så många. Det är kul, men jag gör så mycket annat att jag inte hinner sitta och njuta av att göra konstverk.

Kvällen ska jag tillbringa här vid datorn, precis som de flesta andra kvällar.
Läsa lite bloggar kanske... Har ju hittat ett par intressanta nu på senaste tiden. <33

Kramar


Det knyter sig i magen

Kom och tänka på gymnasievalet. Det är verkligen dags att lägga in sina val på Indranet nu.

Det bara knyter sig i magen på mig. Förra gången - även min första gång -  jag var inloggad, då blev det fel och ja... Jag måste väl erkänna att jag... Stötar jag på problem, när jag gör någonting första gången, då har jag rädsla för att försöka igen. Jag... Bara jag tänker på gymnasievalsskiten, så får jag en tjock klump i halsen. Jag vill inte! Visst, det är väl inte så svårt att gå in, klicka runt och sen är det klart - eller? Jag vet ju vilket gymnasium jag vill gå på, så då är det väl inga problem. Har dock inte fått mina betyg än, de kommer väl idag. Lyckat! Haha, jag ska ju till pappa ikväll. Det betyder att jag kommer få se mina betyg på torsdag, innan Rickard kommer. Jag... kanske blir lite halvdepp. Förlåt.

Jaja, jag antar att det bara är att göra - hur mycket jag än tjatar emot, hur mycket det än knyter sig i magen, hur stor klumpen än är som jag har i halsen.

Veckans planer

God Morgon Alla människor!
Börjar med något "riktigt intressant"; de senaste två nätterna har jag drömt massa mardrömmar. Trevligt.
Härligt att vakna upp och inse att det bara var en dröm. Usch, om det hade varit verkligenhet. :(

Denna måndag - 2 dagar innan jul - ska jag träffa en kompis. Det blir fram emot eftermiddagen, så jag hade tänkt fixa lite saker innan dess. Bussen går från centralen vid halv två... och jag kan inte bestämma mig... Hjälp? Både jag och syrran har julklappsinköp kvar, därför tänkte vi ta oss en sväng ner till IcaMaxi och allt där nere. Blir väl dags att väcka henne snart, den lilla sömntutan. Förresten är hon inte så liten, bara två år yngre än mig, men ändå. Kanske, om vi skyndar oss lite, hinner jag ta en buss tidigare till stan och gå och kolla i lite affärer där. Får se om det hinns med eller inte... Jag vill hinna! (Haha, jag känner på mig att jag inte kommer hinna någonting, bara för att.... jag är lite överstressad och... Jag har hört av personer att jag är en tidsoptimist - kan det stämma? Har själv inte uppfattat mig så, men vad vet jag. Det tar tid att lära känna sig själv.)

Veckans planering:
Tisdag - Mysa med Katja
Onsdag - Julafton! som jag firar med pappa och släkten på hans sida. Julmys hos farbror med familj.
Torsdag - Juldagen - Inget speciellt. Åker till mamma nån gång på eftermiddagen. På kvällen åker vi till Centralen och hämtar Rickard. <3
Fredag - Annandag Jul - Fira med mamma och släkten på hennes sida. Middag hor mormor och morfar.
Lördag - 3 januari 2009 - Rickard är här! <3 (Förlåt till Er alla, för att jag inte är inne på msn då. Bloggen kommer nog inte uppdateras. Förlåt. Kanske, om jag ber min pojkvän snällt, kan jag sätta mig här och skriva några rader. Kommer sakna er alla. :( Förlåt.)

*Tittar ut genom fönstret.*
Himlen är ljusblå idag. Inget regn ser det ut att bli. Härligt! Snö finns här inte heller.... *Suckar.* När kommer snön till Göteborg?? Blir det någon vit jul? Skulle inte tro det...
Ljusstakarna har i alla fall stått i fönstrena ett tag nu. Det är så himla mysigt! >.<




... Intressant inlägg... Bra Jasmine. Du borde sluta skriva nu, annars tröttar du ut dina få läsare.
Jaja, det blir väl dags att säga adjö, så jag hinner med lite under dagen.

KramKram

Julbaket 2oo8

Dagens aktivitet har ägt rum i köket. Där har jag varit sen klockan halv tolv imorse. Bakat är vad jag har gjort! :D <3


Julgodiset 2oo8:
Marsipanhjärtan med smak av apelsin.
Figurer i marsipan.
Vit tryffel med lime.

Riktigt mumsigt blev det! >.<
Inte heller jättesvårt. (a)

Jag har faktsikt varit riktigt glad idag. :D Inte någon speciell skit från någon. Mysigt att spendera tid med syrran. <3
Inte suttit vid datorn mer än ikväll sen typ... femtiden. Har ätit också.

Ikväll blir det nog teven som gäller. Det kommer en hel del filmer som jag tänkte se.
Jag ska se på tv ikväll:
19.00 - Reine och Mimmi i fjällen (Tv4+)
21. 00 - Heartbreak Hotel (Tv4)
Vill du planera din kväll vid teven?
http://www.tv.nu/
Jag vill spela Sims, men det blir nog inte så...
Kan inte bestämma mig, för vad jag vill göra. x)

Rickard får sitt rum ommålat, när han är hos mig.
Haha, allt i hans rum står mitt i rummet. xD
Stackars min älskling...

Kladdiga kramar till Er Alla! <3
/Jasmine

Julgrannen klädd

Trädet har fått på sig lila kläder!

Japp! Det är så här vår gran ser ut hos mamma.
Varje år försöker vi få mamma att byta till rött. Hon har jättefina frusna äpplen att hänga i, om man har tema rött, men nehe - i år blir det samma som de senaste fem åren.
Det gick bra att klä den, bortsett från att julgransbelysningen inte fungerade. Eller den fungerade först, innan vi satte upp den, men sen gick den inte att tända. Typiskt. Mamma och L åkte till IcaMaxi, för att köpa en ny... De tog lång tid på sig och när de kom hem fick jag vet varför: På Ica var belysningen slut, så mamma och syrran hade begett sig till Backaplan för att köpa där istället. De fick tag på nya ljus och vi fortsatte med vårt pyntade
Den blev faktiskt riktigt bra i år! ;)

Efter allt strul med granen satte vi oss vid tenven och kollade 'Svensson, Svensson'. 'Love Actually' gick på teve ikväll, men vi har den hemma och mamma tycker inte om den, så vi satte på 'Tomten är far till alla barnen' istället. Vi åt Sorbet Blåbär och Chokladglass. <3 Mums! <33
Mamma somnade vid filmen och jag gick upp till datorn. Nyss fick jag en utskällning av mamma. Hon tror att jag är sur, eftersom jag gick upp till datorn. Att jag hotade henne. Sa bara att jag går upp till datorn, om hon somnar. Jag siter sällen nere vid teven och är social och när jag väl gör det, då är det som vanligt, mamma somnar. Visst, jag vet att hon är trött, men varför går hon då inte och lägger sig tidigare? Hon vaknar ju tidigt på morgonen, så varför lägger hon sig inte tidigare, för tat få den sömn, som hon behöver?
Jaja, det är mamma det. Nu fick jag en utskällning, för att det knappar på tangentbordet. Tack.

Ska väl sova nu. det blir en intensiv dag imorgon - Julgodiset! <33
Nattinatti!
Puss

Konstigt Humör

Vaknade vid tio och låg och drog mig en halvtimma.
Spelat Sims hela dagen.

Tröttnade för någon timma sen.
(Ovanligt! - Vad har hänt med mig???)

Känner inte vilket humör jag är på.
Lite depp, samtidigt har jag inget att deppa för. William sa nåt konstigt på msn. Vet inte vad han snackade om. Jaja, jag tar inte åt mig. Har inte varit ute idag... Det kan vara anledningen till att jag inte mår toppen. Hm.
Som vanligt när jag är nedstämd, äter jag... Vilket inte är något undantag nu. Vi ska snart äta middag, men det intresserar inte mig för tillfället. Är inte hungrig, men äter ändå. Inte bra. Jag kommer bli tjock.

Mamma har städat hela dagen. Överstressad är rätta ordet. Jag orkar seriöst inte bry mig. Visst, jag ska ta han dom henne, men... Varför kan hon inte ta tag i det själv. Det är ingen stor grej. Fick henne att gråta, bara för att jag frågade om inte L kunde göra rent kattlådan istället för mig. Typiskt. Det blir jag som får göra skiten ändå. Inte för att det spelar någon roll att jag gjorde det förra gången... nene.

Imon blir det julgodis! :D

KRaM

Jullovet har börjat!

Lovet är igång! :D
Gick upp vid åtta, för att hinna fixa mig.
Det blev som vanligt; jag såg ut som en katastrof! xD
Haha, att jag alltid lyckas! x)

Avslutningen var jättefin! <3
Kanske den bästa under mina år på högstadiet...
Efteråt hade jag sällskap med Backi, Alle och Oscar.
Hann med en spårvagnen och var hemma runt kvart i ett. Toppen! :)

Bör kanske äta frukost... Börjar känna mig lite hungrig... tror jag.
Dagen blir nog... i simmarnas värld och Sims. <3



Folk har börjat pynta. (a)
Se fler bilder i min Bdb:
http://JagHurVemVad.bilddagboken.se/p/show.html?id=308284071&directlink=1


SlängPuss
/Jasmine


Kväll... precis som vanligt

Japp, det är kväll. Precis som det är varje dag vid den här tiden. Det är mörkt ute. (Intressant.)
Tycker synd om mamma. Hon sitter kvar på jobbet nu. Hela systemet ska ändras, så hon har fullt upp. In och ändra i massa grejs, få tag på folk, bokslut för månaden och året. Samtidigt måste hon packa sina saker inför flytten, som jag tror sker imon. Hon har verkligen fullt upp. Tycker synd om henne. :(

Eftersom hon inte kommit hem än, fixade jag och syrran mat själv; potatismos och korv. Mumsigt! <3
Spelade lite Sims också. Skojsigt! :D
Ska kanske spela lite mer? Får se. ;P

Ont i huvudet och axlar.
Huvudet - antagligen för att jag behöver nya glasögon.
Axlarna - Burit en väska med tunga böcker i. Vi fick nämligen inte ha kvar böckerna i skåpet över lovet. En städfirma ska städa ur dem från allt damm som finns där, efter att arbetarna varit i skolan och renoverat. Visst måste de städa, men jag tycker inte att vis ka behöva bära hem alla böcker. Sa det på klassrådet. Frågade om vi kunde få lägga böckerna någonstans. Fick massa skit från det av vissa i klassen. Tack. Idag fick alla ställa sina saker i klassrummet - antagligen tack vare att jag sa till. Jag visste inte om vi skulle få göra det eller inte och jag vill inte släpa med mig hela skåpet hem samma dag, så jag har tagit hem i omgångar - lite varje dag.... Nu i onödan! Denna process har alltså givit mig; utskällningar, skit, förlust av vänner, dålig social ställning, ont i ryggen och svag... ledsamhet. Det tackar jag alla människor för. Alla är så snälla i slutet av terminen. Vi tar verkligen hand om varandra.


Längtar... efter en famn.
Jag fryser.



Bara för att bilden är underbart fin! <33

Sista dagen i skolan

Gick hem tidigare från skolan idag. Orkade inte vara kvar. Missade inget, så det är lugnt.
Tack för att ni gjorde denna dagen så bra. Alla var så snälla. Jag kände mig så himla omtyckt. Alla älskar mig! TackTackTack.

Ett seriöst tack till Joseph och Alle, som tog hand om mig den sista stunden jag var i skolan. Verkligen tacksam för det. :) <3

Äter choklad. Längtar....
Snart är det jul. Om mindre än en vecka. >.<
Jag längtar till Annandag Jul. Det kommer bli så mysigt. Det blir att fira julen ute hos mormor och morfar med släkten på mammas sida. Dessutom ska Rickard följa med. <3 Jag längtar så mycket! Inte minst efter att få krama om dig min älskling! <333

Ska spela Sims nu.


Allt.


Jul på Liseberg

Klassens Dag på Liseberg blev faktiskt riktigt lyckad! :D
Hade riktigt kul; umgicks med underbara människor, skrattade, åt massa gottigt. >.< (Och nej Oscar, just då brydde jag mig inte om min vikt.) Det var väldigt mysigt, massa fin belysning. <33


Fler bilder finns i min Bilddagbok:
http://JagHurVemVad.bilddagboken.se/p/show.html?id=307692064&directlink=1

När jag kom innanför entrén började jag minnas, att det var här jag varit med Rickard några veckor tidigare. Det kändes lite... tomt, men känslan försvann snart.
Vi - jag, Joseph, William, Johan och Oscar - gick mest runt. Killarna gjorde en del inköp, men inte jag. Jo, föresten; jag spelade på ett hjul, men vann inget. Fem spänn pankare. ;P
Klassen skulle ut och äta efteråt, men jag följde inte med. För det första är det dyrt och för det andra så njuter inte jag av att gå ut och äta.... Ärligt talat så känner jag mig nog ganska obekväm i det. Visst, någongång ibland går väl bra, men inte... ofta. Och sen måste man såklart ha rätt sällskap. (a)

Mamma kommer hem sent... så jag fick fixa mat till mig och L av vad som fanns hemma. Haha, inte mycket att fixa av, men vi lyckades få ihop pasta med sås. Det blev faktiskt gott, kanske dock inte det bästa.

Hinner nog spela Sims en timma, innan jag ska se sista delen av kriminalserien, som jag nu följt sen i måndags. Sista avsnittet idag. Det är så spännande! >.< <33

KRamkraM på Er Alla!
/Jasmine

Tidigare än tidigare

Om en kvart är det dags för mig att gå till bussen. Klassens Dag ska vi tillbringa på Liseberg. Många kommer nog åka skridskor, men jag hoppar över det. Ingen av de jag umgås med ska åka, så varför ska då jag? Vi ska istället gå runt på julmarknanden... där jag gick med Rickard för några veckor sen... Får se hur det känns. Denna gång ska jag i alla fall ha varma kläder på mig. xD Nu finns det ju ingen varm famn att gå till. :'(

För att kompensera tiden som vi är på Liseberg eftersom det är efter skolan, fick vi "håltimma", som vår lärare kallade det. För mig blev det inte så mycket håltimma. Musiklektionen vi skulle haft, var inställd, så vi slutade tidigare än vad vi planerat - alltså tidigare än tidigare. Det resulterade till att jag hann med bussen kvart över tolv - en halvtimma tidigare! >.< Har duschat, så lipper jag duscha och tvätt håret ikväll. Det kan istället bli en snabbdusch.
En annan glad överraskning är att min buss går klockan två, istället för kvart i, som jag trodde. =)
Hinner inte spela Sims, men jag får i alla fall skrivit ett inlägg i bloggen. (a)

Vet inte hur länge jag stannar på Liseberg. Jag och Joseph kom överens om att vår dag på Lisebergs Julmarknad blir idag, istället för på fredag. Idag får vi ju gratis inträde. (a) Vill hinna hem till min serie, som börjar nio. Ska försöka komma ifrån marknaden vid halv åtta. Då hinner jag hem lagom till teven. <3

Älskling, det är bara en vecka kvar nu. >.< <333

Kramkram
/Jasmine


Stort tack!

Ett stort tack till Matilda! <3
Utan henne hade jag inte klarat det.
Vet inte hur jag gjorde, men det gick.
Haha, Matilda har blivit som min hjälpande hand.
Verkligen tacksam Matilda. <333

Jag ska försöka ändra lite mer på min blogg.
Kanske någon nya design.
Har lite tankar på det.
Frågan är bara om jag vågar göra det,
nu när det blev så fail förra gången. x)

Kramar

Bloggen under reparation

Jag har gjort min blogg så vacker. *not*
Skulle bara prova hur det ser ut med ett nytt tema... och då försvann min header. Bra Jasmine.
Matilda är jättesnäll som försöker hjälpa mig. <3 Tyvärr går det inte så bra... :(
Jag är sämst på sådant här! xD
Jag vill ju att min blogg ska vara fin, inte som den är nu.
Någon som kan hjälpa mig... jag behöver hjälp... *Ledsen*

För övrigt så vet jag inte vad det är med mig.
Jag fryser och dör av värmeslag om vartannat.
Väldigt jobbigt.
Dricker te. Mår bättre av det.
Har ont i huvudet lite från och till,
men det beror nog på att jag behöver starkare glasögon.

/Jasmine

Jag? Hur? Vem? Vad?

Hur mycket orkar en människa?
Hur mycket skit kan den ta?
Finns det någon gräns,
eller får man bli hur slagen som helst?
Vem slår?
Vem ingriper?
Och vem står vid sidan om och kollar på?
Hur ser man på en människa att den är skadad?
Visas några ärr?
Är skadad synlig?
Eller är det bara att inse,
att lidandet kommer att fortsätta i all evighet?
Det finns alltså inget slut på alla världens krig?
Inte...
Några då?
Nehe, inte det heller...
Hur ska vi då kunna lösa konflikter,
om inte alla samarbetar och försöker tillsammans?

Vad är det som får världen att se ut som den gör?
Vems fel är det att det krigas världen över?
Hur ska man göra för att få slut på allt?
Är det jag som ska ingripa?


*Stora frågor - utan riktiga svar.*

Liten rubrik

Pigg, när jag vaknade imorse. Lite halvseg precis när jag gick upp, men kom igång snabbt.
Gjorde kuverten till mina julkort, som jag nu har fått skickat. *Stolt* Någon kommer bli glad på julafton.
Gillar inte att det är så mörkt, när man går hemifrån på morgonen. Jag är mörkrädd och väldigt bra på att skrämma upp mig själv. Haha, lyckat! x)
Jobbat med No-projektet större delen av förmiddagen.
Nån timma matte också. Gjorde inte så mycket - orkade inte.

En sak jag funderar på; Vi fick veta vad vi har för betyg i matte och No. Läraren sa till mig att jag måste jobba bättre och allt sånt... samtidigt har jag fått en höjning. Varför höjer han mitt betyg, om han är osäker på om jag kan hålla det eller inte? Visst är jag glad till mitt högre betyg, men jag kommer bli förkrossad om jag blir sänkt nästa termin. Jaja, antar att man inte ska klaga. (Och om det nu finns personer som läser min blogg och inte gillar att jag klagar "på allt hela tiden", så får ni ursäkta, men jag skriver vad jag vill.)




Ikväll ska jag se andra delen av kriminalserien 'Dödsdomen'. Riktigt bra är den! Första avsnittet sändes igår på tv4 klockan nio. Andra delen idag. Sista delen imon. Samma tid, samma kanal.

/Jasmine


Vaknade deppig

Drömde konstigt. När klockan ringde imorse var jag... deppig.
Ingen aning om varför, det kändes bara skumt.
Mitt deppande fortsatte. Jag var inte alls på humör.
Dagen började med samling.
Efter det spanska. Rätt okej, men jag mådde ändå konstigt.
Musiken gick sämst. Vi sjöng jullåtar, som vi sen skulle spela in. Gruppen jag var med i lyckades inte riktigt. Vet inte vad det var, men alla spelade inte likadant. När vi gick tillbaka till klassrummet frågade Julia mig, om jag kunde sjunga och hon tog min roll vid gitarren. Okej för mig, så vi bytte roller. Eftersom vi inte hade fått till det, när vi övade, så blev det även fel, när vi spelade in. Det lät hemskt - inte minst min röst! *Usch!* Jag försökte visa för de som satt vid instrumenten att vi skulle spela låten en gång till, men det fattade de tydligen inte. Det blev tyst och jag... Ja, jag råkade hålla mikrofonen för nära högtalaren... och det blev rundgång. Bra Jasmine. Lyckat. *Tackar* Vid lektionens slut fick vi se resultatet på våra musikprov. Det gick inte speciellt bra för mig. Samtidigt kan jag vara säker på att jag inte kommer få Ig i musik, eftersom jag var med och engagerade mig under Temaveckan - Schlagerfestivalen.
I bamba såg maten inte så god ut, så jag tog en knäckemacka istället.
Engelska efter lunch. Såg tråkig film. *Gäsp* Killarna tycker säkert den är bra.
De två sista lektionerna hade vi No. Mattelektionen vi egentligen skulle haft sista timman, blev en förlängning av lektionen innan. Det var väl sådär...

Dagen har väl varit okej, om man bortser från all onödig skit man får från folket i min klass.
På samlingen fick vi reda på att vi måste ta med oss alla skolböcker hem under jullovet, för att en städfirma ska städa ur våra skåp. Jag protesterade! Jag tycker det är orimligt att vi ska behöva släpa med oss alla våra böcker hem, för att sen ta med dem tillbaka, när vi börjar igen i januari. Sa ifrån. Föreslog att vi kanske kunde lägga in böckerna i klassrummet. Lärarna ska prata med rektorn om det. Tydligen uppskattades inte det jag sa. Alla i klassen verkar tycka att jag... klagar på för mycket. :(
Kim
till exempel. Utanför musiken: Oscar har tydligen fått ett papper där det står vilket slutbetyg alla har fått i franska. De flesta i klassen vill såklart få reda på vad de har. Kan jag förstå. Freyr slänger ut sig något i stil med 'Han gör ju det, bara för att få uppmärksamhet.' Jag tycker det var elakt sagt, eftersom jag vet att Oscar inte är sån. Svarade att alla i klassen inte är ute efter uppmärksamhet. 'Ska du säga.' får jag höra från Kim. Vad vill han mig egentligen!? Han slänger alltid ut sig massa spydiga kommentarer! *Arg* Han förklarade att jag vill ha uppmärksamhet, till exempel på samlingen. Snälla lilla Kim, så är det inte alls. Jag vill inte ha uppmärksamhet, jag säger bara mina åsikter. Jaja, han har väl rätt, precis som alla andra som inte känner mig. Tack för det. Tack - verkligen tack. Jag kommer gråta så mycket för er, när vi slutar i sommar.

Fryser...

Kan väl avsluta med lite positivt:
Träffade Katja på båten. det var ett tag sen vi sågs, så det var mycket trevligt. <3
Fått köpt mina julfrimärken. Det blir två kuvert att skicka. :)
Roligt att träffa Katja vid busshållplatsen efter skolan.
Fick lite choklad av henne också. >.<
På båten mötte jag Mirre och Gustav också. =)
Kom hem till datorn.
Tyvärr är den inte min kompis, men jag försöker ändå.
Pratade med Rickard. Tack. <3
Inga mer läxor den här terminen.
Ärtsoppa och Pannkakor till middag. Mumsigt! <3

KRamAR


Heldagar gör en trött

Båten gick tjugo över åtta. Inte jättehärligt. Trött var jag. Är det nu också.
En heldag kan man gott säga. När vi kom fram till Gamlestadens Medborgarhus fick vi uppgifter med en gång. Det var allt ifrån att lägga dukar på bord till att ställa fram juice och choklad, som gästerna skulle få, när de kom. Barbro (farfars fru) skötte det, så jag hjälpte henne lite. Mestadels gick jag runt, hjälpte till där det behövdes. Det är riktigt kul! :D (Jag vet, det låter inte alls kul. xD)
Vid tolvtiden var det tänkt att alla tärnorna och Lucian skulle vara på plats. Jag hade ju varit där sen halv tio, så jag hade ingen tid att oroa mig för. Josefin kom  vid kvart över elva. Victoria dök upp strax efter halv tolv. Johanna kom några minuter efter. Värre var det för Matilda. Hon bor på Orust och hade varit med i ett luciatåg innan. Att stressa ner till Göteborg är inte jättelätt... så hon blev försenad. Det resulterade till att jag fick ta hennes plats och gå upp på scenen och tända ljuset. Det var jag inte alls beredd på och blev därför genast jättenervös! Jag är inte den som blir nervös speciellt ofta, men det blev jag då. Önskade verkligen att Matilda skulle hinna fram i tid. Stod nedanför scenen och väntade... och väntade... och så såg jag henne komma in genom dörren. Hon gick genast in i rummet där de andra tjejerna var. Han som skötte det hela kom fram till mig och sa att jag var räddad (citat från honom). Jag pustade ut, men fick direkt ändrad känsla. Luciamamman kom fram och berättade att Matilda var för stressad, så det blev ändå jag som fick göra det. Visst var jag nervös, men nu började det släppa. Gick upp på scenen, satt där snällt och tända mina tre ljus. Sen fick jag julklapp! >.< :D Väldigt överraskad blev jag. <3
När jag kom av scenen var jag bara snabbt inne i rummet och lämnade klappen, sen var det tillbaka igen. Gick till de andra tjejerna, som stod och väntade utanför stora dörren in till salen. Vi tända ljusen, gick in, sjöng, stod på scenen, fick julklapp - denna gången visste jag att vi skulle få det, för det får vi varje år, och efter det gick vi ut under sång.
Mat sen - inte mycket, bara macka och lite... "pålägg", som jag kallar det. det skulle väl föreställa julbord, men... Ja.
Efter det delade vi ut rosor till kören som underhållit gästerna. Sen... gick alla tjejerna hem. Victoria var kvar till tre... och jag till strax efter fyra. Eftersom jag stannade längre, valde jag att äta av det riktiga julbordet, som serverades senare. Mumsigt var det, men jag blev för mätt! x) *skäms på mig!*

Trött som bara den.
Orkar knappt sitta upp.
Jag har ont överallt! x)
Fötterna - Har gått i hörklackat hela dagen.
Rumpan - Ingen aning. x)
Huvudet - Måste ha nya glasögon, med starkare styrka i. (Mamma, don't kill me, please.)

Ska sitta här hela kvällen.
Vill ha te... tror jag.

Förlåt att jag inte kan hjälpa Er.
Önskar att jag kunde... Förlåt.


Kramar

Imon är det tidigt upp som gäller

Kvällen har varit trevlig.
Spelat kort med pappa och syrran.
Hjärter sju var kortspelet som gällde.
Jag vann. L förlorade.

Imon är det söndag.
Då ska jag vara med i ett luciatåg, precis som förra lördagen. Det är riktigt kul för det mesta. Det är speciellt roligt imon. Då följer jag med farfar (Han är med i ett brödrasällskap och jag är med i deras årliga luciatåg.) och hjälper till innan. De bjuder in massa äldre människor. Det är god mat, uppträdande och luciatåget, som jag är med i. Båten går tjugo över åtta. Mums. Ska stänga av snart. Duscha och sen sängen. Men det är okej. Jag har ju en rolig dag att se fram emot. Inte minst får jag träffa tjejerna igen! >.< <33

Nattinatti
Kramar
/Jasmine

Julkort

Jag stängde faktiskt av datorn självmant idag. L ville ju spela spel, så jag slog mig ner vid köksbordet. Först körde vi 'Antikrundan'. Egentligen ett ganska tråkigt spel, men okej. L vann med väldigt lite. Grattis till henne! Sen körde vi 'Den försvunna diamanten'. En riktig klassiker! Jag har på något sätt alltid tur i det spelet. x)
Jag blev sugen på att pyssla, så jag och L plockade fram massa papper, klister, glitter och, förstås, mina klistermärken, som jag köpte med Rickard, när vi var på Jul på Liseberg. Det var så himla mysigt! >.<




På tal om Jul på Liseberg, så ska vi dit med klassen på onsdag. Skridskoråkning är det tänkt. Jag vet inte om jag ska följa med. Hinner knappt hem - bara komma innanför dörren och sen iväg igen. Igår orkade jag inte ta med mig skridskorna till skolan, för att sedan ha dem på onsdag. Att planera blir ibland för jobbigt. Tog beslutet att åka hem istället och hämta de snabbt, om jag nu ska med. Som Joseph sa; så är det ju sista aktiviteten vi gör med klassen på en hösttermin. Det är ju sista höstterminen i grundskolan. Till sommaren är grundskolan slut för vår del! >.<

Blandade känslor inför att sluta grunskolan, att lämna klassen. Många av klasskamraterna kommer jag sakna - jag kommer säkert gråta på avslutningen i juni. Hoppas att man kan fortsätta hålla kontakten med alla underbara människor man lärt känna. Det finns förstås personen som man är... ska inte säga glad, men det ska bli skönt att ta en låååååång paus ifrån dem. Haha, lättirriterade jag klarar inte många år. xD

Mycket tjat i inlägget. Förlåt.
Men det är ju min blogg,
så jag får skriva i princip vad jag vill och hur jag vill.
Eller hur??

Till middag serveras det Skinka Provensal; kassler och tomat i mumsig sås >.<. Till det blir det ris. <3 (Väldigt sällan vi har ris hos pappa.)
På tv visas det bara... skit program som inte intresserar mig. Tv4 visar Faddergalan. På Svt1 är det Dansbandskampen - jättekul. Blir väl att vara social med familjen. Kanske spela nåt spel. Får se hur det blir. Datorn... Vill gärna sitta här, men pappa och L gillar inte det.

Kramkram ♥
//Jasmine


Idag ska jag vara hemma

Idag vaknade jag klockan elva.
Sovit elva och en halv timma.
Riktigt skönt!
Jag känner mig utvilad.
Den sömnen behövde jag verkligen.

Vad som händer idag vet jag faktiskt inte. Inget inplanerat. Syrran vill spela spel, så det blir väl att ta sig en runda skulle jag tro. Promenad funderar jag på, men det blir nog inte så...

Julklappar måste inköpas så snart som möjligt. Mammas klappar är redan klara. Vad jag ska köpa till syrran... Jag vet vad jag ska köpa, men jag har inte fått köpt det än. Till pappa... Det är alltid lika svårt! Hjälpa mig?? Jag och Rickard har bestämt att vi inte ska köpa julklappar till varandra. Det var jag som tyckte det och han var med på det. Jag tycker det blir så... Vi känner ju inte varandra sådär jättebra och jag... Måste väl erkänna att jag är väldigt lat, så jag (förlåt älskling!) orkar inte! xD (Förlåt, Förlåt, Förlåt!)
Julafton ska jag fira med pappa och släkten där. Emma kommer också! >.< (För er som inte vet, så är Emma min... Min farbrors frus systerdotter - alltså, vi har samma kusin, men är inte kusiner med varandra. Ingift släkt. *Krångligt*)
På juldagen åker jag till mamma. På kvällen kommer Rickard! <33
Dagen därpå ska vi till mormor och morfar och fira jul med släkten på mammas sida. Det kommer säkert bli mys! >.< <3

Nyårsfirandet blir tillsammans med Älskling! <33
Vi ska nog bara vara hemma. Mysa.
Först var det tänkt att vi skulle fira med Emma och hennes pojkvän, men det blir inte så.
Någon annan som vill fira med oss??


Slappdagen går vidare...


Trött inför helgen

Klockan är inte speciellt mycket, men jag borde gå och lägga mig. Är trött - måste sova mer! Vill inte sova! Haha, så har det alltid varit. När jag var yngre gjorde jag allt för att inte sova. Var det inte att sortera bokmärken, så var det att leka med kulor: forma täcket så att det blev till en bana... sen rulla kulorna. Haha, vilken lek! xD

Imon är det lördag. Då vet jag inte vad jag ska göra. Skulle eventuellt åkt med farbror och hans familj, för att se på när Emma rider, men jag känner att jag behöver sova ut, få ha en fri dag hemma. Förlåt, nu tänker jag på mig själv. Förlåt. Blir väl att sitta här. Kanske ska sticka ut och fota lite (kom jag på nu)?? Får se hur dagen blir. Behöver komma ut och tänka lite tror jag. Tack till alla som stöttar mig - William, Joseph, Rickard, Johan, Oscar, Alexandra. <3


Ska sitta här till elva - halv tolv. Trevligt med sällskap. <3


Julavslutningen närmar sig

Jag får inte bor kvar hos mamma. Hon vill inte ha mig där. Det beror på min attityd säger hon. Min åsikt är att vi båda måste bättra oss. Visst kan jag ha attityd, men det kan hon också. Igår till exempel; Jag satt vid datorn. Mamma kom in och bad att få den innan syrran skulle gå och lägga sig. Jag frågade varför hon var tvungen att ha den innan dess. Då blev hon sur och höjde rösten. Sa att jag inte behövde veta allting! Men det var ju inte så jag menade; jag bara undrade varför hon behövde den så snart, om det var något som skulle kollas akut innan, eller om det kunde vänta... Fick inte sitta mer vid datorn. Kul.

Trött idag. Det blev sent igår. Först pratade jag med Rickard till klockan halv elva. Efter det fick jag sms från Oscar - den underbara människan från språkresan jag var på i somras. Vi messade en kortis. Han bad mig ringa, så det gjorde jag. Klockan hann bli halv tolv innan vi la på. Haha, det var underbart att prata med dig igen! <3 Saknar dig!

Luciatåg i skolan idag. Lika fint som vanligt. =)
Övning inför skolavslutningen hela dagen. Vårt arbetslag ska tydligen hålla i avslutningen. Jättekul. Jag ska dock inte göra något. *Jippi! :D*
Slutade ett idag. Skönt att komma hem tidigt - halv tre närmare bestämt.

... Ja, mer finns nog inte att skriva.
Jo... Rickard's arbetskamrat (som jag anser vara allmänt dum i huvudet) irriterar mig. Han är elak mot min älskling. :(
Förlåt William. Och tack.
Krya på dig Joseph!

... och Johan som också är sjuk. :(

Ikväll blir det Chile con Carne.
Något kul kommer väl på tv skulle jag tro.
*Kolla exakt vad som kommer.*

Svt1:
20.00 - På Spåret - Kan väl gå bra att se...
21.00 - Robins - Det hoppar vi över.
21.30 - Film: Tolken; Amerikansk thriller - Nah.
De andra kanalerna vi har visar inget intressant.
Blir kanske datorn då för min del...

Kram till Alla
och
Puss till Dig!

Friluftsdag - Beachvolleyboll

Man ligger kvar och drar sig länge. Man orkar inte gå upp. Sängen är så himla varm och skön. Att behöva lämna den tar verkligen emot. Men tiden går och jag måste verkligen upp! Med tunga steg tar jag mig upp ur sängen. Står en stund bara rakt upp och ner, för att finna balansen. Efter det måste jag sätta fart. En timma på mig nu. Under den tiden ska jag hinna fixa matsäck också! *Stress* Men jag lugna ner mig snabbt och andas djupt (, så som jag lärt mig att jag ska göra - tack Rickard <3).
Går mot bushållplatsen, med matsäck i väskan. Kommer ut till stora vägen och ser bussen. Kollar klockan. Bussen är två minuter för tidig, vilket betyder att jag missar den. Great! Idag är jag ovanligt lugn. Orkar inte bli arg, fortsätter bara gå till hållplatsen. När jag kommer fram, sätter tankehjulen igång; "hur ska jag nu åka? vilka bussar kan jag ta? när går de? vilka byten måste jag göra? ska jag möta kompisarna, eller åka själv?" Mitt i allt tänkande kommer buss 25. "Men den hjälper ju inte mig... eller vänta! Den kan jag ta till Krysset och ta en buss därifrån - det blir bra." Jag gör så och på vägen dit kommer jag på att Orange express går till Frölunda Torg... Väl framme på Krysset kollar jag en karta över kollektivtrafiken och beslutar mig för att ta Orange... När jag börjar närma mig Frölunda Torg bestämmer jag mig, för att hoppa av och ta en spårvagn till marklandgatan, där det är tänkt att jag ska möta kompisarna. Går till hållplatsen där spårvagnarna går... och ringer Rickard, för att tacka för allt stöd. *Tacka älskling: pussa. <3*

Efter en körig morgon lyckas jag tillslut komma fram till mitt mål OCH tillsammans med kompisarna. <3 :D
Det var riktigt kul att spela volleyboll - riktigt kul! Speciellt roligt var det, när alla var med - även William och Joseph som inte var ombytta. Alla var så glada! :D :D <3

Hemvägen gick bra. Posetivt får man se det; jag kom ju dit och hem, utan några större problem. :)
Kom hem och gick direkt in i duschen. Pannkakor där efter. <3

Nu: datorn - Bdb, bloggen, Msn... och nu blir det nog Sims <3 *Äntligen!!*.
Stor kram på er Alla! <33
// Jasmine

Halvdepp

Sitter här och är halvdepp.
Jag som ville spela Sims...
Måste göra det där väldigt trevlig träningsprogramet *skrattar år skiten*.
Jag är trött på det! Jaja, vad ska jag göra?
Den måste ju göras i vilket fall som helst...

Trevligt med lite sällskap,
när man sitter här i sin ensamhet
(som jag faktiskt gillar).
Tack alla. <3

Tackar mamma för glassen.
Den var mumsig! <3

Kramis

Planera börjar bli en vana.

Eftersom jag stannade kvar hos mamma igår, har hela min vecka vänts upp och ner. Igår när jag duschade lite snabbt, innan jag gick och la mig, var jag helt säker på att det var onsdag kväll. "Varför står jag och tvättar håret? Det skulle jag ju gjort igår, tisdag..." Jag fick fundera ett bra tag, innan jag kom på att det inte var mer än just tisdag. Nöjd med vad jag kommit fram till, gick jag och la mig. Imorse, när jag vaknade, var jag helt säker på att det var torsdag. Det var inte förrän jag kom till skolan, som jag insåg att det är onsdag idag och inte torsdag, som jag först trodde.
Tackar Joseph, för att han fick mig att inse vilken dag det är. x)

Imon är det friluftsdag; beachvolleyboll i NRJ-hallen. Vet inte hur jag ska åka dit. Ska ha sällskap med Julia och Oscar är det tänkt. *Kolla Västtrafiks hemsida.* ... *Har svårt att bestämma mig, för hur jag ska åka.* ... Jag åker så att jag är framme kvart i tio. Det blir bra! =) Bussen går 09:38 från Marklandsgatan, för de som har lust att åka med mig och Joseph (antagligen de andra också).

Ikväll händer det inte så mycket. Måste ju planera inför imon; vad jag ska ha på mig, matsäcken ska fixas, övrig skit. Sen är det gympauppgiften. Blev plötsligt lite sugen* på att göra den nu. (*Inte direkt sugen, men det känns inte jättehemskt, bara lite jobbigt.) Jag vill ju spela Sims! <3 Det var riktigt längesen nu. Men jag ska vara ansvarstagande och göra uppgiften nu. Spela Sims får jag göra senare. Punkt slut.

... och Kram <3

Föresten är det min och Rickards 4 månaders-dag idag!
Grattis till oss! Att du står ut med mig älskling. xD


Vilken dimma!

Kvällen blev mysig. Ätit massa gottigt! >.< Inte alls bra, men vad gör det. Just nu orkar jag inte bryr mig. Visst kommer jag bli tjock, men jag vet att Rickard kommer älska mig ändå. Och nej min älskling, jag ska inte bli så tjock som hon på bilden som jag visade dig.

På tal om min älskling så har han börjat blogga... för tredje gången. xD
Har inte följt hans blogg innan, så jag ska börja med det nu. =) <3
http://ormzen.blogspot.com/


Det var läskigt att sitta där i baksättet.
Att inte se mer än några meter framför bilen
var rätt obehagligt.
Kom i alla fall hem välbehållen.


Kram och Nattinatti!

Alla andra

... har också startat blogg.
Ska bli kul att läsa. :) Kan tyvärr inte kommentera inläggen hos de som inte har blogg.se. Synd... =(

Helgen har verkligen varit underbar! Tack min älskling. <33
Det är mindre jobbigt att skiljas åt, för varje tillfälle. Nu har vi ju julen att se fram emot. Nyår också! :D Någon som vill fira med oss?? Har ingen aning om vad vi ska göra. Blir väl att se på 'Grevinnan och Betjänten'. Den är ju så himla bra! xD

William är arg på mig. Han tycker att jag dissar mina kompisar, i alla fall honom, när jag är med Rickard. Men vad ska jag göra?? Jag träffar inte min pojkvän speciellt ofta. När jag är med honom sätter jag mig inte vid datorn. Det blir ju helt knäppt då. (Älskling, ta inte åt dig av detta - absolut inte ditt fel!) Vet inte hur jag ska lösa detta. Försökte ta upp det i skolan idag, men ingen är sammarbetsvillig.
Backi är också sur på mig. Av samma anledning? Jag har ingen aning?? Han tycker tydligen att det är jobbigt att jag hela tiden påpekar allt som jag tycker är jobbigt. Om jag får försvara mig, så är det inte så. Jag säger min åsikt och det har jag väl rätt att göra, eller??? Jaja, han... Jag förstår mig inte på honom. Jag tycker han är allmänt tyken mot mig... Det har han varit ändå sen temaveckan. Ingen aning om hur jag ska lösa det. Jag vill ju vara kompis med honom, men det är svårt... om det ska vara såhär mellan oss.

Älsklingen gör mig alltid lika glad. Mycket trevligt att få sällskap på vägen hem från skolan. Tack. <3

Till imon är det spanskaglosor. Ingen aning om vilka. Ingen i klassen hade tagit dem... *Hm* Jag tror jag skiter i den.
Har skrivit min beskrivning av lägenheten. Jag tappade bort min förra (som jag i vilket fall som helst skulle ändrat), men det vore bra om jag hade haft den, eftersom jag antecknat en del på den. Nu har jag i alla fall skrivit en ny, så jag är stolt.
Gympa-uppgiften orkar jag seriöst inte göra. Den är riktigt tråkig och jag har inte alls lust. *Jobbar mig*

Ikväll ska jag iväg med syrran och mamma för att fika hos en kompis till mamma. Syrran tycker verkligen om henne och jag tycker hon är trevlig. Det kommer säkert bli mys. <3

PussPuss
/Jasmine

Läget verkar vara under kontroll

Jag får en känsla av att jag nu lyckats lösa en del av det som legat över mig denna vecka.
So-provet är imon. Inte så nervös. Visst, jag kan inte mycket mer än det som läraren gick igenom idag. Tack till min lärare! <3

Börjar känna mig sjuk. Trött idag, precis som igår och övriga veckan. Huvudet orkar inte riktigt med.
Måste ändå till skolan imon. Bildlektionen får jag inte missa - det är den sista innan jullovet (tror jag). Matten är också viktig att jag går på. Vill inte hamna efter igen, som jag gjort i alla kapitel under denna terminen. So-provet... Jadu... Jag frågade min lärare, om jag kan få göra det på morgonen istället. Om jag inte mår bra och vill gå hem, vilket jag antagligen kommer göra efter eller innan lunch... då har jag i alla fall gjort provet. Språkcaféet imon orkar jag inte hänga med på. Det känns inte jätteviktigt... Förlåt.

Längtar till helgen! >.<

Hoppas bara på att jag inte är för sjuk då. :(

Lycka till med pluggandet allihop. =)
KraM

Stan med en saknad person

... nämligen Victoria! <3
Det var verkligen ett tag sen vi sågs.
Tack för att du tjatade på mig. x)
Hade sjukt kul tillsammans med henne och hennes sjukt härliga kompisar. :D Underbara allihop! <3
Tack, det var toppen!

So som jag inte orkar göra.
Vill spela Sims... Kanske blir det så.
Äter choklad och dricker vatten. <3

Puss&Kram

Provet i skolan - Psykologiförbundets verk

Idag fick vi tillbaka ett svenskaprov. Läsförståelse var ämnet som detta prov täckte.
Kanske reagerar jag väldigt starkt i ren besvikelse på mig själv, eller så har jag en poäng.
Nu ska jag försöka förklara det här... ;
Vi fick ett häfte med texter. Till varje text skulle man välja ut en passande rubrik bland fem olika alternativ. Man skulle också välja ut två till fyra påståenden, som man tyckte passade bra till texten. Inget svårt egentligen.

Jag... Idag fick vi som sagt tillbaka provet. Jag blev riktigt besviken. Av rubrikerna hade jag sju av tio rätt. Riktigt besviken blev jag. Jag ifrågasatte läraren. Att det bara kan finnas ett 'rätt svar' tycker jag är fel. Alla har ju en fantasi, som flödar på ett eller annat sätt. Att provet då bedöms efter hur 'rätt' man har, enligt facit... Det tycker jag i detta fall blev väldigt fel.
Min lärare berättade att provet är utformat av Psykologiförbundet. Det gjorde mig ännu argare! Man kan inte sätta betyg på något som har med psyket att göra. Alla har olika mycket fantasi och alla tänker olika.
Jag diskuterade med en kompis på väg hem från skolan. Tog exemplet 'Pelle Svanslös'. Den berättelsen skulle ju kunna ha tusen olika titlar; 'Pelle och den elaka katten Måns', Katten utan svans', 'Pelle och Maja Gräddnos', 'Katten och den aggressiva hunden'... Ja, ni fattar poängen.

Kortfattat; Jag tycker det är fel att man bedöms så som man gör. Visst kan det finnas rätt och fel, men inte i detta sammanhang. Jaja, varför tar jag ens upp det. Jag kan ju ändå inte göra någonting åt det...

Tack för ordet.

Fiskgratäng med potatismos

Stress även idag.
Ska träffa en kompis i stan.
Mysigt kommer det bli. <3
Vi har inte setts på ett år. Saknat henne.
I och för sig så ses vi på lördag... men ändå.
Bussen går halv fem, så det är lite ont om tid.

Jag vill spela Sims... *ledsen*

Tack William, som stöttar mig och muntrar upp mig. <3
Oscar ska också ha stort tack. Mysigt samtal vi hade. <3

Fiskgratäng med potatismos blir det, när jag kommer hem igen.
Det samma blir det imon, då det inte blir någon Ungdomsgrupp för min del. Ska till Hvitfeldtska på Öppet Hus. Får se hur det är där. Måste ha några skolor att välja på... Men det är inte det viktiga nu, när jag inte ens vet vilket program jag ska gå.

Jaja, allting löser sig för eller senare. Typ.
Tack alla!
Kram

Öppet Hus - Kunskapsgymnasiet


... verkar jättebra!
Miljön är toppen.
Jag trivdes verkligen.
Alla var så himla snälla mot mig.
Kände mig välkommen.
De dömer inte ut
- alla är värda att sätta sin fot där.
Skolan står fortfarande högst på min lista.

Frågan är om jag ska gå Natur eller Samhäll...
Kan inte bestämma mig?!?!?!?!?!


På hög

Musikprov imon. Vet att det kommer gå skit...! Jag hör knappt skillnaden på någonting. Jag borde plugga, men jag... har ingen lust. Inte lust med någonting. Det är tack vare personer som jag fortfarande tar mig dit jag måste. Helst av allt vill jag bara... komma bort. Spela Sims eller nåt, så man glömmer verkligheten för en stund...
Men Sims blir det inte idag. Plugg är det som gäller. Har ätit klart och det är dags att börja plugga. Provet, engelskaläxa... stor för mig, eftersom jag inte gjorde förra delen av den. So-läxa också. Samma där. Ja, läxorna ligger på hög. Blä.
Hm... frågan är om jag ska öva till musikprovet nu. Jag behöver datorn till det, för att kunna öva. Kan ju sitta och läsa vid datorn. :) *Bra Jasmine, du tänker.*

Sen förlåt till alla som... orkar med mig. x) Jag är inte... snäll - jag är elak.
Ärligt talat så orkar jag inte bry mig.
Ta inte åt er, eller sluta umgås med mig.

Tack.

Rickard, du vet att jag älskar dig! <3
*Puss*

Chokladen håller mig uppe

Dagen har varit knäpp.
Halvdepp. Choklad gjorde mig glad...
Depp. Choklad, Depp. Choklad.
- Ja, ni fattar principen.





Saknat Rickard som bara den - speciellt idag.
Ingen aning om varför. Jag...
Det känns som att det var så länge sen,
men det var inte mer än två veckor sen.
Ska bli underbart att få träffa dig igen! <3

Tackar William och Joseph för denna dag.
Utan er hade jag inte orkat. Tack. <3

Älskling... Jag behöver dig. <333
Puss

RSS 2.0