Julgrannen klädd

Trädet har fått på sig lila kläder!

Japp! Det är så här vår gran ser ut hos mamma.
Varje år försöker vi få mamma att byta till rött. Hon har jättefina frusna äpplen att hänga i, om man har tema rött, men nehe - i år blir det samma som de senaste fem åren.
Det gick bra att klä den, bortsett från att julgransbelysningen inte fungerade. Eller den fungerade först, innan vi satte upp den, men sen gick den inte att tända. Typiskt. Mamma och L åkte till IcaMaxi, för att köpa en ny... De tog lång tid på sig och när de kom hem fick jag vet varför: På Ica var belysningen slut, så mamma och syrran hade begett sig till Backaplan för att köpa där istället. De fick tag på nya ljus och vi fortsatte med vårt pyntade
Den blev faktiskt riktigt bra i år! ;)

Efter allt strul med granen satte vi oss vid tenven och kollade 'Svensson, Svensson'. 'Love Actually' gick på teve ikväll, men vi har den hemma och mamma tycker inte om den, så vi satte på 'Tomten är far till alla barnen' istället. Vi åt Sorbet Blåbär och Chokladglass. <3 Mums! <33
Mamma somnade vid filmen och jag gick upp till datorn. Nyss fick jag en utskällning av mamma. Hon tror att jag är sur, eftersom jag gick upp till datorn. Att jag hotade henne. Sa bara att jag går upp till datorn, om hon somnar. Jag siter sällen nere vid teven och är social och när jag väl gör det, då är det som vanligt, mamma somnar. Visst, jag vet att hon är trött, men varför går hon då inte och lägger sig tidigare? Hon vaknar ju tidigt på morgonen, så varför lägger hon sig inte tidigare, för tat få den sömn, som hon behöver?
Jaja, det är mamma det. Nu fick jag en utskällning, för att det knappar på tangentbordet. Tack.

Ska väl sova nu. det blir en intensiv dag imorgon - Julgodiset! <33
Nattinatti!
Puss

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Så fin granen blev <33

Jag tänkte på dig väldigt mycket under filmen...

Längtar så himla mycket tills jag får träffa dig igen! <3



Puss & Kyss

2008-12-21 @ 00:02:31
Ord från: Johanna

Samma här, har också filmen hemma, tänkte faktiskt kolla på den för någon dag sen men gjorde inte det så blev så glatt överraskad när jag såg att den ändå skulle gå på tv :)

2008-12-21 @ 17:17:02
URL: http://jowhanas.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0