Planera börjar bli en vana.

Eftersom jag stannade kvar hos mamma igår, har hela min vecka vänts upp och ner. Igår när jag duschade lite snabbt, innan jag gick och la mig, var jag helt säker på att det var onsdag kväll. "Varför står jag och tvättar håret? Det skulle jag ju gjort igår, tisdag..." Jag fick fundera ett bra tag, innan jag kom på att det inte var mer än just tisdag. Nöjd med vad jag kommit fram till, gick jag och la mig. Imorse, när jag vaknade, var jag helt säker på att det var torsdag. Det var inte förrän jag kom till skolan, som jag insåg att det är onsdag idag och inte torsdag, som jag först trodde.
Tackar Joseph, för att han fick mig att inse vilken dag det är. x)

Imon är det friluftsdag; beachvolleyboll i NRJ-hallen. Vet inte hur jag ska åka dit. Ska ha sällskap med Julia och Oscar är det tänkt. *Kolla Västtrafiks hemsida.* ... *Har svårt att bestämma mig, för hur jag ska åka.* ... Jag åker så att jag är framme kvart i tio. Det blir bra! =) Bussen går 09:38 från Marklandsgatan, för de som har lust att åka med mig och Joseph (antagligen de andra också).

Ikväll händer det inte så mycket. Måste ju planera inför imon; vad jag ska ha på mig, matsäcken ska fixas, övrig skit. Sen är det gympauppgiften. Blev plötsligt lite sugen* på att göra den nu. (*Inte direkt sugen, men det känns inte jättehemskt, bara lite jobbigt.) Jag vill ju spela Sims! <3 Det var riktigt längesen nu. Men jag ska vara ansvarstagande och göra uppgiften nu. Spela Sims får jag göra senare. Punkt slut.

... och Kram <3

Föresten är det min och Rickards 4 månaders-dag idag!
Grattis till oss! Att du står ut med mig älskling. xD


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Yäy! Grattis till oss! <33



Jag är så himla stolt över dig som tar ansvar! Men stressa inte ihjäl dig bara <3

Allting kommer gå så bra så.



Hihi, jag har också haft lite svårt att hålla koll på vilken dag det var idag, fast jag har fått för mig att det var tisdag idag, så jag blev lite positivt överaskad att få reda på att det är onsdag! :D





Jag älskar Dig! <33

Kyss

2008-12-10 @ 18:20:26
URL: http://ormzen.blogspot.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0