Slut på 2oo8



Det är bara att räkna ner till tolvslaget.
Nu är det knappt sex timmar kvar av året 2008. Allting är så spännande! >.<
'- Varför är det så spännande?', frågade Rickard. Jo, för... Det är ett nytt år, en ny chans att bli en bättre människa. Det är spännande, för man vet inte vad som väntar en. Plus... att det ska bli intressant att se hur länge mitt och Rickards förhållande håller. Tror ni att det håller hela 2009 ut???

Mamma och L är iväg och firar med vänner. Jag och älsklingen sitter här och ska strax installera TheSims2 - Djurliv, som jag fick av Rickard i julklapp. <3 Hoppas på att det ska fungera utan problem. (a)
Klockan 19.45, kvart i åtta, börjar 'Grevinnan och Betjänten' på Svt1. Det får inte missas!!! Underbar kort sketch på en kvart. Ja, det låter väl bra, eller hur?
Efter det är det en timmas paus för oss. Och nej, inte sovrummet. Istället köket. På köksbänken älskling?? Nej, vi ska fixa tacos. :D Mums! Haha. *Besviken pojkvän* Hahaha, jag är så elak mot honom. Men så ska de tas. Haha! **Evil** Man måste ju hålla dem på avstånd. ;P
Haha, vi har otroligt kul tillsammans. Gud va vi har skrattat idag. En unbderbar avslutning på året, som leder mot sitt slut. Inte långt kvar nu.

Gott Nytt År på Er Alla! <3
Kramar
Jasmine & Rickard

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0