Moussetårta med kokos och mango
Till gårdagens påskmiddag hos vänner bidrog jag med efterrätt - glutenfri och med vegegel (icke animaliskt gelatin) - i form av en moussetårta med kokos och mango. Resultatet blev bra och uppskattades av gästerna! Tårtan kan varmt rekommenderas om det tidigare på dagen planeras efterrätt inför kvällen, detta eftersom att tårtan behöver några timmar för att stelna. Receptet kommer från Ica.se och hittas här. Nedan ser du bilder på min tårta.
Moussetårta med kokos och mango bakad av mig.
Moussetårta med kokos och mango bakad av mig.
Läsarnas Ord
Ord från: Johanna Utterberg
Åh vad smarrigt det ser ut! :)
Kram
Ord från: Linnea Kinis
åh mums!
Ord från: Carolina
Härligt att det var gott och uppskattat! :D
Sv; jo tack, det blev det. Trevligt hade vi och hoppas att du också hade det :D Glad påsk!
Ord från: NICOLE
Den såg också jättefin och god ut :D SV: å tack för fina ord :) Hoppas du har det bra, kram
Ord från: Anita
Wow, så gott :D
Ord från: Pauline Hurtig
wow vilken fin tårta, ser jättegod ut!
Ord från: My
Men så gott!!!
Ord från: Annika
Oj vad god tårtan ser ut. Du är duktig på att baka. Tack för kommentaren, kram.
Ord från: Iselin Renée
Det så veldig godt ut :)
Ord från: Ellen Gräntz
Mums, vad gott det låter!
Ord från: anniepiie
Den ser riktigt fräsch och smarrig ut! :D
Ord från: Josäfin Andersson
men åh vad gott!! Är dock allergisk mot mango så får prova med något annat istället haha :D
Trackback