Livets fina stunder

Sommar har blivit till höst och när jag ser tillbaka inser jag att livet har varit fint så himla länge. Det går ju upp och ner det där; livsglädjen och harmonin inombords. Sedan en tid tillbaka är ångest och oro bara minnen, det var länge sedan mindre bra känslor var vardag... Livet bjuder på så många fina stunder, för min del räcker det att blicka tillbaka vecka för vecka för att inse att tillvaron som är nu lämnar dagliga avtryck och bevis på lycka.

I helgen hade vi min mamma och hennes sambo på besök. Vi hade det mysigt hemma hos oss på lördagen och umgicks under söndagen med R's familj samt åt middag i sällskap av min syster. Mitt i allt gick jag och R på middagsdejt på Vapiano, detta eftersom att mamma med sambo också var ute på restaurang. Det var uppskattat att få tid på tu man hand, bara jag och R. Vardagen går ju så fort och det är sällan vi finner tid att göra något extra, bara för oss två. På bild nedan ser ni avslutet på den kvällen. Så himla gott!

Middagsdejt på Vapiano tillsammans med älskade R.

Vad uppskattar du i din tillvaro?


Att vara i ett sammanhang

Jag är en del av ett större sammanhang, vilket har blivit alltmer tydligt sedan jag började arbeta heltid. Livets stora frågor är centrala i mitt dagliga arbete, samtidigt som jag själv inte riktigt har samma behov som tidigare av att reflektera över min egen tillvaro. Det känns på ett sätt skönt, samtidigt som livet då har en tendens att passera förbi obemärkt. Det jag hinner uppfatta är att livet är himla fint!

Tack för allt som livet ger.


Kärleksregler

Här hemma har vi det bra. Nyförälskade och samtidigt mitt i vardagsbestyren. Jag jobbar hårt och trivs så bra med mitt arbete. Helgerna bjuder på fina stunder, men lämnar inte mycket tid för reflektion. Ibland tappar jag fotfästet och blir en mindre bra flickvän. Ändå står Rickard kvar. Han lyssnar, försöker förstå och underlätta samt visar en oerhörd uppskattning för att jag finns. Det är fint. Han är fin.

Kärleksregler.

Senast igår påminde han mig om en av de saker som står på tavlan med Kärleksregler. "Bättre hångla en krångla" sa han uppmuntrande när jag ringde och bara öste ur mig trötthet och negativitet. Och han har rätt, det hjälper att vara positiv. Jag tänker att det kan vara bra att påminnas om det ibland, även om det i andra stunder kan verka uppenbart.

Väggdekorationen med Kärleksregler köpte jag i en inredningsbutik. När jag såg den kändes det så självklart att den skulle hänga på en vägg i vårt hem. Många av orden speglar den relation som jag och Rickard har. ♥


RSS 2.0