Alla bara skriker

De unga skriker, men de vuxna håller för öronen. Att vara svag är ingen styrka. Den som skriker högst blir inte mest älskad. Ändå fortsätter vi att skrika desperat. De vuxna håller allt hårdare för sina öron. Tillslut gör de unga det samma, samtidigt som de fortsätter att skrika ut sin desperation. I en värld där ingen vill höra på; alla bara skriker.


Kort med vårkänsla


Kort med vårkänsla

Där fanns viljan att skapa, men ingen idé som tydde på nyskapande. I spontana försök att få till ett kort blev det slutligen en kreation som välkomnar våren. På kortet som går i toner av rosa, cream, lila och grönt har jag satt rubriken "Från Mitt Hjärta", ett namn på ett papper som jag har i min samling. På så sätt kanske inte det mest personliga, men visst blev det ändå lite fint? Jag är i alla fall nöjd och glad över att jag lyckades skapa ett kort utan en färdig idé att gå efter.

Kortet publiceras även i Jasmine's Kortmakeri.


Han kom in i mitt liv vid rätt tidpunkt

Jag hade trånat efter samma kille i närmare tre år. Förhoppningsvis skulle jag komma över honom, så småningom. Jag kände mig ganska ensam och många stunder under de senaste åren hade jag känt mig bortglömd och osäker på om jag var välkommen in i vänskapskretsen eller inte.

Lyckligtvis hittade jag i februari år 2008 en person som brydde sig om mig. Hans namn var Rickard, han var snart 19 år och bodde en bit utanför Stockholm. Vi inledde vår relation med att jag i princip gav honom en utskällning för att han, enligt mig, hade en felaktig uppfattning om vad en så kallad ”emo” var för något, ett ämne som på den tiden var känsligt för mig. Vi diskuterade ämnet i några dagar och efter det fortsatte vi att hålla kontakten. Först skrev vi meddelande och kommentarer till varandras bilder på en Internetsida. Senare, efter att jag övervägt om det var riskfyllt eller inte, la jag till hans adress på Msn. Där började vår relation bli till något mer seriöst. Vi skrev till varandra nästa varje kväll och jag vet att längtan efter att den andra skulle logga in var ömsesidig. Jag insåg mer och mer att Rickard var en person som jag ville fortsätt ha kontakt med; och jag kunde villigt erkänna för mig själv att jag en dag ville träffa honom i verkligheten – han hade trots allt blivit en god vän till mig, om så bara genom ord på en dataskärm.

I maj, då vi hade haft kontakt i tre månader, var det dags för Rickard att flytta till ett nytt ställe tillsammans med sin familj och detta innebar att han var utan Internet i några veckor. Det var en ansträngd tid för vår relation. Det skickades små meddelande via det mobila nätet då och då, men ingen av oss visade direkta tecken på att det var kärlek – han var bara väldigt söt mot mig och han visade att jag betydde något för honom.

I slutet av juni åkte jag på språkresa till England. Jag minns att jag saknade honom, men det var nog mest hemlängtan och en rörande tanke på att det fanns någon där hemma som kanske saknade mig lite extra. Under min vistelse i ett annat land introducerade jag mitt kärleksliv som något osagt; jag kanske hade någon på gång, en kille i Stockholm. Vi hade inte träffats, men jag tyckte om honom som en nära vän.

När jag kom hem från resan visade Rickard tydligt att jag hade varit saknad. Jag tog mod till mig och frågade om han ville komma ner till mig och hälsa på. Till min besvikelse blev hans svar nej; han ville få ordning på sitt liv först. Och det var andra gången jag skällde ut honom; hans svek och min förhoppning om att utveckla vår relation gjorde att jag i princip tvingade honom att komma ner. Biljetter beställdes och den 8 augusti ankom tåget från Stockholm till Göteborg Central. Jag såg honom kliva av tåget och jag kunde inte låta bli att le.

Jag fick en kram, som jag hade blivit lovad, och jag fick hans hand i min för första gången. Det minns jag än idag; hur hans tumme strök över min hand. Så mjukt och varsamt, en liten diskret förklaring av hans känslor för mig. Det var början på en helg som jag har bevarat mycket nära mitt inre. En helg då jag och Rickard tillbringade mindre än två dygn tillsammans, men som fick oss båda att inse att vår relation var mer än vänskap. När Rickard åkte hem, den 10 augusti 2008, var jag och han ett par. Nyförälskade, lyckliga och med ett liv berikat med kärlek.

Han kom in i mitt liv vid rätt tidpunkt . Och det är jag väldigt glad för.
Jag älskar dig.


Då ensamheten inte kan nå mig

Han får mig att känna mig så uppskattad; bara genom att finns till. Förtroendet som han visar mig berör och jag känner mig speciell. Han är en fin vän och jag tycker om honom. Idag fikade vi på ett fullsatt café. Världen runt omkring oss tycktes simpel, men inom mig kändes tillvaron varm.

Anteckning från i fredags, 27 januari.


Jobb under sommaren 2012

Ett nytt år betyder att det än en gång är dags att söka jobb inför sommaren. Som ung student är det inte lätt alla gånger. Jag minns förra våren då jag oroligt sökte jobb inför sommaren och försökte lägga manken till vad gällde jobbsökandet, vilket resulterade i något bra; arbetet på hotellet. Trots att jag hoppades så intensivt på att få ett positivt besked från nöjesparken Liseberg kan jag i efterhand tycka att mitt jobb på hotellet är så mycket bättre. Inga sena kvällar och inte heller en massa galet folk som skriker och lever livet (visst kan gästerna på hotellet vara högljudda ibland, men det är ingenting i jämförelse med att vistas på en nöjespark hela dagarna). Att jag fick möjlighet att jobba på hotellet förra sommaren har skänkt mig mycket glädje och under hösten har jag alltid blivit upprymd då de ringt in mig som timanställd. Jag har inte direkt sörjt att jag inte fick den där efterlängtade anställningen i nöjesparken.

Däremot har jag tänkt en del på det inför denna säsong. Visst skulle det vara roligt att få uppleva känslan som en sommar på Liseberg innebär - jag har ju längtat i så många år. Samtidigt trivs jag så bra på hotellet, därför är det ett svårt beslut. Jag har dock insett att en sommar på Liseberg nog inte ger mig så mycket som jag hoppas. Som säsongsanställd är det roliga att man jobbar flera säsonger - och inte bara en eller två vilket kanske är fallet för mig. Jag vet inte vad som händer efter sommaren; var jag bor och vad jag arbetar med, studier är inget alternativ. Dessutom vill jag tro att det är bra för mitt CV om jag visar på att jag faktiskt har jobbat under en längre tid på ett och samma ställe.

Tankarna finns fortfarande, men jag har i alla fall bestämt mig; det blir ännu en sommar för mig på hotellet - och det ser jag fram emot. Det är något visst med stämningen i korridorerna under sommarens tre månader. Det ska bli roligt.

Hur går det för ditt sökande av sommarjobb?


När kroppen värker

De senaste tre dagarna har jag kört hårda pass som gjort mig alltmer svag i kroppen. På onsdagen deltog jag i ett spinningpass där jag kämpade mot pulsklockan. Innan skolan på torsdagen körde jag ett pass skivstång. Det var mitt andra försök att få mig själv till att träna styrka på en mer seriös nivå och jag var mest där för att hitta tekniken. Efter passet var mitt linne inte lika blött som vanligt och jag kände mig därför smått missnöjd med min insats. Under kvällen insåg jag dock att min kropp hade tränat bra – trots lätta vikter. Idag fick jag, som vanligt, planera om min dag. Det resulterade i ännu ett träningspass; denna gång gick jag upp och ner och över och runt en bräda. Dessutom fick jag köpt mig en ny sport-bh, vilket kan behövas nu när jag tränar en del. Egentligen har jag aldrig haft som mål att springa till träningsanläggningen var och varannan dag; det bara blir så då det passar bra in i mina omstrukturerade planer för dagen.

Efter dagens pass tog jag mig tiden att njuta av en kopp mocka latte tillsammans med en god vän. Det var mycket trevligt och jag kände mig så uppskattad; som att jag verkligen har bidragit med någonting i hans liv bara genom att finnas till och vara tillmötesgående. Det gjorde min fredag gott och trots att kroppen värker mår jag bra. Äntligen helg!


Invigning av Clarion Hotel Post




Bilder från invigning av Clarion Hotel Post, Drottningstorget, Göteborg

Jag har känt av kulturen i Göteborg och dessutom fick jag möjlighet att ta del av en påkostad invigning av Göteborgs nya hotell; Clarion Hotel Post, det gamla posthuset som ligger vid Drottningstorget i centrala Göteborg. Kvällen bjöd på en läcker uppvisning med ljud och bild på byggnadens fasad och avslutningsvis fick man som åskådare njuta av vackra fyrverkerier. Den kommande timmen uppträdde diverse artister, däribland Danny och Tove Styrke. Kvällen avslutades av Timbuktu som delgav oss sin nya låt och under den lämnade jag hastigt torget; bussen hem väntade och jag ville försäkra mig om att komma med den. Det var ett par stycken som stod där på torget och när alla de ska försöka ta sig hem vill man gärna vara en av dem som tänkte ett steg längre.

En väldigt rolig kväll, jag är glad att jag åkte in och tog del av invigningen.
Någon mer som var där? I så fall, vad tyckte du?


Att värdera sin tid

Något som jag gör varje dag är att värdera min tid. Jag överväger alltid huruvida jag borde stanna kvar i stan eller åka hem i förhållande till vad jag vinner och vad jag förlorar. Det handlar om tid och pengar - alltid. Mitt mående kan många gånger vara en oberoende faktor i min inre diskussion, något som jag ofta får ta konsekvenserna av sedan. Att vara kvar i stan (och i princip driva omkring utan mål i diverse butiker) bara för att "vinna tid" är något som jag ofta försöker ta ställning till; egentligen borde man kanske åka hem och få lite fritid samt stoppa i sig riktig mat, men i lägen då tiden värderas högre än ekonomin är en rundtur på stan ganska lockande. Alltför många gånger har jag insett att jag inte mår bra av att försaka min tid på onödiga aktiviteter. Samtidigt är det ju bortkastad tid att åka från stan för att sedan åka tillbaka in till ett evenemang. Att värdera sin tid kräver att man reflekterar utifrån många aspekter och i mitt liv pågår diskussionen var och varannan dag.

Idag insåg jag en sak, faktiskt. Mitt i alla mina planer och värderingar hit och dit blev jag - självklart - tvungen att strukturera om min dag. Fikan som det var tal om blev inte av och det betydde att jag hade timmar att spendera på annat håll. Att vara kvar i stan med en kurrande mage och med en påse blöta träningskläder var inte heller lockande. Dessutom var jag klok nog att inse att jag skulle må så mycket bättre om jag fick komma hem, slappna av och äta riktigt mat. Det var också så det blev. Jag tog beslutet att åka hem och senare visade det sig att det var rätt beslut. L var också på väg hem och nu har vi båda fått i oss middag. Ett extra plus är att jag kan ta sällskap med L in till stan och undvika att inte stöta på henne inne på det större evenemanget.
Att jag undviker att träffa på Herr Ensamhet är också befriande.

Att värdera sin tid är inte alltid rätt, men man borde i första hand lyssna på sin kropp; den brukar veta bäst.


Kreativt utlopp i januari

Mina skapelser går att finna här.


En skapelse i januari


Det är på ett annat sätt nu

Om kärleken som en gång var. Om alla drömmar som jag hade då. Visst var det en tid full av liv, men där fanns också mycket bedrövelse. Jag ville så gärna, men jag fick sällan de svar jag sökte. Tiden av drömmar har aldrig kommit igen. Det är på ett annat sätt nu. Annorlunda. Svaren söker jag fortfarande. Man ska aldrig sluta drömma. Aldrig.

- Skrivet 20 januari


Senaste dagboksanteckningarna

22 januari
Det har varit en fantastisk helg! Från att inte ha haft några planer alls blev det tillslut en helg berikade med äventyr. Träning och sedan en eftermiddag tillsammans med mamma. Vi fikade (mamma bjöd; tack för det!), kollade i klädbutiker, umgicks och hade det allmänt bra.
Jag är himla nöjd med mina köp. På rean hittade jag en enkel men mycket snygg klänning i svart som jag vid första ögonkastet blev mycket förtjust i. Dessutom hittade jag en ljuvlig kappa (en modell som jag letat efter men inte funnit tidigare) till halva priset. Jag var tvungen att köpa den trots att den är liten på sina ställen, men den passar så himla bra ihop med klänningen. En skjorta och en enkel topp fick jag också med mig hem; jag är mycket nöjd.

23 januari
En tillvaro som får mig att känna så när som fullständig frihet. Livet känns bra och mina killkompisar kommenterade under dagens fika att de tyckte att jag var fin i min nya skjorta. Det gjorde mig så glad! Att min syn på mig själv är rättvis höjer också standarden på tillvaron. Jag vågar tro på mig själv; jag är fin precis som jag är och om jag vill skapa finns möjligheten för att mig att lyckas.


Nya skjortan


Att få ta sig an en uppgift

Något som har gjort mig svag under mitt sista år på gymnasiet är att ständigt behöva vänta på nya uppgifter. Enligt mitt tycke har tempot gått för långsamt och det som läraren har gått igenom har jag redan varit medveten om - antagligen för att kultur och litteraturvetenskap är något som jag har som intresse även utanför skolan. Att ofta behöva vänta på nya uppgifter att ta sig an, som utmanar och som kräver att jag anstränger mig, har gjort att min motivation i skolan har minskat.

När jag denna vecka äntligen fick ta mig an större uppgifter kände jag att jag fick tillbaka motivationen för skolan. En fyra sidor lång redovisning kring Projektarbetet har skrivits under håltimmarna och under torsdagen och fredagen skrev jag ett lika långt dokument med en analys av filmen Alice i Underlandet. Att skriva har aldrig varit en svårighet för mig därför kan det anses att jag borde tycka att även veckans uppgifter har varit tråkiga, men jag ser det inte på det sättet. Att jag får chans att använda min talang och att det också krävs ansträngning och engagemang fick det att lysa i mina ögon. Äntligen fick jag en utmaning! Medan de andra i casegruppen beklagade sig över mycket att göra blev jag mer peppad till att faktiskt göra ett bra jobb. Detta visste jag sedan tidigare; för lite eller för mycket att göra bidrar till att jag blir passiv medan lagom mycket att ta sig an sporrar mig till att prestera på en hög nivå. Det var så härligt att vara tillbaka på banan igen samt känna glädjen inför att vara i skolan - något som har saknats under hösten.

Självinsikt leder till att man lär känna sig själv även på andra plan. Vad jag ska göra efter studenten och i mitt liv framöver har blivit enklare att förutspå, något som stillar en viss oro inom mig.


Vi delade tankar och framtidsvisioner

Du visade mig runt i området. Vi gick längs vägar som vi tidigare gått och du tog mig med på nya äventyr. Kallt var det och vi var båda frusna under sista delen av vår promenad. Vi utbytte tankar och framtidsvisioner. Planerna för framtiden var många - och dessutom lika inom många områden. Det kändes bra. Det gav mig trygghet och ro att veta att vi tänker på samma sätt; det är så lätt att skapa missförstånd. Det har hänt förut, många gånger. Kanske klarade vi oss undan sårade känslor i och med att vi undvek att prata om det förflutna...

- Skrivet 15 januari


Award; Liebster Blog



Jag har fått denna söta award av min vän Rinki. Hennes förklaring lyder:

"Jasmine - Också en bloggerska som jag har haft kontakt med länge, hon är även den som under 2011 kommenterade flitigast på min blogg, det tackar jag för. Jasmine är en superfin, sprallig och glad tjej som jag hade chansen att träffa förra veckan. En smart, insiktsfull tjej med en väldigt kreativ sida!"

Jag tackar henne så hjärtligt! ♥

Utmärkelsen är till för att sprida gott rykte om bloggar som man tycker mycket om. Det ska helst vara bloggar som har mindre än 200 läsare, då det huvudsakliga syftet är att uppmuntra och upplysa sina läsare om mindre bloggar - men dock så läsvärda.

Efter att ha länkat och tackat personen som gav mig utmärkelsen, skickar jag nu vidare awarden till fem andra skribenter i bloggvärlden...

camilla - Hon har en härlig personlighet och skriver alltid uppmuntrande kommentarer. Camilla har under en längre tid varit aktiv läsare av min blogg och med denna award vill jag visa min uppskattning till henne. En så stark och målmedveten människa som Camilla är svårt att inte få positiv energi av. Tack!

Julia - Genom ett delat intresse för eget skapande och utbyte av kreativa tankar har Julia blivit en av mina närmaste vänner i Bloggvärlden. Trots att hon bor i norr och jag i söder känns vår vänskap inte alltför avlägsen. Hon får mig alltid att känna mig så välkommen - oavsett om det är in till hennes blogg eller som (kanske en gång i framtiden) en besökare i hennes hem. Tack för att du finns!

Anna Katana - Även Anna Katana är en de läsare som har hängt med länge. Genom hennes ord till mig samt hennes egna inlägg i sin blogg har gett mig inspiration till att prova på nya saker. Hon har blivit lite av en inspiration när det kommer till att våga testa nya saker i vardagen. Du inspirerar!

november - Vackra bloggerskan som går under namnet November. Hon är ung, men trots sin ålder har hon förvånansvärt många tankar som rymmer många nyttiga insikter. Jag beundrar henne för att hon vågar skriva så öppet om sina tankar och åsikter samt att hon har modet att vara sig själv. Beundransvärd tjej!

Elin - Mycket fint har jag fått av denna person och det är genom hennes ord - både skrivna i sin blogg samt ord till mig. Hon är känslosam och hon har en inre styrka som imponerar. Elin's ord gör mig alltid glad; hon visar att hon bryr sig om mig - trots att vi egentligen inte känner varandra. Det tackar jag ödmjukast för!

Ett tack vill jag också ge till alla andra läsare som ger så fin respons och får mig att känna mig uppskattad. Tack ska ni ha!


Kortmakeri 2011

Här nedan ser ni ett urval av alla de kort som jag gjorde under år 2011. Det blev en hel del skapelser och jag kan se utvecklingen som skett sedan i början av förra året (exempelvis bilderna på översta raden). Dock publicerades det glest med kort i slutet av året, men det berodde helt enkelt på att varken tid eller inspiration fanns. Min förhoppning är att året som väntar ska bli lättare! Nu är vardagen igång och i helgen skapade jag år 2012's första kort; en tag i blått och lila samt ett kort i brunt och rosa - båda skapelserna är resultat av det gångna årets kreativa tankar.



Jag vill passa på att tacka alla fina människor som har gett mig beröm. Det är alltid lika glädjande att läsa orden som uppmuntrar mig till att fortsätt mitt skapanade. Tack ska ni ha, ni är värda guld!

Besök Jasmine's Kortmakeri!


Solnedgång på ön



kl. 15:49


Dagens i-landsproblem; Västtrafik

Några dagar innan nyårsskiftet gick jag till Västtrafiks kontor för att köpa en utökning till mitt skolkort (så att jag kan åka även på helgerna utan att behöva betala enkelbiljetter varje gång). Det visade sig att Västtrafik ännu inte hade börjat sälja korten och hör och häpnad; de visste inte heller när de skulle börja sälja korten. Snopet, men vad ska man göra. Jag gjorde ännu ett tappert försök dagen innan jag åkte upp till Stockholm, men fick då samma svar. Dock kunde hon som anställd hos Västtrafik försäkra mig om att utökningen även skulle säljas på samtliga Pressbyråer i staden. Jag frågade om hon var riktigt säker angående denna information, eftersom jag själv aldrig har kunnat köpa den typen av kort hos deras ombud. Hon försäkrade mig om att hennes information stämde.

Sagt och gjort, när jag kom tillbaka med tåget från Stockholm började klockan närma sig midnatt. Självklart var Västtrafiks kontor inte öppna, därför var Pressbyrån ett alternativ. Eller hur. Jag blev inte förvånad när han i kassan förklarade att de inte säljer utökningen för skolkort. Han var till och med så snäll att han kollade igenom listan för samtliga kort som de säljer för Västtrafik. Jag gick alltså från Pressbyrån utan mitt önskade kort, vilket gjorde att jag fick betala för resan hem ( - fast jag inte hade behövt göra det, om man skulle tro Västtrafik's ord).

Självklart kan jag inte tolerera detta av Västtrafik, därför gick jag till deras kontor för att reda ut saken. Han som betjänade mig verkade inte överdrivet glad över mitt klagomål, men jag fick i alla fall pengarna tillbaka för min resa. Dessutom fick jag den hjälpen jag behövde utöver min lilla irritation och jag lämnade kontoret med en utökning. Jag var nöjd.

Det slutar aldrig förvåna mig att många anställda hos Västtrafik (både de som kör kollektivtrafiken och de som jobbar med kundservice) har så svårt att sköta sitt jobb. En förutsättning för att man ens ska kunna bli anställd hos Västtrafik borde vara att man vet var korten säljs. Dessutom ska man kunna förklara biljettsystemet utan problem. Det är synd att resenärerna ska vara så mycket bättre än Västtrafik - hela tiden. Jag borde få ersättning i form av lön för alla de gånger jag måste engagera mig i Västtrafik och göra det jobbet som de anställda inte klarar av. Det är synd att Västtrafik har blivit till ett av dagens största i-landsproblem.


Det är något visst med äpplepaj


Äpplen i pajen.
Bilden är redigerad.

Som jag har suktat efter äpplepaj! Hela lovet har jag diskret frågat R om vi inte kan baka en sån där god paj med äpple i. Det blev aldrig av; jag var ensam om önskemålet. På ett sätt känns det därför skönt att vara hemma igen (om så hemma hos mamma), så att jag - äntligen - får baka den där pajen. Men visst hade jag föredragit att ha R som sällskap.

Dags att vispa vaniljvispen!


Utan hans uppskattning

Det handlar nog mest om saknad. Egentligen. För jag vet att det är han som fattas mig. Att inte få den ständiga uppmärksamhet - hela tiden - som Rickard ger mig, gör att jag lätt tappar tron på mig själv. Utan uppskattning kan jag inte värdera mig själv och mina insatser på ett rättvist sätt. Jag vet om det. Jag tillåter mig själv att falla. Och jag gör det för att jag vet att jag kan resa mig upp ännu en gång.

Jag tycker inte om att vara beroende av andra människor, men jag inser allt oftare att det som Rickard ger mig är något som jag inte vill klara mig utan. Det är något visst med kärlek mellan människor. Där finns en tillit, en förståelse och en ständig (ofta förekommande) förlåtelse sinsemellan. Något unikt som bara två individer omslutna av kärlekens lek kan ge till varandra.

Rickard och jag har varit ett par i drygt tre och ett halvt år. Jag förundras fortfarande över hur mycket närmare vi kommer varandra för varje stund vi tillbringar tillsammans. Det var fina veckor vi delade runt årsskiftet.


Vardagen tilltalar mig inte

Jag hade helst av allt velat vara kvar hos Rickard några dagar till. Visst har jag längtat hem till mitt rum och till ett skrivbord fullt av kortmaterial, men att vara hemma igen gör att jag blir påmind om vardagen. Jag hann knappt stiga av tåget innan första motgången gick rakt in i mig. På grund av felaktig information från Västtrafik (Nähä?!) tvingades jag betala mer än tänkt för resan hem (tur för dem att bussen var sen så att jag hann). Dessutom har mitt bibliotekskort gått ut - bara så där..? Och mitt i all denna irritation har jag långa håltimmar och dålig självkänsla. Det kändes bra på tåget hem igår (trots illamående och klump i halsen), men nu ångrar jag att jag åkte femtio mil genom landet. Vardagen tilltalar mig inte.


Där vattnet har frusit och träden står nakna


En vacker vy med perfekt ljus från himlen.

Jag och Rickard beslöt oss för att ta oss ner till vattnet. Någon dag efter att snön föll i stockholmsområdet kändes det tvunget att fånga det vackra på bild.  Vi tog oss dit vattnet har frusit till is och träden står nakna och kala. Vackert och stillsamt, men under isen hörde vi rop på hjälp.


Låt oss ses i Stockholm

Att ha en nära kontakt i Stockholm visar sig vara mycket användbart. R och jag har varit tillsammans i över tre år och under denna tid har jag träffat tre av mina närmaste vänner från bloggen.

Mitt första möte var med Tessie, en person som jag lärde känna mycket tidigt i min "bloggkarriär". Vi sågs över en fika tillsammans med våra män. Efter det har vi också setts själva - lika uppskattat det. Tessie har blivit en fin vän till mig och jag tänker på henne ofta.

Eleonore har jag också fått möjlighet att träffa, tack vare min kontakt till huvudstaden. Vi fikade självklart (se hennes blogg) och det var mycket trevligt. Vi känner inte varandra jätteväl, men det var absolut roligt att få ett ansikte på den läsare som har varit med så länge och alltid kommenterar flitigt.

Idag fick jag möjlighet att stifta bekantskap med min vän Rinki. Även hon är en vän som jag har lärt känna via bloggen och hon var redan innan vi sågs en mycket nära vän till mig. Att få se henne i verkligheten och krama om denna fantastiska människa som alltid ger mig sådan fin respons var ljuvligt. Hon är lika söt till utseendet som hon är inombords. Denna vackra människa, jag är så glad att jag fick möjlighet att träffa henne i verkligheten (trots att hon hade feber; krya på dig, vännen).

Stockholm, Stockholm stad i världen. Stockholm, Stockholm världens stad. Eller bara en vacker stad i Sverige. Praktisk är den i alla fall. Hur som helst är det roligt att träffa sina vänner på riktigt - bloggen är bara början på fantastiska vänskaper.


RSS 2.0