Award; Liebster Blog



Jag har fått denna söta award av min vän Rinki. Hennes förklaring lyder:

"Jasmine - Också en bloggerska som jag har haft kontakt med länge, hon är även den som under 2011 kommenterade flitigast på min blogg, det tackar jag för. Jasmine är en superfin, sprallig och glad tjej som jag hade chansen att träffa förra veckan. En smart, insiktsfull tjej med en väldigt kreativ sida!"

Jag tackar henne så hjärtligt! ♥

Utmärkelsen är till för att sprida gott rykte om bloggar som man tycker mycket om. Det ska helst vara bloggar som har mindre än 200 läsare, då det huvudsakliga syftet är att uppmuntra och upplysa sina läsare om mindre bloggar - men dock så läsvärda.

Efter att ha länkat och tackat personen som gav mig utmärkelsen, skickar jag nu vidare awarden till fem andra skribenter i bloggvärlden...

camilla - Hon har en härlig personlighet och skriver alltid uppmuntrande kommentarer. Camilla har under en längre tid varit aktiv läsare av min blogg och med denna award vill jag visa min uppskattning till henne. En så stark och målmedveten människa som Camilla är svårt att inte få positiv energi av. Tack!

Julia - Genom ett delat intresse för eget skapande och utbyte av kreativa tankar har Julia blivit en av mina närmaste vänner i Bloggvärlden. Trots att hon bor i norr och jag i söder känns vår vänskap inte alltför avlägsen. Hon får mig alltid att känna mig så välkommen - oavsett om det är in till hennes blogg eller som (kanske en gång i framtiden) en besökare i hennes hem. Tack för att du finns!

Anna Katana - Även Anna Katana är en de läsare som har hängt med länge. Genom hennes ord till mig samt hennes egna inlägg i sin blogg har gett mig inspiration till att prova på nya saker. Hon har blivit lite av en inspiration när det kommer till att våga testa nya saker i vardagen. Du inspirerar!

november - Vackra bloggerskan som går under namnet November. Hon är ung, men trots sin ålder har hon förvånansvärt många tankar som rymmer många nyttiga insikter. Jag beundrar henne för att hon vågar skriva så öppet om sina tankar och åsikter samt att hon har modet att vara sig själv. Beundransvärd tjej!

Elin - Mycket fint har jag fått av denna person och det är genom hennes ord - både skrivna i sin blogg samt ord till mig. Hon är känslosam och hon har en inre styrka som imponerar. Elin's ord gör mig alltid glad; hon visar att hon bryr sig om mig - trots att vi egentligen inte känner varandra. Det tackar jag ödmjukast för!

Ett tack vill jag också ge till alla andra läsare som ger så fin respons och får mig att känna mig uppskattad. Tack ska ni ha!


Läsarnas Ord
Ord från: Rinki

Det är vackert att sprida lite kärlek :) om än på bloggen.



Sv: Jag kan känna igen mig lite, vissa dagar eller vid vissa tillfällen kan jag känna mig mer självständig och ju längre jag är själv, ju bättre adapterar jag mig (om jag måste liksom). Däremot så är jag nog, generellt, rätt osjälvständig och har nog alltid varit det. Däremot så har jag ändå vuxit mycket under de senaste åren och jag skulle ändå inte säga att jag inte är min egen person, även om jag ibland kan känna mig osäker på mig själv ändå.



Härligt att du får komma hit och träffa honom ganska snart. Dagen innan alla hjärtans dag, då fyller min E år, vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom än eller om jag ens kommer att ha vidare mycket pengar, men det kommer nog att lösa sig. Däremot så har jag min tenta dagen efter, på självaste alla hjärtans dag, känns inte jätteroligt.



Det är klart att jag bryr mig om dig gumman <3.



Ta vara på dig med!

Kramar

2012-01-16 @ 20:57:03
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Clara

va gulligt, man kanske ska börja med det :)

2012-01-16 @ 21:01:55
URL: http://bohemhoe.blogg.se/
Ord från: Emma

Tack snälla för det! :)

2012-01-16 @ 22:09:34
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Ord från: CJ

SVAR: Ja är det dagens viktigaste mål så är det. :) Ha en fin tisdag!

2012-01-17 @ 10:33:24
URL: http://cjs.blogg.se/
Ord från: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Rinki är verkligen en så fin tjej, är så kul att ha lärt känna både henne och dig!

Haha precis, man måste ju fika med Eleonore ;) Perfekt ställe att ha bloggträffar på med!

Kramar

2012-01-17 @ 13:35:58
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: Bloggare Sökes!!!

Söker bloggare!!

Klicka in för mer info!

2012-01-17 @ 15:39:40
URL: http://dennix.bloggsida.se/
Ord från: Anna Katana

Men tack gumman vad söt du är. Ska försöka hinna med att göra den så fort som möjligt. Och vad fint du skrivit om mig (:



Kramar

2012-01-17 @ 16:17:50
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: iidz. ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ ♥

sv; tacksåjättemkt! c:

ja det skulle den nog, och tack! (':

2012-01-17 @ 16:30:48
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Ord från: Sara

Vad roligt, grattis!:)



Svar: Tack så jättemycket, alla fina ord betyder så oerhört mycket för mig!:D <3



Ja det förstår jag absolut! Internet har ju den fördelen att man kan få kontakt med andra än bara de i grannbyn, och det är ju verkligen roligt! Så jättehärligt att du hittade din älskling fast avståndet var så pass stort!:) Kram!

2012-01-17 @ 17:10:27
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/
Ord från: camilla

ÅÅ tack så hemskt mycket för den fina awarden, jag blir alldeles rörd<3 det betyder verkligen mycket för mig ska du veta<3



hihi tack de känns så overkligt att jag ska flytta:P roligt men skrämmande på samma gång liksom :) men ska bli så skoj o inreda och grejs hihi



kraaam:)

2012-01-17 @ 19:33:48
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Tessie

Grattis!

2012-01-18 @ 17:39:36
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Jessica (tävling i min blogg)

ohh, vilken rolig award!! måste genast in och läsa om dina nominerade, kul!! =))

2012-01-19 @ 19:00:19
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Så lite så vännen, tror nog att en flytt till Sthlm kan göra dig gott! Litemiljöombyte förnöjer och det skulle stärka er relation. Göteborg och din ö finns alltid kvar om du vill flytta tillbaka vet du :)



Va roligt att du tycker om min blogg och att jag kommer tidigt med nyheter, jag försöker så gott jag kan :D Ska absolut tala om hur de smakar sen, men är inte så förtjust i lakrits så den hoppar jag nog över att prova :)

Ha en fin helg! kram

2012-01-20 @ 12:29:03
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0