Först ett nej, sedan ett glädjande besked

Efter att jag fick beskedet från Liseberg var min jakt på andra jobb ganska ovis. Många företag hade redan anställt sina medarbetare inför sommaren, liksom Liseberg. Att vara ute i god tid var därför inte något jag kunde skryta med. Här i veckan kom dock ett glädjande besked; en förfrågan om jag fortfarande är intresserad av ett av de jobben som jag sökte. Jag mailade tillbaka att jag har intresset kvar och nu är det bestämt att jag ska träffa dem på tisdag. När jag ringde, verkade det nästan som att allt redan var klart... Lite spännande känns det - och nytt! Dessutom överväger jag mitt beslut fram och tillbaka, då jag redan har fått vara på intervju hos Värdshuset.

Jag som gick och oroade mig så mycket för att inte få jobb inför sommaren. Nu verkar det tydligen gå hur bra som helst. Men, jag kommer inte tacka nej till det lilla arbetet som jag redan har fått. Bättre att låta mitt ointresse vara osagt, än att jag står där i sommar utan arbete.
 Arbetsmarknaden är bra spännande.


Läsarnas Ord
Ord från: Lina

Men vad roligt, grattis! :D Hoppas det går så bra som det lät på telefon då och att du får tjäna lite cash i sommar! :)



Tack så jättemycket! Vi gillar det där lantliga här och jag gillar glasdetaljer så det får sambon nöja sig lite med! ;) Hihi.

2011-05-13 @ 18:55:54
URL: http://linamedfamilj.blogg.se/
Ord från: Annika

sv: jag flyttade hemifrån direkt till hus och har aldrig varit sugen på att bo i lägenhet!

2011-05-13 @ 19:33:24
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: Anna - 15 år och kandidat till att bli lyssnarnas sommarpratare i P1

Jättekul att det löste sig! Kan bara önska dig grattis! :) Jag funderar på att sommarjobba nästa sommar, den här ska jag skriva roman istället hehe :D



sv: ja du känner verkligen att jag fått blogglusten tillbaka. Försöker också samla röster till mitt sommarprogram genom att visa det mycket på min blogg. På tal om det så är jag så himla tacksam för att du röstade på mig! :D Håll tummarna för att jag vinner!



kram <3

2011-05-13 @ 21:42:39
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Terese , Gnälliga morsan

Åh vad roligt! Grattis, hoppas att du får det då :)

2011-05-14 @ 08:33:40
URL: http://froststedts.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0