Klotter

Vad tycker jag om klotter?


Kan ju börja med att berätta att jag aldrig skulle kunna tänka mig att själv klottra.
Tycker det är onödigt. Det kostar samhället massa pengar att ta bort det som orsakats. De pengarna skulle kunna användas till något mycket viktigare, till exempel till att hjälpa de personer som har det svårt i dagens samhälle.
När jag går på stan och passerar en nerklottrad skylt, en mur, en spårvagn... Jag reagerar lite olika. Det beror helt på vad det står. Så länge det inte är nerkränkande mot någon, så tycker jag faktiskt inte att det gör så mycket - inte för synens skull. Som jag sa , så tycker jag det är synd att folk klottrar, eftersom efterarbetet blir jobbigt.

Det finns vissa ställen i staden Göteborg, där man valt att ha klotter, för att det ser bra ut. Det tycker jag är helt okej, det har jag ingenting allas emot. Det finns säkert vissa som anser att det är fult, men då finns det ju de som gillar det. Alla tycker vi olika och det är viktigt att respektera andras åsikter. De kommer aldrig bli så att alla bli nöjda, men man kan göra sitt bästa, för att tillfredsställa så många som möjligt.

Sammanfattning då;
- Helt okej, då länge det inte är kränkande.
- Inte smart att göra, eftersom det kostar mycket pengar, som samhället kan lägga på till exempel vård och omsorg.
- Anses som snyggt av vissa, medan andra tycker det ser för j*vligt ut!

Så till alla som klottrar; Tänk inte bara på det ni gör just för stunden. Tänk också på vad det leder till; arbete att få bort erat mästerverk (Ja, jag anser att det är konst. <3). De pengarna kan användas bättre - det vet du lika väl som jag gör.

Tack för ordet!
Kram :)

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0