Det förflutna

Viss musik, vissa människor och vissa platser får mig att tänka tillbaka på mitt liv. Tydliga saker syns, när jag lyssnar på artister så som Avril Lavigne. Jag var verkligen helt såld på henne och hennes musik, när jag gick i... sjuan- åttan. Att lyssna på henne ger mig väldigt många minnen. Texterna i hennes låtar berör mig väldigt mycket. Året då jag fyllde femton... då hände det mycket. Jag fick kontakt med Rickard bland annat.
Under varje sommarlov, som har gått, har jag försökt att ändra mig till det bättre. Jag jobbar verkligen med mig själv, försöker bli en bättre människa. Detta låter säkert helt sjukt i era öron, men så är det. Jag var helt besatt av en kille i min klass. Jag vet inte vad han gjorde mot mig, man jag var helt förtrollad av honom. Han hade mig i sitt grepp. Jag vet inte om det var avsiktligt, men så var det. Jag försökte vinna hans hjärta, men blev ständigt avvisad. Tillslut gav jag upp. Hoppet om att det kanske kunde bli vi två tändes då och då och det var svårt att stå emot. Han var ju allt jag ville ha!
Man måste lära sig att man inte kan få allt. Ibland försöker man förgäves, men det är bara att fortsätta vandra. Tack vare personer i min omgivning lyckades jag tillslut ta mig ur min kärlek. Det var svårt och kostade många tårar och dikter i drivor. Jag gjorde allt för att komma över honom, men det gick inte bra.
Helt ärligt tror jag aldrig att jag kommer komma över honom riktigt. Just nu... Jag har det underbart med Rickard. Han är en väldigt bra pojkvän, världens bästa kompis - verkligen. Han vet att jag kände som jag gjorde, när han fick kontakt med mig. Han var nog en av dem, som fick mig att gå vidare, lämna min stora kärlek bakom mig.
Frågan är bara om jag... kommer förstöra allt... Jag är väldigt bra på det.

Jag önskar att jag någon gång kan få reda på sanningen, om det som jag ville skulle bli "vi"...


Läsarnas Ord
Ord från: Sara-Louise Nilsson

svar: tack för tipsen!! :D ...jag har börjat skissa lite idag men det är svårt...



hoppas du har en fin måndagkväll

//sara-louise

2009-04-20 @ 19:05:02
URL: http://saralouisenilsson.blogg.se/
Ord från: Anonym

svar: haha, tack! :) // Andreas stil.

2009-04-28 @ 17:53:18

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0