Över en

"Gör det! Gör det! Nu! Nu! Jag sa nu!" Varje dag är det något som måste göras, någon som berättar att planer är flyttade, att saker måste göras, att... allt ska göras nu, bara för... onödiga things.


Mitt rum ska tapetseras imon.
Pappa stod och målade runt fönstret,
när jag kom hem. då luktade det
målarfärg i hela rummet.
Jag älskar den doften.
Efter vädringen luktar
det inte lika mycket nu.
Inget alls faktiskt...
Eller så har jag vant mig.


Det går inte en dag utan att något nytt kommer över en. Det första pappa sa, när jag kom hem var att jag i helgen måste: - städa mitt rum, - dammsuga och tvätta golvet, - bädda rent och att jag gärna fick: - hjälpa honom med att torka ut skåp. I helgen har jag också lite andra, egna, planer. Jag och Rickard ska kolla tågbiljetter, så att vi kan bestämma nästa möte. <3 Jag funderar också på att ändra headern på bloggen. Bilderna jag har är snart 1-2 år gamla. Så kan man väl inte ha det? Tog lite bilder idag. Jag hatar att ta bilder på mig själv, det är liksom så lätt att mitt självförtroende kommer helt ur balans. I bästa fall kan jag tycka att jag ser rätt söt ut, men det händer sällan. Det vanliga är att jag inte alls gillar den människan, som blivit fotograferad och jag ger upp. Ja, när det gäller mitt utseende är jag nog väldigt känslig. Jag kan inte påstå att jag bryr mig "för mycket" om mitt utseende. Jag sminkar mig inte, plattar inte håret och modekläder har aldrig varit min grej. allt det kommer säkert ändras en vacker dag, men idag är det det som gäller. Så... Kanske en ny header. Photoshop är nog ett bra redskap, för att fixa det. jag kan inte det programet (håller mig fortfarande till Paint), så det blir nog till att be min snälla Rickard om hjälp. (Snälla? (a))

Hade matteprov idag. Tack vare hjälpen jag fick från Mia, lyckades jag få ett riktigt högt poäng. Verkligen tacksam för att du tog dig tid och hade tålamodet att hjälpa mig. Mycket snällt. Tack så hemskt mycket! <3

NattPuss från
Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Mia

Grattis till de höga poängen på matten, det var väldigt roligt att få hålla på, matte var längesedan jag pysslade med.

Och grattis till ditt nya rum som kommer att bli så fint.

Och kom ihåg att du är snyggast i hela världen. Självkänslan är en färskvara som behöver uppdateras lite då och då.

2009-04-18 @ 06:16:54

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0