Små saker leder till något stort

Alla dagar kan inte vara perfekta, men jag skulle uppskatta om jag slapp all skit på en och samma dag. Jag kan inte sätta finger på exakt vad det är, men det är små saker här och några jobbigheter där. Det ena leder till det andra och snart får man nog! Det kan vara små saker som att man sättet framför en på bussen är lutat bakåt, så att man knappt får plats med benen. Att man sen ska behöva sitta kvar en kvart efter avslutad lektionstid, för att göra "klart" provet, det är inte okej. Jag har det lilla problemet i spanska. Får jag G på det här provet, så sänker hon mig. Varför? Jag har ingen aning. Eftersom jag fått Vg+ på alla prov och läxförhör, så tycker jag det är väldigt oprofessionellt om hon sänker mig, på grund av ett prov. Fel.
Jag var riktigt trött idag. Ingenting verkade fungera. Inte heller min planering. Jag räknade med att få skjuts in till stan, för att hinna till studiebesöket vi skulle göra med Ungdomsgruppen, men planerna ändrades. Jag lämnade gymnastikkläderna i skåpet, för att slippa dras med dem. Jackan hade jag räknat med att hämta hemma, innan jag åkte in till stan igen, men så blev det ju inte. Jag gick alltså och frös. Väldigt skönt. Pricken över i:et var nog, när jag precis missade bussen. Denna gång var det faktiskt inte Västtrafiks fel, utan mitt eget. Lat som jag är, kollade jag inte när bussen gick exakt och missade den därför med 2 minuter. Sånt gillar vi. Jag satt alltså och frös på hållplatsen i en halvtimma. Ilsken, trött och arg satt jag där. Musiken satte jag på, för att komma ifrån allt. Hade jag öppnat någon lärobok eller försökt mig på att göra läxor, är jag helt säker på att böckerna farit all världens väg. Det var alltså inget lämpligt alternativ.
Jag kom tillslut hem. Trött och frusen var jag. Bada är något av det värsta jag vet, men jag fyllde ändå badkaret med vatten och la mig där, innan middagen. Tog med mig skolböckerna in, men jag hade ingen lust. Jag låg mest där, gjorde inget speciellt. Att bara ligga där, med öronen under vattnet, och bara lyssna till ingenting... Jag tror det är sådant som folk behöver, för att varva ner. Jag vet inte hur jag ska varva ner. Kanske behöver jag bara skrika och slå lite, så att alla ilska och alla negativa känslor försvinner ur mig. Någon som har ett förslag?

Jag har faktiskt pluggat idag. Tänkte göra en massa annat, men det blev inte mer än plugg, telefon och en chokladkanin.
Nu är det dags att sova enligt mamma. Ska jag? Kanske. Jag bör sova, för under lovet lär det inte bli mycket sömn. ;P

Kramar <3

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

skrattar

xD

2009-04-03 @ 05:35:00
Ord från: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-03 @ 05:39:30
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Ord från: BacKi

Sömn är överskattat.

2009-04-03 @ 07:54:37

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0