2 h på obekväm stol

Oro. Inför vad? Skolan. Ingen klass att hålla sig till. Bara jag själv och en klasskamrat att försöka hålla ihop med.
Dagen började med MatteAB tillsammans med en annan klass. Lite nervöst att sitta där inne själv, utan någon som helst trygghet. Vi fick gå tidigare, för att hinna till Vallhalla, där vi ska ha gympa. Det var bara idag, som vi fick gå tidigare. Resterande tisdagar blir det lite stressigt att ta sig till lokalen, byta om och befinna sig i salen i tid. Det kommer säkert gå bra, men man blir ju lite nervös.
Ska jag bli arg eller... glad? Att ta med sig gymnastikkläder idag var onödigt. Vi behövde inte byta om, eftersom vi inte skulle ha någon direkt lektion. (Och antagligen var det ingen förlust av idrott heller, men den största anledningen var att de skulle stänga av vattnet och då hade vi inte fått chansen att duscha efter gympan.)  Det var bara fotografering. Ja. Vår idrottslärare vill ha bilder på oss, så att han lättare kan lära sig våra namn. Inför detta var det positivt att vi inte hade gymnastik. Då slapp man fångas på bild precis efter idrotten, då man är svettig och röd i ansiktet.
Jag och min klasskamrat C gick tillbaka till skolan. C hade sagt att det bara tog tio minuter att gå. Hm... Det tog dubbelt så lång tid. Jag är inte arg. Jag fick en promenad och det ska man aldrig klaga på. Vi hade ju inte bråttom tillbaka, så jag tackar bara för sällskapet och motionen, som jag fick.

I skolan har vi redan - efter inte ens två veckor - haft ett väldigt varierat sätt att arbete. Idag såg alla ettor filmen 'Döda Poeters Sällskap'. Kanske inte den roligaste filmen, men jag måste erkänna att den var väldigt intressant att se. Jag är glad att jag har fått se den. Det som var negativt med detta, var att alla satt på hårda stolar i... plast, vilket inte var speciellt bekvämt. Efter en timma började jag bli uttråkad. Stolen var obekväm och jag ändrade ställning var och varannan minut. En timma senare var jag helt slut. Orkade knappt anteckna något mer. Satt bara ihopsjunken och väntade på att dagen skulle ta slut. Som tur var, fick vi gå hem rätt snart efter att filmen var slut.
Först skulle vi bara gå ner till våra klassrum. Där delade vår lärare ut passerkort, så att vi kommer in i skolan. Utan kortet kan man alltså inte komma in i skolans lokaler och det är ju synd. Jag har förvarat mitt kort på ett ställe, så att jag alltid hittar det.
Imon får vi äntligen våra skåp! :D Det ser jag verkligen fram emot.

Vi slutade tidigare idag, så jag var hemma vid fem. Åt middag och sen gick jag och la mig på sängen. Sov en timme, men då hade jag ställt alarm. Var fortfarande trött, men var tvungen att gå upp, för att göra matteuppgifter, som jag inte hann göra på lektionen idag. Tillslut var jag så trött på allt, att jag stängde igen boken. Gjorde det mesta, mer orkade jag inte. Kanske kollar jag på det sista imon, då jag också ska fundera över filmen, som vi såg idag.
Ingen kan komma och säga att jag inte pluggar. Idag har jag utnyttjat tiden så gott jag kan. Om man är trött, är det ingen idé att ens försöka göra läxorna. Bättre att sova en stund och ta det senare.

Det glädjer mig att mina vänner trivs så bra på deras skolor. Det värmer att veta, att folk som betyder mycket för mig, har det bra och trivs. Kanske får jag det också så en dag...

Kram


Läsarnas Ord
Ord från: LeChatGarcon

Den e skitbra, min favorit film :D :D :D

2009-08-25 @ 21:54:47

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0