Skolan - Det stora ämnet

Jag skriver nästan bara om hur jag har det i skolan. Är det intressant att läsa? Kanske inte. Men jag skriver inte för att tillfredsställa alla andra. Jag skriver för att jag älskar det och då spelar det ingen roll hur viktiga saker som skrivs ner. Visst ska jag försöka skriva intressant, men jag tänker inte skriva om något, som inte intresserar mig. Tack.

Ännu en dag i skolan. Andra veckans mitt och jag springer fram och tillbaka mellan lektionssalarna. Får man bara lite hjälp att hitta var salarna ligger, så löser det sig bra.
Idag hade jag två timmar case (= speciellt lärosätt på mitt gymnasium. Väldigt svårt att förklara... Man jobbar med ett projekt och får efter det så kallade 'caset' ett slutbetyg eller en del av det.). Det var rätt ansträngande. Jag är så fokuserad! Haha, den fokusen kommer nog inte vara länge till, men ändå. Det är lite förvånande att se mig så insatt i skolan. Jag har inte riktigt brytt mig innan, men nu gör jag det. Jag vill lära mig, veta mer och öppna dörrar till framtida möjligheter.
En timma matte, innan det var dags för lunch. Matten går bra än så länge. Boken är uppbyggd på att annorlunda sätt, så det tar ett tag att vänja sig. Men det kommer nog gå bra, om några veckor, när jag kommit in i det nya.
Det är himla jobbigt att äta i bamba. Det är alltid lång kö och mycket folk i lokalen. Jag gillar inte att vara i överbefolkade rum. Då känner jag mig instängd. Egentligen skulle jag vilja äta någon annanstans, men jag är för snål för att gå ut och äta. Jag får helt enkelt skylla mig själv.
Idag skulle vi ha fått våra skåp... men jag fick inte mitt. På grund av att bankomaten vid min skola, vägrade att läsa mitt kort, kunde jag inte ta ut pengar. Nej, det är ingen stor grej, men det gjorde mig upprörd. Jag fick alltså inte mitt skåp idag. Får det på fredag istället... Typsikt.

Rickard har varit ledig igår och idag. Min pojkvän har varit väldigt duktig! Han har kollat på jobb. Han... funderar ju på att flytta ner, men då är det nästan ett måste att han har ett jobb. Jag är så glad, att han verkligen har tagit tag i det. Kanske... Maybe tomorrow. En dag kommer allting bli mycket lättare...

Jag trodde att det var fel på mitt kort, så jag tänkte göra ett besök på banken efter skolan. Ett sista försök, innan jag gick till banken kunde väl inte skada? Tydligen gjorde jag rätt. Det verkar, som att bankomaten vid skolan bara var dum. Mitt kort fungerade utmärkt, det var inte fel på det, som jag först hade trott. Härligt. Sånt gör mig glad. Jag hann till och med den bussen, som jag skulle hunnit med, om jag inte tagit mig till en annan bankomat. Flyt gör mig lycklig.

La mig i soffan och kollade på teve. Tänkte inte gjort mer idag, men jag var faktiskt duktig och tog itu med en hög papper. Någon dag ska man ju kolla igenom högen med papper, så varför inte göra det i väntan på annat? Det tag en bra stund och när allt var klart, var jag helt slut! Hela kroppen värkte. Jag satt nog inte så lämpligt där på golvet...

Jag saknar folk...
/J

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Underbart att veta att jag kunde finnas där för dig en liten stund under dagen <33



Jag hoppas verkligen att det blir bättre någon dag



Jag saknar Dig <3

Puss

Din Rickard

2009-08-26 @ 21:03:29
Ord från: Julia

Hejsan Jasmine!

Tack igen för alla dina kommentarer, de är verkligen stärkande. Jag har haft en hopplöst dålig vecka och försöker hålla modet uppe - dina kommentarer hjälper till massor på traven!



Jag säger som Rickard; jag hoppas verkligen att det blir bättre någon dag <3

2009-08-27 @ 00:53:07
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0