Skolglöd

Hur kommer det sig, att jag verkligen brinner i skolan? Jag blir så himla fokuserad på det jag gör. Är det för att allting är nytt? Är det kraften av nyfikenhet, som driver mig framåt? Jag vet inte vad det är, men jag gillar det som sker.


"Jag antecknade som en galning!"

Jag har alltid älskat att skriva. Idag var det full fräs. Vi studerade, när lärarna hade ett seminarium. Vi skulle föra anteckningar och studera, analysera och dra slutsatser av det vi såg och upplevde. Av detta skulle vi lära oss, hur man ska vara, för att få bra omdöme, när man deltar i ett seminarium. Det var väldigt intressant. Jag blev så engagerad. Jag antecknade som en galning! Pennan dansade över pappret. Dessutom skrev jag inte bara skit. Visst var det en del upprepningar, men det gör ingenting. Det jag skrev var ju bara anteckningar för mitt eget minne, så jag blev riktigt stolt!

Jag vet inte vad som driver mig. Jag har sådan energi! Jag vill lära mig, jag vill veta mer. Arbetssätten på Vittra är så olika de jag har använt innan. Det är variation, spänning och man har svårt att gissa slutet. Det är svårt att lista ut, vad som kommer att hända. Mycket roligt är det! Jag trivs väldigt bra med skolan än så länge. Människorna har jag inte lärt känna än, men det kommer. Det viktigaste är att jag får en utbildning, som jag är nöjd med och som jag kan vara stolt över. Eller vad tycker ni?

Hur går det för övriga elever?
Är ni skoltrötta eller är ni också fulla av energi så här i början av läsåret?

/Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Underbart att läsa!

Jag är verkligen så himla stolt över dig! Du är hur duktig som helst!



Fortsätt såhär, så kommer du komma hur långt som helst!



Jag tror på dig!



Puss

Din

2009-08-27 @ 21:59:19
Ord från: becka

haha, jag är skoltrött o har bara haft en lektion xD lyckat becka.. hehe :)

2009-08-27 @ 23:18:59
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: Julia

sv: Tack snälla du, det är verkligen styrkande... jag tackar för att du finns varje dag, hur töntigt det än låter eftersom vi egentligen inte riktigt känner varandra. Men jag finner styrka i dina inlägg och de berör mig och får mig att tänka två och tre gånger.

2009-08-28 @ 13:57:36
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Ord från: elin

ja jag har redan blivit lite halvtrött på skolan. hahaha 3 år framför mig. aja, det löser sig!

hur är det sjävlö?

2009-08-30 @ 13:39:17
URL: http://marnfeldt.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0