SushiPremiär!

Sushi smakar... gott. Ja, det gör det faktiskt. Jag har dock inte smakat på en bit med rå fisk i - det får vänta. Smaken är väldigt speciell. Kan inte påstå att jag gärna äter det igen, men det är en okej måltid. Man blir inte överdrivet mätt, vilket är bra. Det kostar inte en halv förmögen. Ett plus är att det är nyttigt. Nyttigaste maten i världen? Någon som vet?
Jag och Katja träffades i stan. Vi köpte middag och satte oss på en bänk vid Domkyrkan. Trevligt att träffa henne igen. Det var ett tag sedan. Man kan inte låta bli att sakna henne. <3 Vi pratade om allt möjligt. Hon är så härlig! Vi kom lagom för att hinna köpa biljetter till bioföreställning 'Year One', köpa godis och ta oss tillbaka till biografen. Vi hann till och med besöka damernas privata, innan vi gick in i salong 10. Vi fick platser på mellersta raden, men längst ut i kanten. Jag såg det positiva; vi skulle komma ut snabbt, när filmen var slut.
Vi satt där i salongen tillsammans med alla andra nyfikna åskådare. Reklamen var i full gång, när plötsligt bilden försvann. Det vi såg var en vitt duk - inget mer! Var var filmen? Bilden, var var den? Många började vända och vrida på sig... Katja gick ut, för att säga till att vi hade problem. De visade sig att den ansvarige hade tagit kafferast. Men tjenare!
Probelemet löste sig och filmen satte igång. Jag tycker att den var rolig för början till slut! Haha, jag skrattade, så att tårarna rann! xD
Så fort salongen lystes upp, kollade jag på klockan. Kanske skulle Katja hinna med sin spårvagn, men då gällde det att ta sig ut snabbt och sen gå i rask takt bort till Centralen. Vi kom ut, passerade toaletterna, tog oss ner för trapporna och... Jag tyckte jag hörde någon som ropade Katjas namn, men informationen försvann utan att nudda mitt medvetande. Vi kom ner till hallen, när jag plötsligt inte såg Katja framför mig. Kollade omkring mig och fick se henne stå vid sin mamma. Katjas familj hade kommit och hämtat henne. De hade varit i stan under dagen och passade på hämta upp henne, så att hon säkert skulle hinna ut med båten. Väldigt snällt av dem. Jag passade på att vara så fräck och frågade om de hade vägen förbi Centralen. Svaret var 'ja' och jag hoppade in i bilen. Tack vare att jag fick skjuts, hann jag med min buss och var hemma vid halv tio. Riktigt bra och mycket flyt. Sådant gör mig glader.

Städningen
som jag påbörjade idag, hann jag inte bli klar med. Antagligen hinner jag inte imon heller. Det är fullt schema. Kanske får jag kvällen ledig.
Hoppas ni får en bra söndag.

Kram Kram <3

Läsarnas Ord
Ord från: sofi

svar: haha, ja. jag märkte det - att de blev lite långt. men du vet hur det är.. man kommenterar och ja, allt man vill få sagt går helt enkelt inte att få ner på några få rader :) hoppas att det blir bra för dig med skolan till slut i alla fall! det tror jag nog, det mesta brukar ju fixa sig till slut! :)



har du förresten några andra göteborgstips så tar jag gärna emot dem! jag tänker typ.. ja, allt egentligen :p du vet, allt som man missar som turist helt enkelt!

2009-08-23 @ 01:14:20
URL: http://soofii.blogg.se/
Ord från: LeChatGarcon

Nejnej, Sushi är äckligt som fy, och dom med rå fisk i storknar man av ><

2009-08-23 @ 02:40:26
Ord från: Lina.

Kika gärna in på min nyöppnade smyckessida, jag tillverkar bla pärl och kedje armband..men även mycket andra armband i olika material. VÄLKOMMEN! :)



www.DesignByLina.se

2009-08-23 @ 16:00:03
URL: http://www.designbylina.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0