Åter en Fristad

Det blir allt tydligare att jag fortfarande har min fristad. Min ö kommer föralltid att vara min särskilda plats.
Mitt liv är på tre ställen; i skolan, hos mamma och hos pappa. I stan lever jag i verkligheten. På ön tar jag del av min dröm. Jag lever i en värld av fantasier. Ingen kan komma och förstöra, för sånt händer inte här.
Min fristad börjar sakta men säkert byggas upp på nytt. Efter att muren rasade är det nu dags att återgå till en fristad - till min fristad, till min ö.


På väg till min fristad...

Det är här jag andas. Det är här jag samlar kraft. Utan min fristad kan jag inte bygga upp den person som jag är. Den styrka jag tar från ön och min tillvaro är något unikt. Om alla kunde uppleva det som jag upplever... men då hade det väl inte varit så speciellt. Jag tror på min fristad. Jag tror på mina tankar och på mitt hopp. Jag vet att det en dag kommer bli bra, om jag bara får gömma mig i min fristad ett tag. För i min fristad är jag fri. På min ö lever jag min dröm.

/Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: I Z Z A H ~ S V A R A R

okej, för min del så sög den från första början så jag har inte lust att ge den fler chanser, men smaken är som baken, delad ! =)



händer det nå kul ikväll då ?

2009-12-01 @ 20:55:45
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Ord från: Malin

SV: Jag är nästan 100 på att det finns flera avsnitt upplagda på youtube om du vill kolla ^^

2009-12-01 @ 21:54:31
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Ord från: I Z Z A H ~ S V A R A R

Jasså, har du aldrig sett desperata hemma fruar ? det som är så bra, tycker verkligen du ska se de, men egentligen borde du se det från början för att hänga med.



aha rederiet är ju riktigt bra =) saknar verkligen den serien :P Har du laddat ner de eller ? Inte kul att var sjuk, hoppas du blir frisk snart

2009-12-01 @ 23:34:38
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0