Planer inför nyår

Hela tillvaron har blivit annorlunda, nu när Rickard bor här nere. Hur blir det runt jul och nyår? Jo, det var egentligen tänkt att Rickard ska komma ner nu på lördag, men han är ju redan här. Den biljetten är alltså helt bortkastad, vilket är synd. Men vi kunde ju inte veta att det skulle gå så snabbt. Visst tänkte jag tanken på att vi kanske borde vara på den säkra sida och välja alternativet att kunna omboka biljetten - liksom ifall ifall. Men jag var nog för osäker för att kunna tro att vår dröm skulle gå i uppfyllelse så snart. Det är därför bara 'tack och adjö' till den biljetten. Och de andra biljetterna då? Julen ska vi fira här nere (som det var tänkt) och resan till Stockholm blir ändå av. Jag och Rickard har ju biljetter upp till huvudstaden några dagar innan nyår och det tänker vi utnyttja. Rickard funderade på att vi skulle ta bilen upp, men jag föreslog att vi ska tänka ekonomiskt. Vi har ju biljetter, så varför inte använda dem så gott vi kan? Det blir alltså en resa upp till Stockholm strax innan nyår. Familjen där uppe säger att vi alltid är välkomna, så vi ska vara där. Nästan två veckor ska vi tillbringa hemma hos Rickard och familjen där. Jag.. saknar det. Att åka upp till Stockholm gjorde mig lyckig. Tänk hur många minnen jag har från året tillsammans med Rickard. Vi levde på distans och nu är det inte så längre. Alla platser, minnen, känslor och människor jag har upplevt och träffat på det senaste året. Minnena är underbara och jag njuter i fulla drag, när jag tänker på dem. Nu är allt över. Ja, det känns så. Av någon konstig anledning känns det som att jag lämnar Stockholm. Trots att jag inte bott är, bara hälsat på min pojkvän, så känner jag en saknad. Det känns lite märkligt. Platsen påverkade mig och har lyckats sätta sig ganska långt in i mitt inre. Men jag är glad. Jag får försöka se till det jag har upplevt. Man kan inte sörja det förflutna, för man kommer uppleva något nytt.

Igår beställde Rickard en biljett tillbaka till Göteborg i början av nästa år. Jag har ju redan min biljett och vi lyckades beställa en biljett till samma resa. X2000 och vi lyckades dessutom få platser precis berdvid varandra. Vi kunde ju ha fått platser på olika ställen, men platsen bredvid mig var fortfarande ledig - toppen! Under femhundra kronor för bljetten, är det okej? Jag har erbjudit mig att betala hälften. Rickard hjälpte mig en gång, så nu är det min tur att bidra med lite.

Planerna inför jul och nyår är klara, biljetterna är bokade och jag längtar efter att få träffa Rickards pappa och hans fru igen! Jag tycker väldigt mycket om dem. Och Rickards bror, han längtar jag också väldigt mycket efter! Och alla andra människor där uppe, de saknar jag också. De betyder väldigt mycket för mig. Jag är så glad att jag träffat dem. Min Rickard har inte bara get mig kärlek, han har gett mig så mycket mer!

/Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: Karin

>Ja, jeans tycker jag verkligen är oskönt!

2009-12-15 @ 15:55:18
URL: http://oktoberfrosten.blogg.se/
Ord från: emma

sv: tack så mycket :D

2009-12-15 @ 19:16:25
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Ord från: Julia

Åh, men stockholm finns kvar, nu hälsar du inte på rickard, nu hälsar du på stockholm :) Man får ha en relation i en stad, det lärde jag mig i sex and the city ;)



sv: Tack snälla du :D Jag har verkligen inte bra självförtroende inom bildkonst, men det får gå :D

2009-12-15 @ 22:13:38
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0