Två turer inställda



Jag försöker tänka smart och ta en buss tidigare, för att inte komma försent till avslutningen. Tror ni att det hjälper? Nej, självklart inte. Västtrafik tycker tydligen att det är väldigt roligt att göra det svårt för sina resenärer. Min buss skulle komma 08.36 (detta var turen tidigare), men det kom ingen buss. Nehe, tänkte jag. Då får jag väl ta nästa buss, den jag egentligen behövde ta för att hinna. Kommer den? Vad tror ni? Nej. Den kommer inte. Och där står jag, klädd för avslutning. Kallt som tusan var det och jag var upprörd, men ändå lugnare än vanligt. Tillslut kommer bussen, då är klockan 09.04. Det var underbart att sätta sig på bussen ska jag säga er.
Jag kom fram till hållplatsen en halvtimma för sent. Det är inte klokt. Jag kom upp till aulan, när klockan var fem över halv tio. Som tur var hade inte skolavslutningen börjat, så det var ingen större skada skedd.


Västtrafiks sätt att åtgärda sina misstag; resegaranti.

Resegaranti bara rakt i brevlådan. Jag tänker inte ge mig. Mer än 20 minuter sen? (Ja, det blir jag ofta.) Västtrafik, här har ni eran f*rb*nn*de blankett. Kan man få lite mer än 50 kronor, tack?!

/Jasmine

Uppdatering 091218 kl. 16.04:
Detta kan förklara förseningen jag råkade ut för idag...

"Lila Express, linje 402, 403, 600 och 610 försenas på måndagen

Under måndagen den 21 december väntas stora förseningar på Lila Express, linje 402, 403, 600 och 610. Orsaken är ett oplanerat vägarbete vid Jordfallsbron som gör att all trafik på E45:an leds på ett körfält. Under fredagen ledde detta till kilometerlånga köer och samma situation väntas under måndagen, framförallt under morgontimmarna.

Lila Express, linje 402, 403, 600 och 610 körs så långt det är möjligt enligt tidtabell men förseningar på linjens sträckning efter Jordfallsbron är att vänta. Vi kan inte garantera byten mellan dessa linjer och anslutande linjer. Observera att detta gäller alla anslutningar för linjerna, även den del av linjerna som går i Göteborg.

Arbetet avslutas under måndagen."

Detta kunde de väl ha meddelat på något sätt? Nej, ingen information fick man. Dåligt.
Källan hittar du här.


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0