Inget inlägg

Ne, igår blev det inget inlägg. L hade fullt upp med att bli klar med ett So-arbete, så datorn var upptagen hela kvällen. Måste erkänna att det var rätt skönt att inte sitta här för en gångs skull. Saknade förstås det, men det är sånt man får ta.
Nationella provet i svenska gick bra. Vi hade två timmar och furtio minuter på oss att skriva en uppsats, om ett visst ämne. Provtiden startade klockan halv nio. En halvtimma senare hade jag skrivit en novell. Den var dålig enligt mig (det fanns inget budskap i den), så jag skrev en ny. Även den tog en halvtimma att skriva.Tog min rast och efter det kom jag tillbaka, läste igenom kladden, ändrade lite och började sen skriva rent min novell. Vid halv elva var jag klar. =)



Kom hem tidigare. Filmen vi ser på spanskan är för läskig enligt mig (lättskrämd), så jag slapp gå till lektionen. Kom hem och kollade på teve i nästan tre timmar. xD Haha, rätt sjukt, men underbart skönt. Efter det satte jag mig vid vår gamla dator och spelade lite dataspel. Tröttnade ganska snabbt och beslutade mig för att göra något annat istället Pratade lite med Rickard (oväntat?). Vid halv nio ringde mamma och sa att föräldrarmötet var färdigt. Vi åkte och köpte Thai-mat och tårta. Ett litet, men mysigt firande, fick mamma. Jag var riktigt trött. Gick och la mig, när vi hade ätit tårtan. Klockan var då halv tolv. Vid ett kom mamma in till mig. Minns knappt något av vad hon sa, så imorse var jag tvungen att fråga vad det handlade om. xD

Snö som töar blandat med regn = underbart väder att klacka runt med stövlar i.
Haha, min morgon blev som vanligt lite stressig, men jag hann med bussen.
Skolan var seg. Gillar inte bildlektionerna. De tar kol på mig. Jag misslyckas.


Bilden jag försöker att måla i skolan.

Sjuk? Nej, jag är inte sjuk - bara lite trött och med en hals som inte riktigt vill känna sig bra. Men det är inget att klaga på. Det får jag göra, om jag blir sämre eller smittar ner Rickard.
Jag åker till min älskling imon! >.< Jag längtar så klart! <33 Det var längesen känns det som. Är hos honom hela vecka 7. Det kommer vara underbart! <3 Vi har planerat lite - massa skoj. (a) Vi ska tydligen laga mat på onsdagen... Hm... Älskling, du vet väl om att jag inte har talang för matlagning? *Gömma mig*

Nu har jag en del (mycket - väldigt mycket) att göra; mp3n måste laddas med ny musik, packa, vara social med mamma, skriva brev till Västtrafik, naglarna ska målas... Ja, en del. Sen vill jag ha nåt gott att äta. (a)

Ha en trevlig kväll! :D
Kram <3

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0