Postkodmiljonären

Klassen möttes på hållplatsen Gamlestadstorget, där jag hade suttit och fryst om händerna i en kvart (!). Vi var inne i värmen runt nio, men då var inte alla där. Lyckligtvis kom de flesta efter en kort stund. Vi hängde av oss ytterkläderna och satt och väntade en stund. Vi fick efter ett tag komma in i studion Vi blev placerade på läktarna  (jag tillsammans med Alle och Joseph, på en plats där vi inte sågs i sändning) och sändningen började. Det var faktiskt väldigt kul - roligare än jag förväntat mig det. Studiemannen var underbart skön! xD Han skämtade verkligen. Avbrotten, som gjordes av olika anledningar, gjorde han till en rolig grej genom att till exempel skylla på att någon klappade händerna i otakt (vilket han sa till Julia). Det var förstås bara på skoj, vilket gjorde det hela väldigt roligt. Efter rasten spelade vi in ännu ett program. Då fick jag, Alle och Joseph sitta på en annan läktare (som verkligen syns i bild).


Postkodmiljonären

Alle hade en viss uppfattning av Rickard Sjöberg, men den ändrades helt. Jag måste nog hålla med. När man ser honom på tv verkar han ganska stel, men i verkligheten är han riktigt skön, väldigt avslappning och har humor - precis som alla andra människor. "Rickards rumpa är som en gelé-päron-stjärt, som man bara vill klämma på!" Haha, ett litet citat från Alle. xD
För att vi var med som publik, får klassen 1000 kr till klasskassan. Man kan, som vilken klass som helst (med minst 25 elever) vara med och få pengar. :)
Dagen bjöd på många skratt och ny erfarenhet. Sändningen vi spelade in sänds i TV4 på fredag och lördag kväll kl. 19.30.

Körigt att komma hem med Västtrafik idag. det blev stressigt - jobbigt. Tackar Rickard, för stödet jag fick. <3
Underbart skönt att vara hemma en och en halv timma tidigare idag, eftersom vi slapp åka tillbaka till skolan efteråt.

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Hihi - det är jag som ska tacka. För att jag fick finnas till för dig - för att jag får hålla om dig och för att jag framåt slutet av dagen även fick prata med dig. <3



Jag älskar Dig Jasmine - över allt annat! <333



Måste varit underbart skönt att få komma hem från en lång dag xD

Jag ska se till att försöka kolla på TV4 på fredag och lördag kl. 19.30! (A) :D



Massor med pussar och kramar

Din pojke Rickard - den efterblivna ungen som älskar dig <3

2009-02-23 @ 18:32:58

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0