Sms... sen ett till

Gick och la mig kl 22.00 - ganska exakt. Satt uppe och läste en stund, samtidigt som jag messade med Rickard. Vid kvart i elva skickades det sista smset. Både jag och Rickard var väldigt trötta. Jag satt uppe en stund till, men släckta lampan strax innan elva. Hade precis somnat, då jag får ett sms av William. Minns knappt vad han skrev, men han frågade, när vi börjar idag... Jag var för trött för att uppfatta allt. Förlåt.

Jag tänker väldigt mycket på att jag ska upp till Rickard på lovet. Det gör att jag inte alls känner för att gå till skolan. Känner ingen inspiration alls. Sen är det ju alla tvister med folks. Ganska jobbigt, men de måste lösas. Jag vill ju behålla relationerna. Jaja, antar att det bara är att sätta sig på cykeln och ta sig ner till båten. *Suck*
Slutar skolan vid 15 idag, vilket betyder att jag antagligen missar bussen. Hm... Egentligen borde jag inte tycka det är så jobbigt, eftersom jag ofta hunnit med bussen. Men samtidigt är det väldig skillnad att komma hem 16.00 och 17.00.

På tal om att sluta skolan: Tydligen är det ett tryckfel i vårt schema och vi slutar inte alls 14.00 på fredagar. Jag står i alla fall för att jag gick tidigare i fredags. Inte mitt fel att de är tryckfel. Inte mitt fel att jag planerar mitt liv. Och nej, jag missade inget genom att stanna 5 minuter till... Sen... Om det nu hade blivit så att jag stannat kvar... Då hade jag (tillsammans med resten av klassen) fått gå kvart över - 5 minuter för sent. Så är det väldigt ofta efter denna lärares lektioner. Hon ber oss alltid lägga ihop, då lektionen tar slut, men det tar ju att tag att plocka ihop allt. Eftersom vi måste vänta på alla - främst idioterna - tar det väldigt lång tid.

Jaja, jag är trött, skoltrött och omotiverad... Längtar gör jag också. <3

Läsarnas Ord
Ord från: Kattpojken

High five, girl :]

2009-02-24 @ 20:31:32
URL: http://kattpojken.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0