Svar till Backi

Jag anser att det inte är vårt fel att våra lärare inte har koll på förändringar i schemat. Jag var tvungen att gå, för att hinna hem i tid. Det är inte fel att planera sitt liv efter de tider, som schemat anger - eller hur? Allting anpassas inte efter mig, det vet du lika väl som jag. Bara för att jag står upp för mina åsikter, så betyder inte det att alla ska lyssna på mig, men jag tycker att andra människor bör respektera andras åsikter (självklart inte bara mina). Att jag bor långt från skolan, är inte så enkelt som det låter. Att jag planerar minsta lilla steg i mitt liv, när det gäller kollektivtrafik och aktiviteter, det vet du ingenting om, så jag tycker du har fel som kritiserar mig. Självklart får du ha åsikter, men i detta fallet tycker inte jag att du ska uttrycka dig, eftersom du inte har erfarenheten om att bo långt från skolan. Tack.

Läsarnas Ord
Ord från: BacKi

Nu tar jag upp en grej som jag tagit upp tidigare. Nu så kritiserade jag dig, och då så kritiserar du mig tillbaka. Jag respekterar dina åsikter men det är mycket som du vill ha anpassat just för din skull när det gäller en större grupp. Men eftersom du säger att du var tvungen att hinna hem i tid kanske du kan förklara vad du har gjort med all den dyrbara tiden. En annan grej jag undrar är varför du ska hoppa på mig och Oscar när vi säger något som du inte tycker likadant om och sedan när vi gör samma sak, då är det helt plötslig inte okej. Ge mig en förklaring till det innan du börjar påpeka att man inte får kritisera dig men att du får kritisera oss.

2009-02-20 @ 17:45:47
Ord från: BacKi

Hoppas du får det otrooooligt kul på lägret också

2009-02-20 @ 18:15:55
Ord från: BacKi

Okej jag ska inte whina mer just nu

2009-02-20 @ 19:00:52
Ord från: Anonym

verkar inte som backi kan ta kritik, är backi en tjej eller kille? jag vill slå hon :d (låter som en fjolla) ha bäst helg nu jasmine!! tänker på dig. Kram



http://justoneblackangel.blogg.se

2009-02-20 @ 19:08:25
Ord från: Rickard



Sv. till Backi:



Jag tror absolut inte det är så att Jasmine inte kan ta kritik - det kan hon, det är jag helt säker på, bara det är konstruktiv kritik - kom med förslag på förbättring, lyssna på åsikter.



Kasta dig inte bara rakt ut och säg "Fan vad fel du har!" utan försök komma med ett litet lugnt "Har du försökt att tänka såhär?". Tro mig: folk lyssnar mer då.



Sen förstår jag Jasmine när hon reser sig upp och går iväg när den schemalagda tiden är slut. Har man bestämda tider så ska de följas - man ska kunna planera efter dem. Om det ska ske någon ändring, så är det viktigt att alla blir informerade i god tid.



Jag klagar inte på någon av er - jag säger inte att den ena gjorde rätt och den andra gjorde fel.



Eller jo, det gör jag nog. Jag tycker Backi gjorde fel när han gör en så stor grej av allting, anklagar Jasmine för att hon hade en tid att passa och inte kunde dra över på tiden eftersom hon då missat bussen och fått lov att ödsla tid på att vänta på nästa buss, istället för att i lugn och ro kunna packa sina saker inför helgen som hon nu kunde göra.



R

2009-02-20 @ 19:40:08
Ord från: BacKi

Okej, jag kanske överdrev lite. Kände mig lite irriterad på Jasmine på grund av något nu under eftermiddagen och behövde slänga ut ilskan. Och jag förväntade mig att få andra emot mig också. Och jag kanske inte står till 100 % för vad jag sa förut. Men det jag vill är att jag blir irriterad av att Jasmine ofta ska gå emot mig och Oscar när vi säger saker ibland men om vi gör samma sak tycker Jasmine inte om det. Men vi lämnar detta nu, jag orkar inte dra in massor av folk i något som bara angår de få det rör. Och till Miss Anonym, kalla mig inte fjolla utan att veta vem jag är.

2009-02-20 @ 20:43:58
Ord från: BacKi

Och nu slutar denna diskussionen här, om någon fortsätter den är det bara onödigt. Jag tänker diskutera detta med Jasmine enskilt, utan att någon annan lägger in kommentarer. Backi and out

2009-02-20 @ 20:45:01
Ord från: Stina

Ja Edward Scissorhands är riktigt bra! Han är så söt :D

2009-02-20 @ 20:53:43
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Ord från: Kattpojken

Jag ville gå ut efter dig. För att vara häftig. Jag tycker du är häftig. Fortsätt vara det.

2009-02-21 @ 05:07:12
URL: http://kattpojken.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0