Syrentankar

Mitt i alla tekniska termer så som 'termistor' och 'kondensator' börjar jag tänka på syrener. De doftar så underbart gott. Jag blev nästan tårögd, när jag satt där på lektionen. Blomman är vackert lila, rosa eller vit. Doften är underbar. Att tänka på syrener är underbart! Jag och många med mig förknippar syrener med sommar, avslutningar i korta, vita, nyinköpta klänningar. Sommarlov! Syrener väcker minnena till liv.

Jag har tänkt en del idag. Efter gårdagens... lilla förvirring mår jag idag bättre. Har funderat och jag... Jag tror, eller jag kom på en liten tanke: Varför vara ledsen och deprimerad? Självklart får man vara ledsen ibland, det är ju mänskligt. Men jag menar... Det finns många människor som går runt och är ledsna väldigt ofta. De går runt och klagar på sitt liv, de lever i en mörk värld och deras hopp om att deras liv kommer att bli bättre, det döljer de långt inne. Alla hoppas på något, eller hur? Om man inte gör det - varför fortsätter man leva då?

Jag vet att det finns människor som säkert kommer ta illa upp av det här inlägget. Förlåt. Det är en tankeställare jag fick idag. Lite läskigt. Jag är inte alltid glad, men inte heller alltid ledsen... Jag kan säga att jag trivs bättre med att vara glad. Jag har tänkt och kommit fram till att jag ska försöka njuta av allt jag gör - även om det bara är små saker, som att borta tänderna. Jag är konstig jag... men jag tycker om att vara konstig ibland.

Kommentera gärna vad ni tycker och snälla, om ni tar illa upp, skriv det och ange ditt namn, så vet jag. Jättesnällt!
KramisKramis

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Du är inte konstig - du är underbart söt, det är vad du är!



Jag tycker att det är en väldigt, väldigt bra inställning till livet. Att glädja sig av alla de små trevliga saker som faktiskt händer från dag till dag.



Visst självklart får man vara ledsen då och då, men som du säger - det är alla. Det gäller bara att försöka hitta orsaken till sorgen.



Och jag tar inte alls illa upp av dina inlägg - jag har nog inte tagit illa upp av något inlägg du skrivit.



Jag älskar Dig!

Puss & Kram

Din

2009-02-17 @ 17:45:34

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0