Dag i stan

God Morgon Folket!
Det är riktigt segt att gå upp halv nio på en lösdags morgon. Inte alls speciellt lockande. Men jag måste, för jag ska in till stan. Först till Öppet Hus på Schillerska. Därefter ska jag in till stan och möta Victoria, Jasmine och alla andra. Jag kommer antagligen få sitta och vänta en stund, så därför tänkte jag ta med mig handväskan. Tyvärr blir det den med söndrig dragkedja, men om man bortser från det, då är det den mest praktiska. I den tänkte jag lägga min bok. Så underbart bra är den! <3 Jag lider nog av vätskebrist, så jag bör ta med mig en flaska vatten. Sen... musiken har jag runt halsen och i fickan. Plånboken vet jag inte var jag ska lägga. I väskan kanske det är någon som snor den. Samtidigt har jag koll på väskan hela tiden (hoppas jag?), så då ska det väl inte vara någon större fara... :)

Igår hade jag svårt att somna... Låg och läste boken. >.< <3 Tillslut var jag så trött, att jag hade huvudvärk. x) Somnade nog ganska snabbt, efter att jag lagt undan boken. Vill läsa mer! :D

Jag... finns på mobilen, om det är något. Ring eller messa, nästan när som helst . ;) (Svarar antagligen inte, om jag är på Schillerska.)

Puss & Kram

Läsarnas Ord
Ord från: Julia

Tack för att du skriver så sött om min blogg! Åh, blir så himlans glad! Btw måste jag säga att den dikten du skrev ett inlägg ner, jag vet inte varför, men den var så fin.

Puss

2009-01-24 @ 15:50:57
URL: http://stylebyjulia.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0