Friluftsdag

Åkte in till stan vid halv nio. Gick upp halv sju. Riktigt skönt att ha gott om tid på sig - slippa stressa. Jag var riktigt glad! Det kändes bra och jag såg fram emot dagen.

Bowlingen
Gick från Centralen. Underbart skönt. Det var lite kyligt, men varför klaga? Kom i tid. (Bra jobbat till mig.) Mötte William, Johan, Backi, Isak, Oscar och strax efter mig kom Alle, Julia och Hanna. Jag körde på samma bana som Johan och Backi. Det gick faktiskt bra. Jag spelade så som jag brukade skulle jag tro. Backi och Johan var bättre och tävlade om förstaplatsen. Vi tävlade också mot de andra killarna. Jag säger grattis till William, som la första striken. Mycket roligt var det - även om det inte gick så bra för mig. (Rickard, nästa vecka tar du mig. Jag kommer hamna efter er alla. xD)

Step-Up
... med vår underbara lärare Lars. Han är inte bara en bra matte- och no-lärare. Han är också jätterolig att träna för. Haha, jag hade ett jätteleende på läpparna den första kvarten. Det var sjukt kul! xD Efter passet var jag riktigt svettig. Yummie. Duschade där, så slapp jag tänka på det, när jag kom hem. Inte heller kul att sitta svettig på en buss. Intressant.

Nu sitter jag här. Njuter av livet. Hihi, det känns lite bra att skriva det faktiskt. Stressade inte någonting idag. Spårvagnar och bussar bara kommer. Underbart! Grattis Västtrafik! :D Det blir ett kort brev till er denna vecka. ;P
Jag köpte mig en gottepåse på Godishuset. Jag gillar älskar godis! >.< <33
Ska spela Sims nu. (a)

Pussar och Kramar till Folket!

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0