Nytt Rum

Igår vaknade jag vid halv elva. Både jag och L ville sitta vid datorn och spela Sims, så vi körde med datatid. Mycket skoj!
Efter det tog vi buss, buss, spårvagn och båt ut till pappa. Det var bara att lämna av väskorna, för att sedan gå in till farfar och Barbro på middag. TrevligtTrevligt! :)
Nytt rum har jag nu fått! :D
Det är jättefint! Tapeterna som jag valde blev jättefina i mitt rum. Jag är verkligen nöjd. :D <3
Jag var verkligen trött igår, efter middagen så... Ja, jag tror det blev för mycket känslor för mig. Jag hade svårt att hantera allting och jag ville helst bara gå och lägga mig och sova. När jag gått och lagt mig, tog det en stund att somna. Jag låg och tänkte, men inga tydliga tankar. Ville egentligen ta en promenad, men nej.
Jag somnade tillslut och sov då gott. Vaknde halv sju, men somnade om. Sen vaknade jag halv tio och halvsov en timma, då pappa kom in och sa att de skulle äta frukost.
Efter frukosten satte vi genast igång med storstädning eller typ... Plocka ut grejer från mitt och L's gamla rum, ställa in i det nya. Detta för att L ska kunna ha vårt gamla rum som ett fungerande rum under ett års tid. Pappa håller ju på att renovera hela huset, så... Inom ett år hoppas han att huset ska vara färdigt. Då kommer L också ha ett rum med tapeter, som hon själv har fått välja och möbler som passar till. Tack pappa.

Bilder:










Idag
- tisdag... Städat som sagt. Nu sitter jag på sängern med datorn framför mig. Underbart! <3 Sånt här gillar jag. :D
I... förgår kväll (eller egentligen natt vid halv ett) skrev jag en del i blocket. Jag måste erkänna att det känns som att jag lever. Jag... Visst, jag har också problem som de flesta andra och... Jag har lyckliga stunder. Just nu känns det som att jag har det FÖR bra. Jag menar (och ta inte detta som skryt, för det är inte så jag menar)... Jag har en syster, som jag älskar över allt annat, en mamma och en pappa. Tre underbara katter. <3 En underbar pojkvän och en bästa vän. <333 Kompisar som verkligen bryr sig om mig (jag saknar er!). Ett jättefint hus och nu ett eget rum här. Jag... Jag trivs i skolan, mina betyg kan jag inte klaga på, jag... Ja, jag har det väldigt bra. Jag... Visst, jag måste erkänna att jag är lycklig, men det känns ändå fel. Det finns så många människor ute i världen som har det... mycket sämre än vad jag har det. Inte bara när det gäller pengar, ekonomi och tillgångar. Många i världen har inte ens en familj, en öppen famn att alltid gå till. Jag... Jag önskar att jag kunde hjälpa till på något sätt, men... det är svårt. Jag... När jag blir stor vill jag jobba som socionom, med mänskliga rättigheter och verkligen försöka ändra människors situation. Jag har aldrig... tänkt tanken på att 'rädda världen', men... Jag vill bara hjälpa dem som har det sämre än jag själv.
Igår vid middagen var det livliga diskussioner. Jag kom med lite inlägg ibland (läs istället; väldigt många inlägg). Men jag lyssnade också och.. Det enda som verkar behövas i vår stora värld, det är respekt för andra människor. Vissa påstår att fattigdomen är orsaken till världens krig. Andra säger att religion har med saken att göra. Själv tror jag att allting handlar om respektlöshet. Om man lärde sig respektera andra människor, då tror jag att världen skulle sett annorlunda ut...

Många kramar
Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Väldigt fint rum du har fått! Något att vara stolt över :D <3



Jag har faktiskt aldrig hört det förrut - det som du säger om världens krig, och jag tror du har en poäng. <3



Du är en helt underbar flickvän (och bästa vän för den delen) Jasmine, du förtjänar verkligen det bästa. <3



Jag älskar Dig!

Pussar

/Din

2009-01-06 @ 15:10:57
URL: http://ormzen.blogspot.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0