Sitter här

Jag sitter här och har det bra. Jag funderar på vad jag ska göra. Hm... Tänk hur många gånger man använder ordet 'jag' varje dag. Det är läskigt många gånger... o.O Bör man fundera på det...?
Hm... Jag har en del att göra. Eller? Ikväll ska jag hjälpa Backi. Ska messa honom snart. Vad har jag mer att göra under kvällen? Kanske skriver lite på min historia, får se.

Någon gång - helst så snart som möjligt - ska jag:
* Gå till Expert med ett Usb-minne och framkalla lite bilder. De säger att de har den bästa kvaliteten. Hm... Det kostar runt 2 kr bilden, så... Ja, jag ska prova och se vad jag tycker.
* Beställa klipp-tid. Jag ser rent ut sagt hemsk ut i håret! xD
* Försöka komma igång ordentligt med Scrap-bookingen. Jag har börjat så smått, men om jag ska blir klar måste jag hålla på oftare.

Hm... Nåt mer? Tror inte det...

Nu ska jag messa Backi.
Kram


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Hihi... att du använder ordet 'jag' väldigt många gånger är nog inget du behöver fundera över. Det gör nog jag också. Jag menar... det gör nog vi allihopa.



Du är verkligen jättesnäll som bryr dig om så många, som hjälper så många. Jag är så lyckligt lottad som har fått dig så nära. Jag älskar verkligen Dig Jasmine. Du är allt för mig!



... och sen tror jag inte på att du ser hemsk ut - du får helt enkelt bevisa det för mig i så fall.





Jag är din!

Puss och kram

2009-01-25 @ 19:28:58

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0