Middagar hos annat folk

Rickard är som tidigare nämnt nere hos mig. Väldigt trevligt. Jag... Han är så gullig och tar verkligen hand om mig! <3 :)
Igår
åkte vi in till stan och träffade hans kusiner Caroline och Susanne. De är väldigt gulliga båda två. Caroline är lika gullig - om inte ännu gulligare - som när man pratar med henne i telefon. Jag kände mig verkligen välkommen, när vi senare på kvällen åkte hem till dem. Där stod Rickards farbror vid grillen. Vi 'ungdommar' satt uppe i ett litet... uterum, som deras pappa hade byggt. Mycket trevligt. Ett sånt ställe borde alla ha! Där skulle jag lätt kunna tänka mig att sitta en hel kväll och bara... umgås med fint folk. Dessutom var det lilla "rummet" utrustat med allt från belysning och radio till kortlekar och pokeruppsättning. Så i väntan på att maten skulle bli klar, satt vi där och spelade poker. Riktigt mysigt!
Efter middagen åkte vi och köpte godis. Jag borde nog inte gjort det. Mitt sug efter godis var inte på topp under kvällen. Det var bara onödigt att jag satt och vräkte i mig större delen av påsen, när vi satt och kollade på en komedi i Carolines rum.
Jag och Rickard tog bussen hem vid halv tolv. Jag var glad, lycklig och otroligt... välmående. Caroline fick mig verkligen att känna mig så... omtyckt! Det kändes verkligen, som att åldersskillnaden inte spelade någon roll. Det är tre år mellan oss och det märks en del - speciellt när de pratas om festande. Men, ja. Jag kände mig faktiskt inte så... jätteliten. Visst, jag är mer omogen, men det kändes inte viktigt. De accepterade mig, som den jag är, vilket jag verkligen uppskattar.
Jag somnade i min pojkväns famn, när vi satt där på bussen. Jag var trött som bara den och Rickard... han tog hand om mig, såg till att jag kom hem ordentligt. Tack för det. <33

Idag var vi på besök hos min mormor och morfar. De var så glada att vi kom! Och jag tycker det är roligt att träffa dem, så... Kunde det bli bättre? Tror inte det.
De första som hände, när vi kom hem till dem, var att jag blev helt lyrisk. I deras garage stod gamla saker, som de nyligen plockat ner från vinden. Där stod bland annat min dockvagn, som jag lekte med, när jag var liten. Gud, va fin den är! Jag blev så glad att se den... konstigt nog. Det fanns en hel del annat att se på, men att kolla igenom allt, kommer att ta en himla tid. Det får nog bli en heldag där ute, så mamma har bilen, så att vi kan köra hem all skit. Hehe.
Mormor fixade fika, medan jag, min pojkvän och morfar kollade på gamla bilder. Naw, jag var lite söt, när jag var liten. Speciellt i min Pippi-peruk tillsammans med min blåa klänning. xD
Fikan var iordninggjord och vi tog bilen ner till hamnen, Där satt vi och fikade i solskenet. Visst blåste det lite kallt, men med jackan på, var det riktigt skönt. Mormor badade. Jag brukar alltid bada, men idag kände jag faktiskt inte för det. En sväng till boule-banan blev det också. Det började dock regna kraftigt, så det blev till att åka hem istället.
I hopp om att hitta ett roligt sällskapspel, gav vi oss in i två olika spel, men inget passade oss. Kortspel ute på verandan passade dock bra. Himla trevligt. Hihi, kortspel är verkligen toppen! Alla kan vara med och dessutom finns det så många olika typer av spel. Allt från det enkla 'Finns i sjön!' till svårare spel som 'Gurka'.
Underbart god middag. Efterrätten var toppen. Innan vi blev lämnade vid bussen, fick vi se kattungarna, som bor hemma hos min moster.

Imon blir det kanske middag hos Caroline. Hon sa att vi var välkomna då. Vi bestämde inget, så vi får se imon.
Hehe, himla praktiskt att bli bortbjudna varje kväll. då slipper jag och Rickars tå vid spisen varje dag... ;)

Kramis

Läsarnas Ord
Ord från: Julia

sv: Ja visst är det så. Och det är ju lite svårt för utomstående att riktigt förstå hur man känner för en viss plats. Min sommarstuga tillexempel, är nervös för att ta min pojkvän dit - för utåt sett är den inte alls något särskilt, men i mitt hjärta är den ALLT! Glad att läsa att du blir väl omhändertagen, allt låter väldigt mys:)



Tack så mycket <3

2009-07-29 @ 19:20:46
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0