Hos Rickard - Måndag

Rickard jobbar. Jag är hemma själv. Eller, jag är inte hemma i Göteborg, utan uppe hos honom. <3 Det är faktiskt lite mysigt. Jag känner mig redan som hemma. :)
Jag tycker inte att det är okej, att han är hemma, bara för att jag är här. Han måste sköta sitt jobb. Jag klarar mig alltid och är det något så ringer jag. :) Kan ju säga att jag inte lär bli uttråkad under veckan. Han har både theSims2 och theSims3. Jag ska spela sönder! xD Haha. Men tröttnar jag på det, så finns det alltid spel på internet eller i annat fall MarioKart på teven. Jag har det alltså väldigt bra. =)

Efter en lång kväll med skolans nior, var jag riktigt trött. Dagen efter, på fredagen, kunde jag dock inte sova så länge, men det gick ganska bra ändå. Efter att ha packat väskan med allt som skulle med hit, var jag helt slut. På kvällen, när jag tog bussen in till Centralen, höll jag på att somna. Lyckades dock håll mig vaken och somnade först, när jag suttit på tåget en stund. Otroligt skönt att sova. Jag gillar egentligen inte att ligga i sömnens värld. Enligt mig är det slöseri med tid. Samtidigt är det bra. Man är inte så trött, utan ganska pigg efter en natts (eller efeter en tågresas) sömn. Tåget skulle ankomma Stockholm C strax innan elva. Kom fram 20 minuter försent. Trött var jag och hem till Rickard kom jag. Underbart skönt.

Lördagen var väldigt mysig. Sebbe (Rickards bror) ville väldigt gärna komma hit. Enligt min pojkvän är han väldigt sällan här, så han tror att Sebbe kom hit bara för att jag är här. Jag blir lite smickrad måste jag erkänna. :$

Söndagen var det mest theSims3 som gällde. Jag tror jag börjar förstå hur spelet fungerar...


Hoppas ni får en trevlig vecka, så får vi se, när ni hör från mig nästa gång.

Kram


Läsarnas Ord
Ord från: becka

va bra att du har de bra, saknar dig! <3

2009-06-15 @ 20:54:40
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0