Klassens dag - Ändrade planer

Plan ett: Ses i Azaleadalen klockan tio. Jag åker in med båten, som går halv nio. Stressade ihop ett inlägg imorse. Det blev nog inte så bra... För att slippa vänta, tar jag spårvagnen längre än jag behöver och tar sedan vägen genom Slottskogen. Det regnar lite grann, men inte så mycket. Kommer till bestämd plats och upptäcker att det bara är några få klasskamrater där. Regnet öser ner!!!
Plan två: Vår lärare berättar att vi ska ses hemma hos vår andra lärare klockan tolv. Jag är blöt (trots att jag går under ett paraply, som pappa tvingade med mig) och irriterad. Som tur är, finns Oscar vid min sida. Jag får följa med honom hem. Där tar han väl hand om mig. Jag får bytt kläder (Som tur var hade jag med mig extra ombyte. Inte för att det regnade, utan för att jag ska ha med mig lite saker till Rickard.) och lånat ett par strumpor av min käre vän. Han bjuder mig på varm O'boy. Tack så mycket för det.
Plan tre: Skolan klockan tolv.
Jag och Oscar gör oss klara, för att gå till skolan. Min munkjacka är blöt. Oscar insisterar på att jag ska låna en tröja av honom. En snygg munkjacka - man tackar. Dessutom får jag den av Oscar. Ja, jag får den! Han vill inte ha den, så... Tack!
Väl i skolan är det väldigt mysigt. Korv med bröd får vi. Haha, det var ju tänkt att vi skulle grillat, men på grund av det kraftiga regnet, blev det ju inställt. Två sorters tårta till efterrätt. Mina lärare är så gulliga. >.< Kan ju säga att jag älskar dem! En av mina lärare är Step-ledare, så helt utan förvarning lär han oss dansen till ESC- bidraget från Armenien... "Everybody move your body...". Tack! Alla skrattade, för att det var så kul. Inte bara det. Han är så underbar. I åttan sjöng han en sång för oss, vilket han även gjorde idag. Jag tycker så mycket om honom! <3
Efter allt roligt kom det jag fruktat. Min älskade Alexandra kan inte vara med på avslutningen imon. Hon ska åka utomlands. Kommer verkligen sakna henne. Hon stod och grät en stund... jag kände faktiskt inte för att gråta. Jag vet ju att vi kommer ses igen. :D <3
Vi gick från skolan med ledsna miner. Vi tyckte nog alla att det var hemskt att ta farväl, så det blev ett sista besök hos Oscar. Jag, Alle, Josepg och Oscar såg Twilight. Helt okej folm. Det känns dock, som att man förstör den fina berättelsen, om man ser de kommande filmerna. Hm... Får tänka på saken. Efter filmen åkte vi in till stan. Alle behövde växla pengar inför resan, vilket inte gick så bra. Något var fel på hennes kort, så hon fick inte ut några pengar. Typiskt. Hoppas det löste sig för henne... Kommer sakna dig älskling! <3333
Jag tog bussen hem några minuter innan sju. Då trodde jag att jag skulle dö av hunger! Paj i mikron. Mums. Hjälpte L med läxan. Att man har högsta betyg i Svenska, betyder inte att man är bäst. Jag vet en brist jag har: att skriva recensioner. Det är jobbigtt och jag lyckas aldrig. Hm... Jag gjorde i alla fall ett försök. Det gick ganska bra. Mallen min lillasyster fått, var inte alls lika svår, som den jag fått under mina år.

Kan säga lite kortfattat att jag mår illa nu. Varför vet jag inte. Kanske för att det är sista dagen imon och att jag är nervös. Eller.... så är jag gravid, som en kompis föreslog. xD Haha, herregud. det hade varit något. Den lilla nyheten till min klass: "Hejdå, ha det bra. Nu ska jag ta hand om ett barn." Nej tack. Inte i dagsläget. Jag är inte redo för det än. Men skulle olyckan inträffa... då får jag ta ett belut då.
Jag är trött. Borde gå och lägga mig nu, men nej. Först ska jag duscha, måla naglarna och försöka... varva ner. Jag är hyper... och illamående. Kanon.

Ska man försöka se det positiva denna dag... 
Jag fick några bra bilder på promenaden imorse:


Fler bilder finns i min Bilddagbok.

Sov gott!

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0