Njutningsbar Fredag

Ibland har man turen på sin sida. För min del är den dagen idag! :D
Jag är på strålande humör och njuter i fulla drag av denna fantastiska fredag. Dagen har varit riktigt bra, om man bortser från beskedet, om att Michael Jackson har gått bort. Det är väldigt sorgligt... Jag tror inte jag har fattat det. Att folk försvinner från livet, är något jag har väldigt svårt att förstå...
Men nu är det positiv energi, som sprudlar ur mig! Dagen på jobbet var inte så jobbigt. Fredagsfika och tårta från igår är aldrig fel. Vi slutade lite tidigare, vilket var väldigt skönt. Det var alldeles för varmt ute, men vinden hjälpte till, så att jag kom hem. Hela dagen hade jag gått och längtat efter att få lägga mig i badkaret och bara få vila ut. Mina fötter gör ständigt ont och kroppen är allmänt trött. Inget jag uppskattar precis. Men jag jobbar och då blir det så.
Satte mig vid datorn och skrev ett inlägg om att en av världens stjärnor lämnat oss... Sorgligt.


Den gamla klassikern Dx Ball.

Fastnade med Dx Ball. Farfar hade det på sin dator, när jag och min syster var yngre. Vi satt alltid inne hos honom och spelade. För något år sedan installerade jag spelet på vår dator. Tyvärr försvann det, när vår dator kraschade. Men nu finns det här igen och jag är lycklig! Men med allt positivt kommer något negativt (och tvärtom). Det blev inget skönt bad för min del. Det blev rakade ben (nyrakade ben är det bästa som finns!) och en snabb dusch, innan jag gick ner till Ica, för att möta upp L och hennes kompis. Mamma är borta ikväll, så här hemma blir det tacos till middag. Mums. Kanske på altanen - om jag får bestämma? (a) Det skulle ju vara helt underbart! Vi var som sagt på Ica. Där köpte vi tomater, paprika, sallad, gurka och godis. Den sammanlagda summan blev 34 kronor. Jag blev fundersam. Mitt godis kostade 23 spänn, det hade jag själv vägt på vågen. Jag kollade på kvittot... Gissa om jag blev glad! ... och förvånad! Kassörskan hade fått mitt godis att väga endast 14 kronor. Kan man har mer tur? Hehe. Så jag gick hem med en... lite billigare påse än väntat. ;P Tack.
Jag tänker inte fixa tacosen helt själv. Vi skall alla hjälpas åt; någon står vid köttfärsen och de andra två skär grönsaker, det låter väl bra? Även om det blåser, så skiner solen. Man kan alltid hoppas att det är skönt att sitta ute och äta.

Rickard ska bort i helgen. Kommer verkligen sakna honom.<3
Hoppas han överlever resan och att han kör försiktigt.
Det finns faktiskt personer, som älskar honom väligt mycket...

Kram på Er alla!

Läsarnas Ord
Ord från: EmmaEriica

Jo de är sant :/

allt känns så overkligt!

2009-06-26 @ 18:50:25
URL: http://emmaeriica.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0