Skolavslutningen i nian

Efter nio lång år är jag nu längre inte tvungen att gå i skolan. Att sluta nian känns... sådär. Det är väldigt blandade känslor och jag kan inte säga exakt hur jag känner.
Avslutningen var riktigt fin. Enligt mig var den en av de finaste under min högstadietid. (Avslutningarna på lågstadiet slår allt!) Det blev dock inga tårar fällda, men de kommer säkert ikväll. Jag vet ju att jag kommer att träffa klassen på Niornas Fest, så varför gå runt och vara bedrövad nu? Så... Än så länge är jag mest glad.


Kommer verkligen sakna klass 9B.
Ni har betytt så mycket, även de personer, som jag knappt känner.
Man lär sig något av alla, även av främlingar...


Alla var i full fart med att njuta av the expensive coffe.
Nothing for me. No thanks.

Efter avslutningen följde jag med folk och fikade. Vi gick till EspressoHouse där jag tänkte köpa mig en Iste. Jag tycker egentligen att det är väldigt dyrt att fika, men just då var jag så himla sugen på något kallt. Otur som jag har var mitt lilla önskemål slut. Okej, då får det vara. Tog ett glad vatten istället. Gratis smakar bättre. ;)

Sen var det spårvagn till bussen. Haha, det var en man som badade i kanalen. När jag åkte förbi, hörde jag några passagerare i vagnen skratta. Jag kollade ut genom fönstret och såg en man endast iförd kalsonger. Haha.
På andra sidan bron hade någon tydligen tänt eld på ett magasin med massa båtar... Hm... Brandkåren var där och det rykte ordentligt. Jag borde kanske ta och leta upp annonsen..?

Jag kom tillslut hem. Otroligt skönt. Försökte få en bra bild på mig i klänningen, men lyckades inte alls. Förlåt, men att ta bilder på mig själv gör mig bara deprimerad. Jag blir sugen på choklad och sötsaker... men det fanns inga ägg hemma, så någon kladdkaka blev det inte.
Nu sitter jag här i myskläder. Vill inte riskera att min klänning blir smutsig. Den ska ju användas ett par gånger till. Inte bara ikväll, utan också då jag firar midsommar med Rickard och folket uppe i Stockholm. Saknar dem... och annat folk. Men men. Man ska inte sörja, när slutet inte har knackat på dörren än. ;)

Om mindre än två timmar måste jag vara klar. Mamma ska köra mig till den gemensamma samlingsplatsen, där alla nior ska åka buss till en hemlig ort. Spännande. Ingen elev vet var denna fest ska hållas. Det kommer bli en överraskning. Vi ska bli hämtade vid midnatt på samma ställe, som vi blev avlämnade på tidigare på kvällen.
Jag hoppas ett det blir en bra kväll. Det skulle vara ett fint minne att klistra in i kontoret jag har högst uppe på min kropp. (xD)

Hoppas ni alla får en bra kväll!
Hörs imon - lovar.

Kramis

Läsarnas Ord
Ord från: becka

Va mysiigt!! Ang. branden, läste i tidningen att de var inatt vid 2-tiden som de började brinna så de har brunnit ett tag! Synd att folk måste förstöra andras saker.. var tydligen många dyra båtar och så, gasooltuber och grejer. Suck Hoppas kvällen blir trevlig!!



Kram <3

2009-06-11 @ 18:11:10
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: lina*

sv: danke <3

2009-06-11 @ 22:36:24
URL: http://missinna.blogg.se/
Ord från: Rickard

Haha - vad roligt att du kunde komma med på bild också! :D (a) <33

2009-06-11 @ 23:27:57
Ord från: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Hehe ja många som älskar Dirty Dancing ;) Och tror det kan vara ett bra program om man gillar just DD och dans :D Ja, tipsa din syster.



Hoppas du har det fint! :)

2009-06-12 @ 01:00:30
URL: http://miss0.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0