Städerska - Dag 1

Många har fördomar om jobbet som städare. Varför? Ja, den stora frågan är varför? Vad är det för fel med att arbete som städare? Jag håller med min pappa när han säger: "Tänk hur det skulle se ut, om vi inte hade folk som städade." Trapphus, sjukhus och allmänna lokaler skulle ju se förfärliga ut!
Idag var första dagen på mitt sommarjobb.
Precis som jag trodde, var det väldigt skönt att gå runt och städa. Det var dock jobbigare, än vad jag hade trott. Man böjer sig ner, använder armarna och rör sig väldigt mycket i allmänhet. Sista timman på jobbet, var jag helt slut!
Jag är faktiskt nöjd med min arbetsplats. Min arbetskamrat är väldigt snäll och den övriga personalen är mer än trevlig. Att jag får gratis lunch är också ett plus i kanten. Det känns dock lite surt, när jag träffade Erik. Han har fått jobb på dagiset jag städar på. Att jag går runt och skurar golv, medan han leker med barnen känns... sådär. Hade hellre lekt med barn än att tvätta glasrutor fulla av deras handavtryck...
Det finns något positivt och negativt med allt...
Jag har väldigt bra arbetstider. Jobbar mellan klockan sju och halv två. Det betyder att jag har hela dagen på mig, att hitta på annat.

Idag åkte jag in till stan och träffade min älskade Alexandra. Det var längesen... Vi hade väldigt trevligt. Det blev en glass med tre kulor; jordgubb, apelsin&citron och romrussin. Mmm... Promenader i Göteborg är mer än underbart! Vi satte oss i det gröna gräset! Jag som har längtat så!


Äntligen fick jag sitta på Göteborgs gröna gräs!

 
Ett litet mästerverk... (a)                    Göteborg? Nej, en skräphög.

Efter en arbetsdag och en dag på stan, är jag nu väldigt trött.
Jag är också väldigt glad. Att träffa vänner igen gör mig lycklig.
Dessutom har jag nu köpt ett fritidskort. Många fördelar: 1. Åker gratis inom Västra Götaland under 90 dagars tid. 2. Resorna upp till Rickard blir under denna period billigare, eftersom jag endast behöver betala resa från Töreboda. Mycket bra!

Dags att sova? Snart. Jag har mycket att göra! Bilderna är inte uppladdade på Bilddagboken. Tyvärr. Hoppas på att jag hinner göra det imon.

Sov gott.
Kram

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0