Städerska - Dag 3

Jag börjar smått vänja mig vid jobbet. Igår, när jag gick och la mig, kände jag hur ryggen värkte en aning. Det tar på kroppen att städa...
På morgonen känns det väldigt segt att gå upp. Imorse låg jag kvar längre än vad jag egentligen borde. Det blev lite stressigt, men så är det ibland. När jag väl kommer till jobbet, är det inte så jobbigt. Helt ärligt är det väldigt kul. Ja, jag går runt med ett leende på läpparna. När jag är hemma och inte gör någonting, är det lätt att jag blir nerstämd. Tiden jag är på jobbet, är jag lycklig! Jag känner mig behövd. Det känns som att jag gör nytta. Jag förstår mamma, när hon var arbetslöst och påstod att hon kände sig utanför gemenskapen. Hon förklarade att det kändes som att man inte behövdes. Nu förstår jag vad hon menar. Man behöver inte vara högst chef, för att känna tillfredsställelse. Det räcker att man har ett arbete att gå till. Att arbeta ger en känsla av att man behövs, man känner gemenskap och man har något att se fram emot. Man längtar efter att få komma hem och på så sätt lär man sig att uppskatta små saker i livet. Ja, att komma ut i arbetslivet är väldigt intressant. Jag tänker en hel del, när jag går runt och skurar golv. Det är inte så svårt och kräver inte så mycket.


Toalettskyltar är bra att ha, när det kommer gäster på besök...

Jag tycker ändå bäst om att städa toaletterna. Nu undrar ni säkert om jag är helt knäpp... och det är jag kanske? (a) Vi har ju handskar på oss, så det är inte så äckligt. Man får ju inte skiten direkt på händerna. I vanliga fall är jag nog ganska 'fin av mig'. Jag gillar inte att ta i smutsiga saker, jag tvättar händerna en gång för mycket och smutsig disk är inget för mig. Redan som liten fick jag lära mig två saker av mamma; lägg papper på toalettsitsen, när du inte är hemma (Hon menade nog på offentliga toaletter, men jag gör det nästan överallt, förutom hemma.) och tvätta händerna, när du varit på stan. Ja, jag gör allt detta. Varför vet jag inte längre. Det har blivit en vana. Det skulle kännas ofräscht att inte göra det. Vad tycker ni om mina små... renlighets- principer? Överdriver jag? Gör du som jag? Eller gör du på annat sätt?

Idag är det varmt och jag är bara glad, att jag jobbat inomhus. Värme är jobbigt! Visst kan det vara behagligt, så att man kan gå i linne och kjol (utan leggings), men så som det är nu - 27 grader! Nej, tack till ett överhettat Sverige.
Jag ska sitta inne, för här är det svalt. Jag njuter av ett svalt rum.

Ha så skönt ute i solen!
Kram

Läsarnas Ord
Ord från: Anonym

Total överdrift. Är hos mammas kompis, men jag brukar läsa från mobben nu för tiden. Dock kan jag inte kommentera från mobben ^^

2009-06-24 @ 16:10:41
Ord från: lechatgarcon

mitt namn kom inte med, kommentaren ovan är från joseph

2009-06-24 @ 16:11:47
Ord från: becka

är som du, tvättar hellre händerna en gång för mycket.. dock har jag slutat lägga papper på alla toalettsitsar. gör de på offentliga bajjamajjor typ.. men annars orkar jag inte bry mig, brukar duscha när jag vart ute och vart på många bajamajor :)



Kram<3

2009-06-25 @ 00:07:39
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0