Vindar i Skärgården

En varm spårvagn är precis vad man önskar sig, när man ska hem från skola eller jobb. Alla i staden har tydligen bestämt sig, för att även idag göra ett besök i skärgården. Som bofast på öarna, vet man vad detta innebär; mycket folk på båten, svårt att komma fram på kajen, sommargäster som går över hela vägen och fullt nere vid badplatsen. Dessutom får man räkna med irritation... och det är inte alltid lätt att hantera, speciellt inte när det är varmt.

Värme och mycket folk är två faktorer, som gör mig galen! Det är jobbigt, varmt, trångt och... jobbigt. Jag har turen, som enkelt kan ta cykeln ner till havet - precis när jag vill, även på vintern. På sommaren är det inte bara jag, som åker ner till jordens stora hav. Det gäller att dela på platserna och visa respekt för varandra, något som de flest människor konstigt nog har väldigt svårt för. Som jag berättat i helgen, så är detta något jag stör mig på väldigt mycket. Man ska ju visa respekt, eller hur? Vill du säga emot mig? Skriva då en kommentar.

Åh, nu kommer en bra låt på radion! >.< Yey! Nu blir jag glader! Rix Fm har spelat bra låtar hela helgen. Det gillar jag. Då slipper man byta radiokanal stup i kvarten. (a) xD
Något annat, som gör mig glad, är att jag nu inte är lika varm. Det svalkade gott, när jag cyklade hem i bara linne upptill. Idiotiskt nog var jag otroligt dum imorse och satte på mig strumpbyxor under kjolen. Imon ska det defenetivt inte vara några leggings eller strumpbyxor under kjolen - det ska vara bara ben!


Havet - en vacker syn.

Vad är det då som lockar folket? Är det havet i sig, avkopplingen eller något annat? Det blåser ju mycket här ute. Är det vindstilla i stan, är det vindar i skärgården. Är det därför folk kommer hit? För att svalka sig? Jag som bofast har nog lite svårt att svara på det. Finns det någon som kan komma med lite anledningar? (a) Tack.

Ni har nu fått ett inlägg, jag har fått i mig lite svalkande vaniljyoghurt med Speciel K och nu är det dags för mig att göra som alla andra; ta mig ner till havet. Hoppas ni också har det bra i sommarens värme - även om det är varmt som tusan.

Varm Kram


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0