8 km

Friluftsdagen var man väl förberedd för... trodde jag. Inget krångel till skolan, lite tråkiga lektioner och sen en massa osagd information, som gjorde det rörigt, när vi skulle iväg, men det löste sig. Det var först, när vi skulle ta oss till Skatås, som allting blev jobbigt. Jag vet inte vad som gör det (eller jo, jag kanske har en aning), men jag blir ofta så himla arg för småsaker! All ilska tas liksom ut på fel saker. Väldigt jobbigt för mig och framför allt mycket jobbigt för de i min omgivning. En försening vid Frihamnen gjorde att vi och många andra från skolan, kom en halvtimma försent till Skatås. Inte kul. Jag var jättearg! Jag vill inte vara arg.. Förlåt alla.
Efter en arg och irriterad resa kom vi tillslut fram och strax efter gick starten. Den blev körig. Lärarna blåste i en visselpipa (jag tror det var för att få allas uppmärksamhet) och alla började springa. Tydligen trodde de att det var startskottet. Jag fick den start, som jag inte ville ha; en stressig start som fick mig att må dåligt. Efter ett tag saktade jag ner och gick en bit. Kände mig yr, när jag stannade, men tänkte inte på det så mycket. Det var säkert en känsla jag fick, inget allvarligt. Det brukar vara så; jag inbillar mig att jag mår på ett visst sätt, fast det egentligen inte är så. Skumt. Jaja, jag sprang och gick om vart annat. Mitt resultat var sämre än förra året. Det hade jag räknat med, så jag fick ingen chock, när beskeddet att jag sprang  på 10 minuter längre tid, än förra året. Jag visste att det skulle bli så och jag är ändå nöjd. Vid mållinjen var det en lärare som påpekade att jag såg blek ut. Jag blev riktigt rädd. Eftersom jag känt mig yr några gånger under springturen, var jag rädd att det kanske var något på riktigt, men det gick bra. :)
Jag och Johan gick mot spårvagnen, strax efter att jag passerat mållinjen. Backi kom ikapp oss efter en bit. Vi missade precis en spårvagn. Det blev himla körigt för mig. När jag kom fram till centrum, var klockan tre och jag bara hoppades att min buss fortfarande skulle stå där. Det var underbart att sätta sig på en nästan tom buss (de andra resenärerna satt i den andra bussen (de går två bussar)). Jag somnade! xD Det gjorde jag även efter att jag kom hem, efter att ha duschat och åtit middag.. Jag är fortfarande trött, även fast jag somnade på sängen efter allt. Vad beror detta på? Jag sover ju runt åtta timmar varje natt och på helgerna sover jag fler. Detta gillar jag inte.

Om en stund börjar House! >.< :D <3
Det ska jag se. Det är en av de få gånger jag ser på teve. ;P
Puss

Läsarnas Ord
Ord från: Backi

När man ansträngt sig mycket under en dag kan trötthet komma snabbare än man tror. Jag kan bli jättetrött när jag kommer hem från en skoldag och få ont i ögonen ibland...

2009-03-31 @ 22:41:11
Ord från: Sussi

Vilken jobbig dag!



Ja, dom måste vara ovanliga. :)

2009-04-01 @ 14:24:59
URL: http://lavica.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0