Eftermiddagar

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag umgås mer med kompisar nu för tiden. Mamma har alltid... Ska inte säga klaga, för det är inte rätt ord, men hon har alltid påpekat att jag aldrig är med kompisar, så nu... Är du nöjd? Igår blev allting väldigt körigt, men det mesta har löst sig nu. Jag, Oscar, Joseph och Alle var och fikade.



Jag blev bjuden som vanligt. Jag känner mig så himla bortskämd. Jag kanske är som min mamma säger: "Otacksam och en person som anser att man själv är störst, bäst och vackrast". Är jag sådan??

Idag efter skolan gick jag och Alle och ringde på Joseph (Nej, vi ringde honom och bad honom komma ut.). Tillsammans drog vi hem till Alle. Det var lite mysigt. >.< Drog direkt till Ungdomsgruppen. Buss hela vägen. Väldigt praktiskt måste jag säåga. Frös som bara den, så bytte till byxor, när jag kom fram. Kände inte att det var så lämpligt att gå hem i nätstrumpbyxor och kjol. Dels för att jag skulle fruset som satan och för att jag inte vill riskera att bli våldtagen eller något liknande. Det fanns alltså inte så mycket positivt med att behålla samma kläder på.

Ja, jag har faktiskt pluggat till provet imon. Jag läste på bussen och ska läsa lite mer ikväll.
Jag har ont i halsen. Fick det imorse, när jag åt äpple och sen dess har det hållit i sig. Vad är detta? Är jag allergisk? Ne, det hoppas jag verkligen inte. Det känns säkert bättre imon. Kanske tar lite kräm nu ikväll. Inte för att jag är så värst hungrig, mer för att det är gott och för att (bortförklaring) det kanske lindrar smärtan i halsen. Det är inte så farligt, men jag tycker inte om när det kliar så... :(

Tack alla för att ni finns. Jag saknar er väldigt mycket.
Ser fram emot imon. >.< Då får jag träffa er igen.
Jag måste sova mer. Är väldigt trött.
Men jag sover ju! Åtta timmar nästan varje natt borde ju räcka...

Puss

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Vad kul att höra att du mår bra <33

Jag älskar dig Jasmine - och du är så underbart söt när du är glad! <3



Det är en väldigt fin bild du har tagit. :D



Och för att svara på din fråga - Nej, du är absolut inte otacksam, och du är verkligen inte bortskämd.

(Du måste ju stå ut med mig då och då (rätt (väldigt) ofta)!)



Jag är bara din

Pussar & kramar

Rickard

2009-03-19 @ 22:59:46
Ord från: BacKi

Lite för ofta kanske. Jag skulle säga att du framstår så som din mamma säger ibland. Samtidigt är det inget fel att vara bortskämd. Vissa gånger ska man ta chansen när man får den annars kan man ångra det grovt efteråt (något som jag skulle få mvg i). Nog med filosofi för ikväll, back to the ekonomi.

2009-03-19 @ 23:23:18
Ord från: BacKi

Sedan kan jag tillägga att mina föräldra tycker som din mamma, att jag sitter inne för mycket. Samtidigt gör jag det för att jag inte har något att göra, men har kommit ut mera. Och nu är det vår, vara ute massor då! :D

2009-03-19 @ 23:24:30

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0