Middag klockan sex

Dagar kan ändras så fort. Idag är det tisdag och om några timmar är det onsdag. Av någon anledning längtar jag. Varför? Det finns inte mycket som inte får mig att trivas här. Och vad säger att jag trivs bättre på andra ställen?
Jag har funderat en del idag. Fick ett "depressions-anfall" på slöjden. Inget viktigt. Inget att oroa sig för. Ett stort tack till mina vänner William, Alle, Joseph och Backi som lyssnar på mig. Förlåt att ni måste höra på det. De andra som var på lektionen: förlåt till er också.
Blev dock på bättre humör, när Alle - underbara människa - bjöd mig på glass. Idag blev det en TipTop. Ja, Magnum är god, men idag kände jag för en strut och ja, jag är förskräckligt... *tappa ordet*... otacksam är fel ord, så... Jag är ofta sådan som inte nöjer mig med det minsta. Jag är girig - där har vi ordet! Ja, girig är en bra beskrivning. Förlåt.

Jag blir så himla glad, nu när våren är här! Solen har värmt våra vinterslöa kroppar. Jag älskar solen just nu. I sommar kommer jag helst av allt vilja ha skugga. xD *Hopplös människa* I vilket fall som helst, tog jag en promenad så fort jag kom hem. Underbart väder! <3 Jag blir så himla glad, när jag får chans att ta kameran och bara vandra. Gick dock inte så långt, eftersom middag skulle vara klar klockan sex. Det var nog lika bra det, för det var rätt kallt ute sådär på kvällstimmarna. Jag tog ingen jacka. Måste ju få känna den underbara våren, som nu kommit! :D

 


Under kvällen kommer det att uppdateras bilder på min Bilddagbok.

Kram
/Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Vilken tur att det löste sig på slöjden.

Jag är ledsen att jag inte kan finnas där för dig så mycket som jag önskar att jag kunde. Men jag är glad att du har så underbara människor runt omkring dig som stöttar dig. Jag kan inte leva om du går runt och mår dåligt.





Väldigt underbara bilder! <33

Jag blir helt till mig när jag ser dem. Du är verkligen bäst! :D <33



Jag älskar dig!

Puss o kram

Din Rickard

2009-03-17 @ 20:49:54

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0