Skolarbete, men ledig

Visst är det underbart med studiedagar? Man slipper stressa iväg till bussar, man går upp när man vill och äter när man är hungrig. Det finns inga tider och passa och heller inga jobbiga människor runt omkring. Man är ensam, lugn och harmonisk. Underbart. Det passar mig perfekt.
Vaknade vid kvart i åtta, men halvsov en timma efter det. Gick upp och startade Sims. Har faktiskt inte spelat så länge. Nu ska jag börja med min bilduppgift, som ska vara färdig imon. Hoppas verkligen att jag inte stöter på en massa problem. Då blir det inte roligt för mig - det kan jag lova.

Som lunch idag ska jag steka plättar. Nej, det är inte jobbigare än att steka pannkakor. Det känns som att det går fortare och sen har man hela tiden något att göra. Dessutom slipper man ge mer disk till diskmaskinen, eftersom man endast behöver en gaffel och ingen kniv. Det är ju onödigt att dela så små plättar. Ja, jag vet att jag i vanliga fall delar min mat tusen gånger (eller hur killar?), men när det gäller plättar - då slevar jag i mig utan att dela först.

Kramis och lycka till med allt! <3

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0