Bert Karlssons Image

Att ha en image behöver inte betyda att man får bete sig hur som helst.


Bert Karlsson.

Bert Karlsson är en av kändisarna, som sitter i juryn i underhållnings-programmet Talang 2009. Jag gillar verkligen inte hans sätt att se på artisterna, som kommer och försöker leverera. Han nervärderar de som han inte gillar. Självklart får man ha åsikter, men frågan är hur man uttrycker dem. Är det rätt att trycka ner någon, bara för att man har det som sin image? Vad är tillåtet och vad bör man inte acceptera? Visst, det är hans sätt att framstå som kändis, men till vilket pris? Jag är säker på att många av de som blir nertryckta, mår väldigt dåligt om det. Eller rättare sagt; de vet hur det ligger till, men tar ändå åt sig. Människan är sådan. Även om kritiken inte är riktad direkt mot en, så tar man det ändå personligt.
Bert visar inte sin bästa sida. Eller kanske är det hans bästa sida, när det kommer till hans image som kändis? När det är snygga tjejer som sjunger, strippar (Ja, det har ju hänt!) eller uppträder i allmänhet, då sitter Bert Karlsson alltid tillbakalutad med ett leende. Varför? Ska man döma honom som en kåt man?

Pappa håller inte med mig...
Vad har du för åsikt om den här saken?
Tack för ordet.

Läsarnas Ord
Ord från: becka

Har samma åsikt som dig..tycker han verkar både pervers och för kåt för att vara så känd osm han är idag.. Både jag och Kärlek hatar honom mest av allt. Han har glidit in på ett bananskal och vet egentligen inte ett dugg om musik..



Kram

2009-05-15 @ 22:20:25
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0