Broderi

Tisdag. Okej. Vad har hänt idag? Inte så mycket. Egentligen. Höll på att bli påkörd av en spårvagn imorse. På väg från bussen, var det en man, som cyklade väldigt nära mig. Jag blev misstänksam och undrade vad han egentligen var ute efter. Mitt i allt tänkande kom en spårvagn förbi. Jag stannade tills den passerade och gick sedan över spåren. På andra sidan spåren stod en man, som viftade åt mig. Jag reagerade och hann precis förstå att ännu en spårvagn skulle köra förbi. Efter att den passerat tackade jag mannen och gick omskakad längs gatan. Vilken morgon. Lite rädd blev jag allt.
Större delen av dagen har jag arbetat med mitt arbete i Biologi. Det är inte så seriöst, vi får göra lite vad vi vill, redovisa det hur vi vill. Jag har haft lite riktningar på mitt arbete, men det är först nu, som jag riktigt bestämt mig. Det blir ett litet arbete om panikångest och stress. Det är faktiskt intressant att läsa om. Man lär sig nya saker, som man inte visste. Alltid kul.
De muntliga nationella proven i svenska är nu över. Sista paret gjorde det idag. De kommande lektionerna i svenska kommer nu att bestå av skrivande i Klassböckerna. Alla (de flesta) i klassen har en egen bok, som alla i klassen ska skriva i. Tyvärr kommer inte alla hinna skiva, vilket är väldigt synd. Det skulle vara kul, om man fick en liten hälsning från alla, även från dem man inte känner så väl. Menmen, that's life! Yeah, I really like that uttrycket. Nej, jag är inte bra på engelska, så därför blandar jag. Och det är okej. Faktiskt. Tack.
I syslöjden har jag börjar brodera. Måste göra det, för att "få behålla mitt betyg", vilket jag tror jag för göra ändå. Frågade min lärare, när arbetet ska vara klart. Nästa gång blev hennes svar. Egentligen är det två gånger kvar, men nästa vecka ska jag till tandläkaren. Det blir alltså en gång kvar för min del. Jag syr på bussen, för att säkert hinna klart. Jobbigt om jag måste sitta kvällen innan och sy som bara den. Det är ju kul och jag vill njuta. Till min sista gång ska jag vara klar med mitt mönster, så att det bara är att sy ihop mitt arbete till en kudde. Onödigt, men jag vet inte annars vad jag ska göra. Några förslag?

   


40 cm x 40 cm.
Ska det bli en kudde eller något annat?
Vad tycker du?
Det ska stå 'Underbart'.
Vad ska mer finnas på?
Förslag? Tack.

And remember: Life is beautiful!
Kramis

Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Det blir nog väldigt snygg som en kudde.

Du kanske kan lägga till ett litet sött hjärta eller något? :D <3



Jag älskar dig

Kyss

2009-05-26 @ 20:48:43
Ord från: AMANDA FALK

Åh tycker det är så roligt med pyssliga kreaktiva människor! (Kanske eftersom jag själv inte alls är det..) Så svårt vad det ska bli och mer finnas på, jag har aldrig idéer när det gäler sådant! :P En kudde låter bra och några små blommor i samma färg vorde fint!



Sv: Ja folk är som dom är. Tycker bara det är lite tråkigt för dom att negativt lägga sig i det jag skriver när det inte leder någon vart. :) Haha men deras bekymmer!



Yes, I´m positive! Det skulle vara super trevligt att träffas, åh jag vill träffa alla mina dagaliga läsare. Ska du inte till Sthlm i sommar då? :D



Good natti!

2009-05-26 @ 22:43:01
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Ord från: Julia

Åh så himla fint det verkar bli! Har inga tips på vad som kan vara på mer, men du ser ut att klara av det mesta! :D

2009-05-28 @ 21:36:29
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0