Det är konstigt...

... att det ska vara så svårt ibland. Som jag anade, gick min laboration (som är en del av det nationella provet i biologi) helt åt skogen. För det första tycker jag att det var en riktigt dålig labb. Verkligen kass. Dessutom fick jag problem. Man skulle hitta sin puls, för att kunna få värdet av hur många slag hjärtat slår per minut.  Jag hittade inte min. Om jag väl hittade den, kände jag den inte längre efter några sekunder. Jag försökte flera gånger, men lyckades inte. Tillslut bröt jag ihop. Jag kände mig så misslyckad. Att försöka och försöka, men inte uppnå målet, det är hemskt. Jag var arg, ledsen och besviken på mig själv. Egentligen var det väl tänkt att man skulle gå in och skriva sin utvärdering direkt, men jag gick istället in i omklädningsrummet. Orkade inte. Det var väldigt jobbigt (nu börjar jag bli tjatig, förlåt) och jag ville bara åka hem. Efter duschen mådde jag lite bättre, men jag var fortfarande rasande! Att sitta och skriva en utvärdering kändes onödigt. Jag hade ändå ingen värden att gå efter och tiden var knapp. Jag tog istället med mig en bok och satte mig i klassrummet tills lektionen var över.

Det känns faktiskt lite synd. Jag hade Mvg-kvalitéer på provet, men saknade 2 poäng. Synd att jag inte lyckades.
Jag var verkligen nere. Orkade inte läsa det vi skulle på lektionen efter. Hade ingen lust, ingen energi alls.
Det var otroligt vidrig mat i bamba; grönsakssoppa. Blä!
Gymnastiken var mycket rolig. Tack till de två killarna som ledde den.
Rätt okej att se filmen på spanskan. Jag har som vanligt svårt att hänga med vilka alla är. xD

Bussresan hem blev längre än väntat. På andra sidan bron var det en stor långtradare, som hade vält. Hur mår föraren? Är han okej? Lever han? Alla bilarna fick därför köra rakt fram, istället för att köra av, som min buss skulle gjort. Det skapade långa köer. Jag var faktiskt förvånansvärt lugn. Vanligtvis brukar jag alltid bli trött, irriterad och grinig, men idag satt jag där lugnt. Framsteg av mig kanske? (a)

Det blir en snabbis hemma. Om en stund ska jag iväg på ett möte, som har att göra med mitt sommarjobb jag fått. Efter det tar jag mig till Ungdomsgruppen. För mig är det sista gången för denna terminen. Det känns synd, jag gillar att gå dit. Hoppas att jag kan fortsätta gå dit även nästa termin. Hur länge går man på dagarna, när man går i gymnasiet?
Fullt upp hela dagen. Jag börjar bli smått utmattad. Sov lite på bussen och det gav mig en gnutta extra energi.

Hoppas ni får en trevlig torsdagskväll!
Kram
/Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Du är väldigt duktig som står ut, trots de tuffa dagarna. Idag är det bara två veckor kvar av skolan. Det gäller bara att försöka stå ut in i det sista - sen har du ett långt och härligt sommarlov att gå på.



Hur länge man går på dagarna? Det beror helt och hållet på vilket gymnasium du går på och vilka linjer du valt. Men generellt så är tiderna inte så värst mycket olika de från grundskolan.

På Sjömansskolan där jag gick började vi 8.30 varje dag, och slutade som senast 15.30 om jag minns rätt.

Jag har nog slängt de scheman jag hade - tyvärr.



Jag älskar dig

Puss och kyss

Din Rickard

2009-05-28 @ 17:58:17
Ord från: AMANDA FALK

Lät inte som en så bra dag.. hmm! Påverkas era betyg av nationella ifall det går sämre än vad man vanligtvis ligger på?

Jag tog allt med ett leende, har mvg och om jag fick g skulle jag ändå behålla det. Fast jag måste ju säga att jag blev lite irriterad du jag var tvungen att utföra den där labben utan pulsmätare springandes i kjol & skjorta :O Jag suger också på att hitta den på mig själv, speciellt samtidigt som jag springer, haha. Hade nämligen skrivit att jag skulle göra så i utförandet. Nåja, bra kämpat iallfall.

Ha en fortsatt bra kväll!

2009-05-28 @ 19:39:01
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Ord från: Backi

Tog 3 minuter innan jag hittade min vilopuls xD Enklare att känna pulsen dock när den är hög eftersom slagen blir fler och "hårdare".

2009-05-28 @ 19:43:27
Ord från: becka

duktig du är!!!



Nu har vi haft våra längsta dagar i skolan till klockan 15, sedan har vi ju praktikdagarna där jag har fått gå till 18.30 som senast men de varierar ju och det är endast praktiken. :)

2009-05-28 @ 21:09:29
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: becka

Jag har börjat simma för att jag köpte ett rabattkort via skolan och det ger riktigt bra resultat kom jag och min syster fram till. haha :) fast idag är sista gången, för sen stänger simhallen 5 veckor -.-



kram1

2009-05-29 @ 12:09:19
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0