Händelserik onsdag

Vissa dagar innehåller nästan för mycket. Hjärnan har svårt att hänga med och bestämmer sig, för att kroppen är trött. Enkelt.
Precis som igår hade jag svårt att komma upp imorse. Sängen är så skön och man vill ligga kvar i evigheter. Just då i alla fall. På helgerna hatar jag att sova länge. Är klockan över halv elva drabbas jag av panik och måste upp med en gång. Det var det.
Träffade Johanna på bussen. Alltid lika trevligt. Det gjorde mig glad.
Vi ser film på spanskan. Det är väl okej. Läraren var väldigt snäll och drog mig åt sidan. Hon vet att jag har svårt för att se filmer som berör väldigt mycket. Jag ville gärna prova att se den, så där satt jag i aulan med resten av gruppen. Filmen berör, det gör den, men den är okej. På något sätt ligger det inte så varmt om hjärtat. Filmen handlar om kriminalitet - ett område, som jag inte är insatt i. Tackar min lärare för hennes omtanke.
Klassböckerna fylls mer och mer. Jag har lyckats skriva i fyra stycken än så länge. Det är helt okej enligt mig, men ska jag skriva i tjugo till, får jag nog lägga på ett kol. Det får lösa sig.
Efter skolan åkte jag in till stan med Oscar och Joseph. Jag behövde fördriva tiden och Oscar tyckte det var ett bra tillfälle att åka till stan. Joseph följde med av... vänskapliga skäl? Han fick dock köpt ett par skor. Även Oscar gjorde inköp. Jag gick tomhänt. Underbara Oscar bjöd oss på glass. Tack så mycket för det. <3 :)

Kvällen har jag tillbringat i Slottsskogen. Där har jag gått Blodomloppet tillsammans med folk. Trevligt och underbar picknick efter promenaden. Det blåste dock och regnet var nära. Små droppar föll från himlen. Vi var färdiga och packade ihop våra saker. Jag fick med hela matkassen hem. Tack så mycket!
Missade bussen. Resultatet blev att jag fick sitta och vänta en halvtimma på centralen. Inte det roligaste, men det var skönt. Jag var upprörd över mycket. Dagen har ju varit händelserik. Mitt broderi låg i väskan (Nej, det ska inte ligga där jämt, men det måste med från mamma till pappa och åter.), så jag tog upp tyget och började sy. Det fick mig lugn. Även på bussen satt jag och sydde. Undrar vad folk tror. Hur ofta ser man någon som syr på offentlig plats? Haha, kan tänka mig hur det ser ut. xD

Klockan är över elva. Jag börjar känna mig trött. Det har varit en lång dag. Har tyckt om det mesta och det är ju bra. Ser dock inte fram emot morgondagen. Orkar inte at det nu också. Ni får uppdatering imon.

God natt.

Läsarnas Ord
Ord från: becka

uuh, vad händer imorn/idag? :d Hmm.. Vad var de jag skulle skriva..



Jo, detta med broderi.jag sydde mycket förut när jag gick i nian och så, jag älskade det! enda sättet för mig att koppla av på, det var riktigt skönt. Har tappat det ganska mycket nu på tre år dock men.. Får väl ta upp de igen kanske!



Kramar!

2009-05-28 @ 20:27:51
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0