Min kropp

Jag är faktiskt nöjd med min kropp. Ett inlägg på Amanda Falk's Blogg fick mig att tänka. Hon skriver om ett problem hon har i omklädningsrummet. Jag beskrev mitt problem: Jag har ju inte så stor rumpa, vilket gör att byxor inte sitter snyggt på mig. Det veckar sig precis under rumpan. Inte speciellt snyggt. Samtidigt tror jag inte någon kollar där. Eller?
Det finns väldigt många människor i världen, där större delen är kvinnor, som inte trivs med sin kropp. Det är synd. Enligt mig är alla snygga på sitt sätt. Visst kan jag tycka att en kille faller mig i smaken, medan en annan inte gör det, men alla ser ändå bra ut. Ingen är ful. Alla är vackra på sitt egna lilla sätt.
Sedan jag träffade Rickard, har jag sakta, men säkert insett, att jag ser bra ut. Min kropp duger som den är. Jag är verkligen tacksam, för att Rickard hjälpt mig inse det. Jag tror alla från början är väldigt nöjda med sin kropp. Samhället gör att synen ändras. När man ser smala, "vackra" modeller, då är det lätt att jämföra sig själv med dem. Varför? Jo, för man vill passa in. Är man inte på ett visst sätt. Ser man inte ut som alla andra, då är det svårt att bli 'respekterad'. Men hallå? Folket, vad är det med oss!? Hur kan vi inte respektera andra människor? Jag erkänner att jag inte har lika stor respekt för människor, som enligt mig beter sig illa. Det är dock inte det detta handlar om. Detta handlar om att man ibland inte blir accepterad för sitt utseende. Man får redan som barn klart för sig, om man duger eller inte. Man diskuterar vem man tycker är snygg, men som är sötast, men varför gör man detta? Hm... Jag känner att jag börjar tappa tråden här... Det är bara så lätt att döma efter ett utseende. Alla borde tänka på att se insidan och inte det som visas för samhället. Alla är vi innerst inne goda. Alla är vi innerst inne vackra.

Alla där ute: Ni är Vackra!


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Jag hoppas du tar åt dig av det du själv skriver.

Din kropp är verkligen helt underbart vacker <33



Puss

2009-05-11 @ 20:42:01
Ord från: siri

jag håller med!

2009-05-11 @ 21:13:15
URL: http://delasiri.blogg.se/
Ord från: AMANDA FALK

Åh vad glad jag blir när jag läser att du tänkte efter och faktiskt insåg hur fin just din kropp är! ;-) Visst finns det saker man inte alltid är så nöjd med men istället så ska man ju plocka fram det poitiva! Det som gör än glad och faktiskt får än att tänka på hur fin man faktiskt är (eller vad det nu gäller) :D



Good night!

2009-05-11 @ 23:09:07
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Ord från: Jennie

Bra skrivet! :) Håller med dig, vi jämför oss med varandra för mycket!

Nu fick jag verkligen inspiration till uppsatsen om skönhetsidealen som jag skriva den här veckan! :)

2009-05-12 @ 19:07:54
URL: http://redlipstick-jennie.blogspot.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0