Monopol


Monopol - affärsspelet där det gäller att hålla huvudet kallt!

Min syster älskar att göra saker med mig. Tyvärr är jag inte den perfekta storasystern som umgås med min syster varje dag. Att spela spel är inte det bästa jag vet... om vi inte spelar Monopol. Lilla systern min var så snäll idag. Hon ville så gärna göra något med mig och föreslog därför att vi skulle spela det. Självklart vann hon. L är väldigt duktig - på det mesta. Stort grattis till henne!
Det var mysigt att sitta där ute på altanen. Vinden blåste bort våra pengar, men det gick bra. Vi hittade små knep, för att kunna ha kvar pengarna på bordet. Jag tyckte det var varmt. Det tyckte L också. Jag beslutade mig, för att åka ner till badet en timma. L ville absolut inte följa med. Eftersom hon inte kan bada på grund av sjukdom, ville hon inte följa med. Sola kunde hon inte heller göra, eftersom hon glömde ta med badkläder från mamma. Skida föräldrar är inte alltid så lätt...
Väl nere vid havet blåste det en del. Jag ville ligga där jag låg igår. Idag var det inga jobbiga ungar i närheten, men det blåste en del. Jag låg alltså där mitt i solskenet och med en svalkande vind i ansiktet. Trots detta var det skönt att ligga där. Boken var med idag också. Låg och läste en stund, tills jag tyckte det blev för kallt. Hann ta mig ett dopp, men denna gång utan att blöta ner håret. Lat som jag är, orkar jag inte tvätta håret ikväll igen. Dessutom är det inte bra för håret. (a)

Resten av kvällen vet jag inte vad som händer. Det blir väl att sitta här vid datorn - som vanligt. Men jag gillar det. Och man ska ju göra det man uppskattar, eller hur?

Trevlig kväll!
Kram

Läsarnas Ord
Ord från: M i c k a

nej gud vad sugen jag blev på att spela monopol :D det var inte igår! hehe

2009-06-05 @ 16:18:14
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0