Solen värmer

Solen värmer hav och sjöar
Fukten stiger upp mot himlen och bildar
... Vattenmoln,
som faller ner
som regn, som snö
och smälter ner...


Det har varit riktigt varmt idag. Solen har värmt på riktigt bra. Trots att det är måndag idag, har denna del av livet blivit rätt okej.
Spanskan var... prov! Japp. Tydligen var vi tvungna att göra provet idag, för att hon ska hinna rätta dem. Jaja, sånt händer. Jag skiter i vilket. Hon har sagt att jag ändå kommer behålla mitt betyg. Dessutom gör hon fel, om hon bedömmer detta resultatet, eftersom jag inte fick chansen att öva. Jag var ju sjuk i onsdags, så jag var självklart inte förberedd att ha prov på en måndag. Sånt händer. That's life!

     
(Klicka på bilden, för att se den i större format.)

Resan hem var väldigt skön. Solen gjorde att det blev riktigt varmt. Båtens fart gjorde att en skön fläkt svalkade mig. Jag läste en bok. Jag njöt av tillvaron. Jag var lycklig.
När jag kom hem, ville jag sitta ute på altanen, men det blev inte som jag hade tänkt mig.
1. Eluttaget, som jag behuset och jag orkade inte trixa med det.
2 . Parasollet höver för att kunna ha datorn utomhus, satt för högt upp på väggen. Förlängningssladdar finns under är konstigt. Jag tycker inte om det. Ett enormt blått paraply tycker inte om mig heller.
... Resultatet blev att jag nu sitter i soffan med datorn i knät. Dörren ut till altanen är öppen, för att jag ska få lite frisk luft. Härligt.


Bygget går framåt. Pappa är väldigt duktig.

I miss you.
Kramar

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0